ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ

Μπορεί ο Dementia Joe να κάνει ότι μπορεί για να δικαιώσει τον “τίτλο”, καταστρέφοντας εν μια νυκτί τα επιτεύγματα 4 χρόνων της Trump administration [περισσότερα θα πούμε μέσα στο weekend] αλλά * αυτό δεν εμπόδισε την …Antifa να “χαιρετίσει” την ενθρόνιση, ξεκινώντας νέες κινητοποιήσεις στο Seattle και στο Portland, διαδηλώνοντας βίαια, καίγοντας και σπάζοντας, μεταξύ άλλων τα παράθυρα ενός γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος, και συνθηματολογώντας εναντίον του JB και της Αστυνομίας με το κλασικό mantra “We Are Ungovernable”.
“Δεν θέλουμε τον Biden. Θέλουμε εκδίκηση για τους φόνους της αστυνομίας, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, και τις φασιστικές σφαγές”.
Ουδεμία αναφορά επί του θέματος [όσο τουλάχιστον άντεχα να παρακολουθώ δελτία τους] από τα “δημοκρατικά” media.
Το κλίμα ευφορίας οφείλει όπως διατηρηθεί …όπως – όπως, first priority.

* Το “αλλά” τα θέλει τα εισαγωγικά του. Ασχέτως του τι λένε “για τα μάτια”, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ακτιβιστές του Soros …επέλεξαν να πανηγυρίσουν. Ο …President Biden, χωμένος στους φακέλους με τις executive orders, δεν έβγαλε τσιμουδιά επί του θέματος.

2
(Visited 119 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar January 23, 2021 at 4:25 pm

    Δεν ξέρω πάντως αν αναφέρονται αποκλειστικά στον Τραμπ, από τη στιγμή που όσον αφορά τουλάχιστον τους “ιμπεριαλιστικούς πολέμους” είναι ο μόνος που δεν ξεκίνησε απολύτως κανένα..

    Reply
    1. Oannes January 23, 2021 at 6:05 pm

      Έλα ντε…μιλάμε για ζώα όρθια.
      Έπρεπε να άκουγες συζήτησή μου με φίλο εκ του παρελθόντος, “επιφανούς στελέχους της Αριστεράς”, όχι ακριβώς your average idiot, ψιλοδιαβασμένου με χρόνια στο κουρμπέτι et al, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ έλεγε ο στόμας του για τον Trump. Μεταξύ άλλων και αυτό, περί φασιστών που είναι όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ, “ως εκ τούτου και αυτός”, γιατί έχουν αιματοκυλήσει τον πλανήτη. Όταν του είπα ότι είναι ο μόνος που δεν έκανε ούτε μισό πόλεμο, άρχισε να το γυρνάει σε διάφορα του τύπου “δεν πληρώνει τους φόορυς του” κλπ. Είναι να τρελαίνεσαι: αυτό για το οποίο λένε περί “καλτ και πλύσης εγκεφάλου των οπαδών του Τραμπ” ισχύει από την ακριβώς ανάποδη. Οι τύποι απλώς επαναλαμβάνουν σαν υπνωτισμένοι πόσο φασίστας κλπ. είναι ο Trump χωρίς το παραμικρό επιχείρημα. Και η ελεεινή στάση του από ένα σημείο και μετά με την “πανδημία”, αυτή αντιμετωπίζεται ως …το μόνο καλό που έκανε αλλά …άφησε να χαθούν πρώτα πρώτα πολύς χρόνος και ανθρώπινες ζωές. It’s a fucked up world.

      Reply
    2. Oannes January 23, 2021 at 6:10 pm

      …κατά βάσιν δεν νομίζω ότι ξέρουν και οι ίδιοι που αναφέρονται. Αν θα ακούσεις να μιλάνε τυπάκια από αυτές τις οργανώσεις θα τα λυπηθείς. Ο μέσος Έλληνας χούλιγκαν είναι Τιτάνας του Πνεύματος σε σύγκριση μαζί τους.

      Reply
  2. stcigar January 23, 2021 at 7:04 pm

    Βασικά η larger than life παρουσία του Τραμπ ήταν απλώς η αφορμή για να βγάλουν out in the open όλοι αυτοί το χειρότερο εαυτό τους. Για τους μορφωμένους κλπ που αναφέρεις, προσωπικά έχω χάσει πάσα ιδέα, έχω αρχίσει μάλιστα να σκέφτομαι ότι κάπου φταίει άμεσα ή έμμεσα και η μόρφωση καθαυτή ασχέτως περιεχομένου. Το αίσθημα ματαιότητας μάλιστα που με βασανίζει τελευταία χτυπάει κόκκινο άμα σκέφτομαι ότι τα λαμπρότερα πνεύματα των αιώνων χτυπήθηκαν στα ίσια με το άπειρο για να καταλήξουμε τώρα σε ..ΑΥΤΟ!!!!

