ΣΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ

Φράση-κλειδί της περιόδου είναι το “σκάσε και κολύμπα”. Εδώ συναντάμε την ερωτική παραλλαγή της : “σκάσε και φίλα (με)”.
Στ’ αλήθεια περιμένει κάποιος απ’ την
καρικατούρα ανθρώπου που προωθείται θριαμβεύουσα απ’ τα media, να επαναστατήσει και να πάρει την τύχη της στα χέρια
της;

6
(Visited 80 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar February 26, 2023 at 11:53 am

    Εμένα πάλι κάθε φορά που ανοίγω το google μου βγάζει ως κορυφαίες αναζητήσεις τα: 1. Masterchef αποχώρηση 2. Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή και 3. Χριστίνα Μπόμπα. I tried hard to figure out τί το ενδιαφέρον υπάρχει με τις δυο τελευταίες περιπτώσεις και τελικώς ανακάλυψα πως οι (2) φιλήθηκαν δημόσια και η (3) γέννησε.. μωρό. Δεν είχα την υπομονή να ερευνήσω ποιος είναι ο περιβόητος Μπισμπίκης, κρίνοντας όμως από την επαίσχυντη συμπεριφορά του, θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του παλαίποτε περίφημου Γερο-Μπισμπίκη.

    Reply
    1. Oannes February 26, 2023 at 12:15 pm

      Κι εμένα μου τα βγάζει αυτά …σε άλλες περιπτώσεις. Αλλά με το που πληκτρολογώ Twitter, το φιλότιμο μηχάνημα θεωρεί χρέος του να εμφανίζει τις κύριες ιστορίες που σχετίζονται με το “μέσο”.
      Απ’ ότι πήρε το μάτι μου, μετά το φιλί έχει επακολουθήσει το καθιερωμένο public discussion με διάσημους και μη να καταθέτουν τις απόψεις τους, άλλοι επιτιθέμενοι και άλλοι υπερασπιζόμενοι το ζεύγος.
      The Last Days Of Pompeii, με τον Βεζούβιο …ενσαρκωμένο από Σι Τζινπίνγκ και Πούτιν.

      Reply

Leave a Reply