ΣΙΦΝΟΣ, WUHAN

Προ ημερών, στο πλαίσιο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο …”ΕΧΕΤΕ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ; ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΤΕ” η γνωστή “επιστημονική ομάδα του ΕΚΠΑ” [Δημόπουλος & co] παρουσίαζε σειρά προβλημάτων υγείας, καριδαγγειακής κυρίως φύσεως, τα οποία μπορεί να προκύψουν, άγνωστο σε τι ποσοστά, κατόπιν νόσησης από κορωνοιό. Επρόκειτο φανερά για προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων από τη χιονοστιβάδα των εμβολιαστικών παρενεργειών [“ιδού, δεν κινδυνεύετε τόσο απ’ τα εμβόλια, όσο …απ’ τον ίδιο τον ιό!”]. Ενδιαφέρουσα ήταν η κατάληξη του ρεπορτάζ, με τους επιστήμονες να συμβουλεύουν τους κορωνοπαθείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μετά τη νόσηση σε θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης. Ούτε υποψία τέτοιου είδους συμβουλών εννοείται, για πριν τη νόσηση από Covid *. Μιλάμε για “τέτοιους” επιστήμονες.
Fast forward στο φοιτητή που πέθανε αιφνίδια στη Σίφνο. Έχει αναφερθεί / αναπαραχθεί ότι έπασχε από κορωνοϊό, ενώ “εικάζεται” [το είδα σε ένα μόνο σάιτ] ότι δεν είχε εμβολιαστεί
ούτε μια φορά, και ότι έκανε απλώς το φοβερό ράπιντ τεστ κάθε εβδομάδα. Τώρα, περιστατικό αιφνίδιου θανάτου απο κορωνοϊό δεν έχει καταγραφεί ποτέ, απ’ όσο ξέρω. Από την άλλη, η μητέρα του εκλιπόντος είναι γιατρός, πράγμα που …αυξάνει τις πιθανότητες ο άνθρωπος να υπήρξε ένα ακόμα θύμα των, όχι σπάνια θανάσιμων, παρενεργειών των “εμβολίων” : Το λέω [εννοείται με επιφύλαξη] γιατί όσα παιδιά γιατρών γνωρίζω, από μια ηλικία τουλάχιστον, είναι διπλοτριπλοεμβολιασμένα.
Την ίδια στιγμή, σε μια ξεδιάντροπη απόπειρα μηδενισμού του κοντέρ,
δυο νέες μελέτες βάζουν [οριστικά;] “τα πράγματα στη θέση τους” : πηγή προέλευσης του ιού ήταν εν τέλει …η παλιά καλή αγορά της Wuhan …λίγα χιλιόμετρα μακρυά από το “αθώο” εργαστήριο που λειτουργεί με σπόνσορα τον Dr. Fauci. Στο οποίο αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες πάνω σε παραλλαγές του Monkeypox. Για το οποίο Monkeypox, ο Dr. Tedros κήρυξε μόλις [με βέτο στην επιτροπή του Π.Ο.Υ.] Κατάσταση Παγκόσμιου Συναγερμού.

* Η ίδια, υπό τον Δημόπουλο ομάδα επιστημόνων του ΕΚΠΑ, έχει “καταδείξει” αναπαράγοντας “μελέτη” ξένου περιοδικού, ότι …η λήψη βιταμινών δεν προσφέρει τίποτα στην άμυνα κατά των ιώσεων, βλ. εδώ.



4
(Visited 111 times, 1 visits today)

Leave a Reply