Ο ΚΥΡΙΟΣ FAUCI ΣΕ ΑΠΟΡΙΑ…

Με διαταγή των κυβερνητών του Τέξας, Greg Abbott και του Μισισίπι, Tate Reeves, η υποχρεωτική χρήση μάσκας τερματίστηκε στις 10 Μαρτίου.
Η αντίδραση των “ειδικών” με επικεφαλής τον ”Αμερικανό Τσιόδρα”, ανεκδιήγητο ψευδοεπιστήμονα
Anthony Fauci, ήταν η αναμενόμενη : η πρωτοβουλία για την απελευθέρωση του κόσμου από τη μασκοφορία χαρακτηρίστηκε “ανεξήγητη”, με τον …ενωτικό [πάνω απ’ όλα αυτό…] “πρόεδρο Μπάιντεν” να χρησιμοποιεί, αναφερόμενος στην δεύτερη πιο πολυάνθρωπη πολιτεία των ΗΠΑ [29 εκατομμύρια κάτοικοι] * εκφράσεις όπως …”Neanderthal thinking”.
27 μέρες έχουν περάσει [το επίσημα οριοθετημένο διάστημα αναμονής είναι 2 εβδομάδες] και τα κρούσματα εξακολουθούν να μειώνονται. Ο κύριος Fauci δυσκολεύεται να βρει εύσχημο τρόπο αντίδρασης.
“Μπορεί όλο αυτό να είναι παραπλανητικό… Καμιά φορά πρέπει να περιμένεις μερικές εβδομάδες για να δεις τα αποτελέσματα. Έχουμε ξεγελαστεί και στο παρελθόν : άνθρωποι αρχίζουν να κυκλοφορούν, η αγορά ανοίγει, τίποτα δεν συμβαίνει αρχικά, και ξαφνικά,
πολλές βδομάδες αργότερα …το πράγμα γίνεται ανεξέλεγκτο”.
Σχολιαστές επισημαίνουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dr. Fauci κάνει λάθος, και στη συνέχεια αρνείται να το παραδεχτεί.
Σε ένα κόσμο διαφορετικό από αυτόν,
η μόνη απορία θα αφορούσε το πώς, ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν, με τη συγκεκριμένη διαδρομή, από ενάρξεως “πανδημίας” …και όχι μόνο, διατηρείται στο απυρόβλητο.

* Το Μισισίπι έχει “μόλις” 3 εκατ. κατοίκους…


3
(Visited 57 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk April 7, 2021 at 2:18 pm

    Μήπως ο doctor θεωρεί το ” τεστ απελευθέρωσης” κάπως rapid και,ως εκ τούτου,αναξιόπιστο;

    Reply
    1. Oannes April 7, 2021 at 5:51 pm

      Η εντύπωσή μου είναι ότι ο εν λόγω κύριος θεωρεί too rapid οτιδήποτε πιο γρήγορο απ’ το “για πάντα”.

      Reply

Leave a Reply