Ο ANTHONY FAUCI ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Όχι μόνο [φαίνεται να] ξεφεύγει αλώβητος από την αποκάλυψη της εμπλοκής του στις έρευνες του εργαστηρίου της Wuhan και στην επιχείρηση συγκάλυψης της διαρροής, αλλά περνάει στην αντεπίθεση.
Ο
Anthony Fauci, σταθερά “επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου” δήλωσε στην τηλεόραση μετά την “πλήρη έγκριση” του εμβολίου της Pfizer: “το γκάλοπ έδειξε ότι ένα 30% των αντιεμβολιαστών περίμεναν να δουν αυτή την οριστική έγκριση *. Και ότι όταν συνέβαινε, θα αισθάνονταν πολύ πιο άνετα να κάνουν το εμβόλιο. Επομένως πιστεύω έχουμε τώρα ένα μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων που είναι έτοιμοι να εμβολιαστούν.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι άλλο : ένα σωρό εταιρίες και οργανισμοί, κολέγια, πανεπιστήμια, ο στρατός κλπ. απελευθερώνονται πλέον και μπορούν να πουν στον κόσμο : ‘αν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας,
κάνε το εμβόλιο…’ Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι καλό. Σέβομαι τις ελευθερίες των ανθρώπων, αλλά όταν μιλάς για μια κρίση δημόσιας υγείας που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο τώρα, η στιγμή έφτασε. …Enough is enough! Πρέπει να εμβολιάσουμε το κόσμο τώρα!”

Αυτό που πολύς κόσμος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει, υπνωτισμένος από το φετίχ της “πλήρους έγκρισης” είναι το εξής :
Με την δικαιολογία για την αρχική άδεια να αφορά κατάσταση “επείγουσας ανάγκης”, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του εμβολίου δοκιμάσθηκαν επί ένα εξάμηνο
…στους εμβολιασμένους. Είναι τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος “στου Κασίδη το κεφάλι” που έφεραν την πλήρη έγκριση του FDA. Η τραγική λεπτομέρεια : πρόκειται για αποτελέσματα αλλοιωμένα. Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο έχει αποδειχτεί και αναποτελεσματικό και επικίνδυνο. Ένα μπαράζ συγκάλυψης και παραπληροφόρησης από τα global mainstream media, ευθύνεται για την αντίθετη, ψευδή εντύπωση.

* Πότε άραγε έγινε το γκάλοπ; και τι είδους καχυποψία μας κάνει να πιστεύουμε ότι …επηρέασε την επίσπευση της οριστικής έγκρισης του FDA, το deadline της οποίας ήταν για τις αρχές του 2022; κι ακόμα, τί σχέση να έχουν όλα αυτά με το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων;
Λέω εγώ για να περνάει η ώρα…




3
(Visited 75 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Timothy Price August 24, 2021 at 7:26 pm

    It’s amazing how people like Fauci persist in positions of power and influence.

    Reply
    1. Oannes August 24, 2021 at 8:01 pm

      F***ING AMAZING!

      Reply
  2. stcigar August 24, 2021 at 8:06 pm

    Θυμάμαι στο στρατό που με το καλημέρα μας έκαναν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά εμβόλια, χωρίς να έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται και χωρίς φυσικά να δώσουμε την έγκρισή μας. Νομίζω πως ήταν αντιτετανικό και αντιφυματικό αντίστοιχα, παρόλο που το ράδιο αρβύλα χαρακτήριζε το ένα τουλάχιστον ως αντικαβλωτικό. Το ερώτημά μου τώρα είναι το εξής: αν μπορούσαν με κάποιο τρόπο να μας εμβολιάσουν όλους για κορωνοϊό στα μουλωχτά – θα το έκαναν? Προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως όχι. Κι αυτό γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια πραγματική ασθένεια και ακόμη λιγότερο με κάποια πραγματική θεραπεία. Όλα γίνονται για το φαίνεσθαι. Το κράτος πρέπει να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τη ζωή και την υγεία μας κι εμείς να το ανταποδίδουμε δηλώνοντας τελετουργικά την υποταγή μας..

    Reply
    1. Oannes August 24, 2021 at 11:38 pm

      Συμφωνώ 459%. Προσθέτοντας ότι αφήνουν να περνάει και λίγος ζόφος από μια χαραμάδα, του τύπου “σας κοροϊδεύουμε μέσ’στα μούτρα σας, γιατί μας παίρνει”.

      Reply
  3. stcigar August 24, 2021 at 9:52 pm

    Εν ολίγοις πρόκειται για καθαρά πολιτικό ζήτημα χωρίς καμία ιατρική διάσταση. Το μόνο που προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο κάποιες στοιχειώδεις ιατρικές γνώσεις είναι η βεβαιότητα ότι πρόκειται για ωμή και απροκάλυπτη απάτη και ως εκ τούτου για κάτι που δεν θεραπεύεται με φάρμακα ούτε και περνάει από μόνο του, δεν αντικρούεται με λογικά επιχειρήματα ούτε με την επίκληση ατομικών δικαιωμάτων. Σα να σου βγάζει κάποιος το πιστόλι για να σε ληστέψει και συ να του ζητάς να λογικευτεί και να σεβαστεί τη ζωή και την περιουσία σου ή να πιστεύεις ότι άμεση προτεραιότητά σου είναι τα ηρεμιστικά και η ψυχοθεραπεία.

    Reply
    1. Oannes August 24, 2021 at 10:50 pm

      Πολύ πετυχημένη παρομοίωση. Η οποία “φωτίζει” μια παράμετρο της υποθέσεως που κάποιοι την ξεχνάνε : όπως όταν κάποιος σου έχει βγάλει πιστόλι πρέπει να βρεις τρόπο να τον γ@μήσεις, έτσι και μ’ αυτούς εδώ τους πούστηδες. Easier said than done, εννοείται.

      Reply

Leave a Reply