    Reply
    1. Oannes January 23, 2021 at 8:39 pm

      Ως προς την μόρφωση με τη μορφή της εξειδίκευσης πράγματι. Μπορεί να οδηγήσει σε μια εντελώς ανεδαφική και γελοία αυτοπεποίθηση, αλλά και σε καταστάσεις όπου “ανακαλύπτονται” προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Και βέβαια, τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι εκείνα που προκύπτουν από “λύσεις” σε ανύπαρκτα προβλήματα.
      Παρόλα αυτά, τα πνεύματα για τα οποία μιλάς, είναι ακόμα και τώρα η μόνη σωτηρία μας, αν όχι τίποτα άλλο από αισθητικής απόψεως.

      Reply
  3. stcigar January 23, 2021 at 7:42 pm

    Εντωμεταξύ κάπου έχω αρχίσει να εκτιμώ και τη θετική πλευρά της διακυβέρνησης Μπάιντεν, αρχής γενομένης με το “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” μήνυμα προς τους τριτοκοσμικούς μετανάστες. Πάντα τέτοια. Όσο περισσότεροι εκεί τόσο λιγότεροι εδώ.

    Reply
    1. Oannes January 23, 2021 at 8:25 pm

      Αυτό μου έλεγε πριν και η Μαρίνα. Μακάρι αλλά φοβάμαι ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά: αυτοί εδώ θα δώσουν ένα τόνο γενικής ξεφτίλας στο πώς αντιμετωπίζει το θέμα η Δύση. Και γενικά με την αποχώρηση του Τραμπ θα αρχίσει ένα γαμημένο γαϊτανάκι του τύπου “επιτέλους ο εθνικισμός υποχωρεί παντού” κλπ. Και εντωμεταξύ με τις αναμενόμενες “εξάρσεις” της πανδημίας όποτε χρειάζεται, το “μεταναστευτικό” θα πάρει εφιαλτικές διαστάσεις.
      Το private joke εμού και της Μ. είναι ότι η μόνη περίπτωση “καλλιτεχνικής επιτυχίας” είναι η πλήρης καταστροφή τη χώρας, οπότε να σκάμε ως τριτοκοσμικοί, με ρόμπες, ξυπόλητοι κλπ. τύπου Cesaria Evora ας πούμε.

      Reply
  4. stcigar January 23, 2021 at 8:46 pm

    Προφανώς οι Αμερικανοί προς το παρόν είναι αυτοί who set the scene, από την άλλη πάλι αν ήμουνα υποψήφιος μετανάστης και είχα τη δυνατότητα να επιλέξω, δεν θα ετίθετο ούτε κατά διάνοια θέμα μεταξύ αμέρικα και ημών. Για το θέμα τώρα της “επιτυχίας” καλλιτεχνικής or otherwise που σαν άνθρωπος κι εγώ κάποτε ονειρεύτηκα, έχω επιτέλους κατασταλάξει οριστικά: η εκτίμηση ανθρώπων που ακούν ευλαβικά τις ανακοινώσεις της Ματίνας Παγώνη και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά με προσβάλλει.

    Reply
    1. Oannes January 23, 2021 at 10:09 pm

      Ως προς τις ΗΠΑ πάντως υπάρχει “πολύ πράμα” που μετακινείται ήδη προς τα εκεί από Ονδούρα, Γουατεμάλα κοκ. Ο Αφρικανός και ο Ασιάτης “επιλέγουν Ευρώπη” για τη μετανάστευσή τους.
      Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχουν [ή το περισσότερο ξύλο το θέλουν] εκείνοι που μπερδεύουν παρομοιάζοντας το φαινόμενο της μετανάστευσης, ιδίως αυτής εδώ, με εκείνο της …μετακίνησης πληθυσμών που “διέπει” την ιστορία της Ανθρωπότητας.

      Reply
  5. stcigar January 23, 2021 at 10:37 pm

    Και τη “μετακίνηση πληθυσμών” θα χρησιμοποιήσουν και οτιδήποτε βολεύει το αυτοκαταστροφικό τους όραμα no doubt – ή όπως το έθεσε κυνικά ο Κονδύλης, δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν άνθρωποι. “Άνθρωποι” δηλαδή.. λέμε τώρα.

    Reply

Leave a Reply