ΠΕΡΙ ΧΟΝΔΡΟΦΟΒΙΑΣ!

Το ον * εκθέτει “τα πάχη του τα κάλλη του” στο φωτογραφικό φακό, για να τα βγάλει στη συνέχεια σε κοινή θέα. Μετά απ’ αυτό, κάθεται και περιμένει : οι ”επικριτές” και οι …“haters” δεν θα αργήσουν.
Υπάρχει κόσμος που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει απ’ το να επιτίθεται σε όντα όπως αυτό; βεβαίως, πολύς μάλιστα. “Κάποιοι” έχουν διαμορφώσει αυτό τον κόσμο. Και συνεχίζουν, με σύστημα και μέθοδο : Η διαδικασία της οποίας γινόμαστε μάρτυρες είναι …εξόχως
εκπαιδευτική. Στόχος είναι να φτάσουμε κάποια στιγμή στην “αποστομωτική απάντηση”. Αυτή είναι παρμένη κατευθείαν από το woke εγχειρίδιο. Απ’ όλους όσους “δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν”, κάποιοι, στο τέλος της ημέρας, θα έχουν …καταλάβει το λάθος τους. Από “επικριτές” θα έχουν γίνει οπαδοί. Η εκ του μηδενός και εκ του πονηρού εμφάνιση του θέματος, αποτελεί οδηγό για την κατανόηση πολλών αντίστοιχών του.
Η επιθετικότητα των αφυπνισμένων μειονοτήτων είναι συντονισμένη, άρα
καθ’ υπαγόρευση : ο λόγος που ο ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής φωνάζει : ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ, είναι ο ίδιος για τον οποίο η κυρία Γεροκωνσταντή φωτογραφίζεται γυμνή, ή η Feminazi μας δείχνει ως επίδοξους βιαστές της : πρόκληση αντιδράσεων. Είναι αυτές που ενεργοποιούν εν συνεχεία [αντίδραση στην αντίδραση] τον οχετό των buzzwords : “ρατσιστής”, “σεξιστής”, “πατριαρχία”, “στερεότυπα”…
Διαλέγω τα πιο διδακτικά σχόλια [βλ. screen shots] :
“Όλα τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα”
Μετάφραση : impossible is nothing – άνοιγμα του ασκού του Αιόλου σε όλα τα μέτωπα. Πρόκειται για την κλασική, δεκαετίες τώρα, προσέγγιση της ζωής με όρους
virtual reality.
“Ναι, αγάπησε τον εαυτό σου ολότελα, γιατί δεν πρόκειται να το κάνει κανείς για σένα”.
Μετάφραση : Σ’ αυτό τον κόσμο είμαι μόνος, κανείς δε με αγαπά, κανείς δεν ενδιαφέρεται για μένα. ”Άρα”, δεν έχω σε κανένα,
καμία υποχρέωση.
“Ναι, το τι κάνεις με το σώμα σου είναι δουλειά σου και κανενός άλλου. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ να κρίνετε το σώμα του άλλου”
Μετάφραση : Το τι κάνω με το σώμα μου δεν είναι δουλειά σου. Το κάνω όμως
εγώ δουλειά σου, μοστράροντάς σου το γυμνό και καλλιτεχνικά φωτογραφημένο. Σε προκαλώ να με κρίνεις, και σε κατηγορώ ότι με έκρινες.
Για περαιτέρω λεπτομέρειες, το link για την παρουσίαση, εδώ.


Άμποτε η χοντρή κυρία να αντιληφθεί το απλό : δεν [θα’πρεπε να] υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Η διαδικασία είναι από μόνη της βλακώδης, ανεξαρτήτως κιλών και ελκυστικότητας του εκτιθεμένου σώματος – περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ίσως τότε αντιληφθεί και ότι το πρόβλημα που [όντως] έχει, δεν αφορά στην εμφάνιση, ή τα κόμπλεξ απ’ τα οποία απαλλάχθηκε χάρη στο …body positivity.
Το πρόβλημα περικλείεται στις 5 λέξεις ενός παλιού τηλεοπτικού ad, παραγωγής Υπουργείου Υγείας [κάποια στιγμή στα ’80s ] :

ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

* Δεν έψαξα από που είναι [;] γνωστή – υποθέτω από κάποιο σίριαλ ή ριάλιτι. Το link για το “άρθρο” του news 24/7 μου το έστειλε φίλος του blog.


7
(Visited 93 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Timothy Price May 27, 2023 at 3:50 pm

  The photos are artistic. The model is like a Botero sculpture in the flesh. Decent art. Bad politics as you interpreted so well.

  Reply
  1. Oannes May 27, 2023 at 5:51 pm

   Thanks Tim! You’re absolutely right about the photos, which indicate there’s a whole system behind the creature.

   Reply

Leave a Reply