Ο REINER FUELLMICH ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

Στον Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich έχουμε αναφερθεί από πέρσι που ξεκίνησε, αυτός και η [διεθνούς κύρους] φίρμα του νομική εκστρατεία για την αποκάλυψη της απάτης του “φονικού” ιού, της fake πανδημίας, και της χωρίς προηγούμενο επιβολής μέτρων τα οποία οδηγούν την ανθρωπότητα σε αχαρτογράφητα νερά.
Ο RF μιλάει για πολλά από αυτά που μας έχουν απασχολήσει, ιδίως για τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους, συχνά θανάσιμες, και το αφερέγγυο τεστ – μηχανισμό παραγωγής
fake κρουσμάτων, άλλοθι για την επίταση των lockdown και του social distancing.
Αυτό που
δεν κάνει είναι να αναφέρει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το [αν και] πώς προχωρεί η νομική διαδικασία.
Θυμίζω ότι ο ίδιος μαζί με άλλους 1.000 δικηγόρους και 10.000 γιατρούς έχει μηνύσει το CDC, τον WHO και το Davos Group [Klaus Schwab] για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ακολουθεί σε [βελτιωμένη] αυτόματη μετάφραση τμήμα της μήνυσης του RF που αφορά στις παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης [ψηφισμένου μετά τα ναζιστικά “ιατρικά” εγκλήματα στη διάρκεια του Β’ΠΠ]
Κώδικας Νυρεμβέργης # 1: Η εθελοντική συναίνεση είναι απαραίτητη. Κανένα άτομο δεν πρέπει να υποβάλλεται σε ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Μέσα ενημέρωσης, πολιτικοί και άνθρωποι άσχετοι με το ιατρικό επάγγελμα προτρέπουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, χωρίς να παρέχουν πληροφορίες για τις αρνητικές επιπτώσεις και τους κινδύνους αυτής της γονιδιακής θεραπείας. Το μόνο που ακούτε από αυτούς είναι – “ασφαλές και αποτελεσματικό” και “τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων”. Οι χώρες χρησιμοποιούν μέσα όπως κοινωνικός αποκλεισμός, εξαναγκασμός και απειλές για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 2: Αποδόσεις που δεν μπορούν να επιτευχθούν με άλλα μέσα.
Η γονιδιακή θεραπεία δεν πληροί τα κριτήρια που απαιτούνται για ένα εμβόλιο και δεν προσφέρει ανοσία στον ιό. Υπάρχουν και άλλες ιατρικές θεραπείες που δίνουν γόνιμα αποτελέσματα κατά του Covid, όπως η ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα για τη γρίπη και τα κρυολογήματα.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 3: Πειράματα σε ζώα.
Η έρευνα παρέκαμψε τη φάση των πειραμάτων σε ζώα περνώντας απευθείας σε ανθρώπινα πειράματα.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 4: Αποφύγετε περιττές ταλαιπωρίες και τραυματισμούς.
Από την έναρξη του πειράματος, όπως αναφέρεται στο σύστημα αναφοράς CDC VAERS, έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 4.000 θάνατοι και 50.000 τραυματισμοί από εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην ΕΕ, έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 7.000 θάνατοι και 365.000 τραυματισμοί από εμβόλια. Αυτή είναι μια σοβαρή παραβίαση αυτού του κώδικα.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 5: Δεν πρέπει να γίνει πείραμα εάν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι θα συμβεί τραυματισμός ή θάνατος.
Βλέπε 4, με βάση ιατρικά δεδομένα, αυτή η γονιδιακή θεραπεία προκαλεί θανάτους και και τραυματισμούς. Προηγούμενες έρευνες σχετικά με το mRNA δείχνουν επίσης αρκετούς κινδύνους που έχουν αγνοηθεί. Μια μελέτη του 2002 των πρωτεϊνών SARS-CoV-1 έδειξε ότι προκαλούν φλεγμονή, ανοσοπαθολογία, θρόμβους αίματος και αναστέλλουν την έκφραση της αγγειοτενσίνης 2. Το συγκεκριμένο πείραμα αναγκάζει το σώμα να παράγει αυτές τις επικίνδυνες πρωτεΐνες.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 6: Ο κίνδυνος δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει το όφελος.
Ο Covid-19 έχει ποσοστό ανάκαμψης 98-99%. Οι βλάβες από το εμβόλιο, ο θάνατος και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες της γονιδιακής θεραπείας mRNA υπερτερούν κατά πολύ αυτού του κινδύνου. Ακόμα, έχει αγνοηθεί από το CDC η πιθανότητα παραγωγής επικίνδυνων μεταλλάξεων ακριβώς από τα εμβόλια.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 7: Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ακόμα και μικρές πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου. Αυτό δεν έχει συμβεί. Οι κλινικές μελέτες φάσης 3 των φαρμακευτικών εταιρειών δεν θα λήξουν πριν από το 2022/2023. Τα εμβόλια έχουν εγκριθεί υπό συνθήκες κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ΔΕΝ είναι κανονικά εγκεκριμένα από τον FDA.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 8: Τα πειράματα πρέπει να διεξάγονται από ειδικευμένα άτομα. Πολιτικοί, ΜΜΕ, δημόσιοι παράγοντες που βγαίνουν και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, δεν έχουν τα προσόντα που απαιτούνται. Η προπαγάνδα δεν είναι ιατρική επιστήμη.

Κώδικας Νυρεμβέργης # 9: Καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να τερματίσει το πείραμα ανά πάσα στιγμή. Παρά την έκκληση από πάνω από 85.000 γιατρούς, νοσηλευτές, ιολόγους και επιδημιολόγους – αυτό δεν συμβαίνει. Αντίθετα, γίνονται προσπάθειες αλλαγής των νόμων για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολισμού.

Οι νομικές διαδικασίες προχωρούν, έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία και μια μεγάλη, διευρυνόμενη ομάδα εμπειρογνωμόνων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα θέσει τέλος σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

5
(Visited 273 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Timothy Price August 12, 2021 at 9:12 pm

    The powers that be argue that pandemics nullify constitutions and international treaties. It’s another convenient lie. It’s on of the many masks they hide behind to push masks, usurp power and trample on civil liberties.

    Reply
    1. Oannes August 12, 2021 at 9:43 pm

      Only this time they’ve screwed us for good…

      Reply
  2. stcigar August 12, 2021 at 10:19 pm

    https://www.gazzetta.gr/football/europa-conference-league/2033504/poreia-ton-opadon-toy-paok-kata-toy-athlitikoy-nomoy-kai
    Περί ποδοσφαίρου κλπ που λέγαμε προχτές. Βάζω μέσα και τους αεκτζήδες λόγω εγνωσμένων δημοκρατικών φρονημάτων. Για τους γαύρους διατηρώ κάποια επιφύλαξη ένεκα Μαρινάκη, αν και ομολογώ μια σχετική αδυναμία (πιθανόν λόγω πατέρα) στην προκοσκωτική εποχή..

    Reply
    1. Oannes August 12, 2021 at 10:28 pm

      Ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με την πρόσφατη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι η είσοδος στην Τούμπα θα επιτρέπεται μόνο στους ανεμβολίαστους!
      Το γαύρο ξέχνα τον πιθανώς, όταν ακούς τον Τσουκαλά να προμοτάρει το εμβόλιο ως προϋπόθεση “για να μπορεί να βλέπει Ολυμπιακό” [Πάνω απ’ όλα η ομάδα σου!]. Για να μη μιλήσυμε για το carbon unit “Μαρινάκης”…

      Reply

Leave a Reply