Ο ALAN DERSHOWITZ ΓΙΑ ΤΗ “ΔΙΚΗ” TRUMP

Στον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ Alan Dershowitz έχουμε αναφερθεί ξανά τον Μάιο του 2020 [εδώ], με αφορμή νομικές απόψεις που είχε διατυπώσει για τα εμβόλια. Όπως είχαμε πει τότε, ο εν λόγω, από τις νομικές κεφαλές της χώρας και παραδοσιακά Δημοκρατικός, είχε εντούτοις αισθανθεί κάποια στιγμή την υποχρέωση να υπερασπιστεί τον Trump, διαπιστώνοντας ότι στο πλαίσιο του Trump Derange Syndrome που διέπει την “πολιτική” των ομοϊδεατών του, κάθε έννοια δικαίου και εφαρμογής του νόμου έτεινε να καταλυθεί. Μπορεί κανείς να φανταστεί τι αντίκτυπο είχε αυτό στην καριέρα του – ο ίδιος αναφέρεται και σ’ αυτό εδώ, παρεμπιπτόντως.
Σήμερα, η διαδικασία φτάνει σε μια απίστευτη κορύφωση, με τις κάμερες των mainstream media να παρακολουθούν την αναχώρηση του πρώην προέδρου για την Νέα Υόρκη και τους παρουσιαστές να θριαμβολογούν χαιρέκακα περί “ιστορικών στιγμών που ζούμε”. Σημειωτέον ότι ο ανεκδιήγητος από κάθε άποψη
Alvin Bragg, ο εισαγγελέας του Soros * έχει “προειδοποιήσει” τον DT να μη μιλήσει δημόσια για την υπόθεσή του [!], όπως έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει.
Στη συζήτηση που παρακολουθούμε στο βίντεο, ο Dr. Dershowitz αναφέρεται σε στοιχεία της ανύπαρκτης υπόθεσης, και στο πόσο δύσκολο είναι για τoν DT να έχει μια δίκαιη δίκη στη
δημοκρατική σφηκοφωλιά του Μανχάταν.

* Δεν πρόκειται για συνωμοσιολογκή θεωρία : ο ίδιος ο “φιλάνθρωπος δισεκατομμυριούχος” έχει αναφερθεί στο σπονσοράρισμα.

8
(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Reply