“ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ”; “ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ”; ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Δημιουργείς πρώτα ένα οπλοστάσιο από λέξεις – κλειδιά, κάθε μια από τις οποίες λειτουργεί ως “απόλυτο” δυσφημιστικό όπλο. Στη συνέχεια …απλά διαλέγεις σε ποιον την απευθύνεις, ανάλογα με την περίσταση. Αυτό είναι σε αδρές γραμμές το σχέδιο των κτηνάνθρωπων για την πλήρη υποταγή μας.
Επί της ουσίας , αν το καλοσκεφτείς, λέξεις όπως “ρατσιστής”, “ακροδεξιός”, “εθνικιστής” και “μισογύνης” καθίστανται το ίδιο ή πιο καταστροφικές για την εικόνα κάποιου, από λέξεις όπως “ληστής”, “απατεώνας” “δολοφόνος” [για την άμβλυνση της σημασίας αυτών των τελευταίων έχει φροντίσει δεκαετίες τώρα η show business, πλήρης αγιογραφικών πορτρέτων μαφιόζων κάθε τύπου]. Και, υπό συνθήκες “κυριαρχίας της εικόνας”, τυχόν καταστροφή της έχει άμεσες,
έννομες και οικονομικές συνέπειες.
Τουτέστιν, το να σε αποκαλεί κάποιος την σήμερον ημέρα “ρατσιστή” ή “μισογύνη” είναι το αντίστοιχο του να σε αποκαλεί “εγκληματία”.
Ας ακούσουμε μια σύνοψη από τον άνθρωπο του Θεού
Neil Oliver των τεκταινομένων γύρω από το κατασκευασμένο φαινόμενο των “αρνητών εμβολιασμού”. Ας ακούσουμε πώς οι τελευταίοι αντιμετωπίζονται από “εκλεγμένους ηγέτες” μερικών από τις πιο προοδευμένες χώρες του Δυτικού κόσμου. Ας αναλογιστούμε τι προοιωνίζεται αυτό για το “μέλλον της ανθρωπότητας”
Και ας συνειδητοποιήσουμε ότι, στοιχειώδες κατ΄αρχήν, “καθήκον“ απέναντι στον εαυτό μας είναι η
κατά μέτωπον επίθεση, εναντίον όποιου μας απευθύνει δημόσια τις συγκεκριμένες λέξεις.

3
(Visited 73 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Timothy Price January 13, 2022 at 3:29 pm

    They are really piling it on.

    Reply
    1. Oannes January 13, 2022 at 6:35 pm

      They surely do. Because there is no real resistance.

      Reply

Leave a Reply