ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ

Συμπτωματικά χτες σχολιάζαμε με τον stcigar τα περί Trump και Desantis : ο τελευταίος, με τον μετριοπαθή έως ασαφή τρόπο του, στέκεται κάπως στο ύψος των περιστάσεων, λέγοντας με κομψές υπεκφυγές για το Ουκρανικό εκείνο που o Trump [εδώ] λέει απερίφραστα.

Ο Yannis Karamitsios έχει διαφορετική άποψη [πάνω].
Για αυτόν και τους “του είδους του”, ο Desantis είναι ό,τι και ο Trump : …literally Hitler. Όποιος διαφωνεί μαζί του[ς] είναι πονηρός ή αφελής – σε κάθε περίπτωση ψεκασμένος, ηλίθιος, επαρχιώτης και προδότης του Δυτικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως
του τελευταίου Ουκρανού, με τα “νοικοκυριά” της Δύσης να πληρώνουν το λογαριασμό πεινώντας και ξυλιάζοντας.
Υποθέτει κανείς ότι, αυτό το τελευταίο, ουδόλως αφορά τον
mr. Karamitsios και τους “του είδους του”.

6
(Visited 115 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar March 23, 2023 at 11:23 am

    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τεράστιο μέρος των πολιτικών ανεξαρτήτως παρατάξεως άλλα λέει πίσω από τις πόρτες και ακόμα περισσότερο άλλα σκέφτεται κατιδίαν για το ουκρανικό. Είναι απίστευτο κυριολεκτικά ότι το βασικότερο κίνητρο πίσω από τις δηλώσεις και τις ενέργειες των πολιτικών αυτών είναι το τι θα πει ο κόσμος. Του οποίου κόσμου τη γνώμη καθορίζουν αυτοί.

    Reply
    1. Oannes March 23, 2023 at 11:35 am

      Και όχι μόνο το ουκρανικό. Η πρώτη φορά που με είχε εντυπωσιάσει κάτι τέτοιο, αφελή όντα ακόμα περί τα πολιτικά, ήταν όταν έμαθα την αληθινή άποψη του Ανδρέα Παπανδρέου για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, διασυρόμενο τότε [middle ’80s] με χαρακτηρισμούς όπως “Εφιάλτης”, “συνεργάτης των Γερμανών” κλπ.
      Εννοείται ότι ο ΑΠ δεν ήταν ακριβώς ηλίθιος να πιστεύει αυτά με τα οποία “ψέκαζε” το κοινό του.

      Reply
      1. stcigar March 23, 2023 at 11:43 am

        Καλά ο Ανδρέας μόνο ηλίθιος δεν ήταν. Άσε που έχω αρχίσει από καιρό να επανεκτιμώ τον ιδιαίτερο “λαϊκισμό” του που στις μέρες μας φαντάζει τόσο αδιανόητος όσο και ο δημιουργός του.

        Reply
        1. Oannes March 23, 2023 at 10:08 pm

          "Καλά ο Ανδρέας μόνο ηλίθιος δεν ήταν. Άσε που έχω αρχίσει από καιρό να επανεκτιμώ τον ιδιαίτερο “λαϊκισμό” του που στις μέρες μας φαντάζει τόσο αδιανόητος όσο και ο δημιουργός του"

          Ούτε συζήτηση. Με όλη την τότε αντιπάθειά μου για το γερο-μπισμπίκη, αν γινόταν να “επιστρέψει” αυτή τη στιγμή από θέσεως ισχύος, θα τον περιέβαλα με θρησκευτική λατρεία όπως οι πρασινοφρουροί των ’80s

          Reply
    2. Oannes March 23, 2023 at 11:47 am

      …Επίσης, με διάφορα που έχω διαβάσει περί Ουκρανίας, σε συνδυασμό με περίεργες φράσεις του κουραδοζελέ περί “επένδυσης” που κάνει η Δύση βοηθώντας την, τείνω να θεωρήσω ότι τελικός στόχος είναι η πλήρης εξάλειψη αυτής της χώρας. Και η επανεγκαθίδρυσή της με υπερ-σύγχρονες προδιαγραφές [ψηφιοποίηση, ανανενώσιμες πηγές ενέργειας κτλ.] ως χώρας – πρότυπου του Great Reset, ας πούμε.

      Reply
      1. stcigar March 23, 2023 at 12:04 pm

        Καθόλου απίθανο, δεδομένου ότι σαν χώρα έχει το υπόβαθρο για μια τέτοιου είδους “επανεκκίνηση” και μάλιστα περισσότερο από τις πρώην σοβιετικές επαρχίες της Βαλτικής που κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Ασχέτως μαφίας, διαφθοράς, πορνείας κλπ εδώ και δυο δεκαετίες αποτελεί πολυεθνική έδρα μεγάλων εταιριών πληροφορικής, ρομποτικής και ανανεώσιμης ενέργειας που αξιοποιούν το σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό της κάτω από ευρωαμερικανικό μάνατζμεντ. Η εμπλοκή του ανεκδιήγητου Biden-son αποτελεί στην πραγματικότητα χαρακτηριστική περίπτωση, αν και ομολογουμένως όχι από τις πιο επιτυχημένες.

        Reply
      2. stcigar March 23, 2023 at 12:37 pm

        Περιττό να πω εντωμεταξύ ότι παρόμοιας (γεωπολιτικο-οικονομικής) φύσεως είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τη Ρωσική “επιχείρηση”. Σιγά μην ξεκινούσε ο Βλαδίμηρος – πρώην αδυναμία του ΖΒΑΜΠ για να μην ξεχνιόμαστε – τέτοιων κοσμοϊστορικών προεκτάσεων επιχείρηση χωρίς μακροπρόθεσμα σχέδια και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους κινέζους. Οι προχτεσινοί “ερωτικοί” χαριεντισμοί μεταξύ τους δεν είναι παρά το επιστέγασμα μια νέας Γιάλτας που έχει συμφωνηθεί από καιρό.

        Reply
        1. Oannes March 23, 2023 at 12:48 pm

          …Πρώην και νυν, δεν θα δίσταζα να υποθέσω. Ο Κλάους είναι στενά διαπλεκόμενος με τους σχιστομάτηδες.

          Reply
          1. stcigar March 23, 2023 at 1:06 pm

            https://www.youtube.com/watch?v=LAf0QnLFS7Q
            ..χωρίς ναποκλείεται φυσικά να γίνει από Δύση μεριά η χοντρομαλακία και να πάνε όλα κατά διαόλου. Που και τώρα προς τα κει πάνε δηλαδή.

            Reply

Leave a Reply