ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ : Ο ΙΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ WUHAN

Μετά την διόλου πειστική, όπως «πουλήθηκε» τουλάχιστον από τα mainstream media, αναφορά των εκπροσώπων του WHO για το εργαστήριο της Wuhan, επιφανής Γερμανός επιστήμονας δημοσιεύει τη δική του μελέτη για την πηγή της πανδημίας.
Ο
Dr. Roland Wiesendanger είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και διεθνούς φήμης ειδικός στον τομέα της νανοτεχνολογίας. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο του European Research Council. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο που διαχειρίζεται την προβολή της μελέτης, ο αριθμός και η ποιότητα των ενδείξεων δείχνουν προς την κατεύθυνση εργαστηριακού ατυχήματος και πιο συγκεκριμένα το περιβόητο εργαστήριο της Wuhan ως πηγή της πανδημίας. Η μελέτη διήρκεσε ένα χρόνο.
Τα βασικά επιχειρήματα του Wiesendanger:

Κανένα ζώο –
“ενδιάμεσος ξενιστής” δεν έχει ανακαλυφθεί, το οποίο θα διευκόλυνε την μετάδοση του SARS-CoV2 από τις νυχτερίδες στους ανθρώπους.
Ο συγκεκριμένος ιός παρουσιάζει εντυπωσιακά
μεγάλη ευκολία “ζευγαρώματος” με τους υποδοχείς των ανθρωπίνων κυττάρων. Αυτό από μόνο του υποδηλώνει μη φυσιολογική προέλευση.
Είναι γνωστό ότι ομάδα ερευνητών στο Ιολογικό Ινστιτούτο της Wuhan πραγματοποιεί
γενετικές μεταλλάξεις ιών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με δηλωμένο σκοπό την μετατροπή τους σε “πιο μεταδοτικούς, επικίνδυνους και θανάσιμους για τον άνθρωπο”.
Υπάρχει τεράστιος αριθμός
ισχυρών ενδείξεων για την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Ο RW κρατά σχετικά χαμηλούς τόνους, προτρέποντας την επιστημονική κοινότητα να εγκύψει στο θέμα, αν όχι τίποτα άλλο για την αποφυγή παρόμοιων “διαρροών” στο μέλλον. Και επισημαίνοντας την ανάγκη ενός
δημόσιου διαλόγου, για κάτι που αφορά άμεσα τον πληθυσμό του πλανήτη.

4
(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Reply