Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ!

Από ethnos.gr
Για τα τραγικά στοιχεία με τους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα από κορονοϊό, αναφέρθηκε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος καθώς και την εικόνα που υπάρχει αυτή την περίοδο με την έξαρση των ιώσεων.
Μιλώντας στο Open, ο γιατρός χαρακτήρισε «απαράδεκτα χαμηλή τη συμμόρφωση στις ιατρικές οδηγίες, την ώρα που έχουμε μεγάλη διασπορά των ιώσεων».
Όπως τονίζει και στην χτεσινή εφημερία του Παπανικολάου «είχαμε πολλές εισαγωγές, κυρίως σε μεγάλες ηλικίες με υποκείμενα νοσήματα».
Μάλιστα τόνισε πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι «ανεπίτρεπτα ψηλός. 600 νεκρούς έχουμε το μήνα, είναι ένας δυσβάσταχτος αριθμός. Είπαμε πως θα έχουμε έξαρση όλων των ιώσεων, βλέπετε όμως οι τραγικές επιπτώσεις είναι από τον κορονοϊό. Η γρίπη μπορεί να ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, όμως ο κορονοϊός ακόμα δεν αστειεύεται».
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο είναι πως «έχουμε χαμηλό αριθμό εμβολιασμών ενώ δεν φοράει κανένας μάσκας. Χαλαρώσαμε υπερβολικά».Παράλληλα, τόνισε πως «κλαίμε για την Κίνα, η οποία έχει 150 φορές περισσότερο πληθυσμό με 60.000 νεκρούς το μήνα. Αν το διαιρέσεις, είναι 400 νεκροί. Έχουμε περισσότερους στην Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων κατατάσσει τη χώρα μας στην πρώτη θέση σε αριθμό θανάτων».


Κατ’ αρχήν, έχει ενδιαφέρον η χρησιμοποίηση του
μηνιαίου αριθμού νεκρών από τον ήρωα-γιατρό, ως εντυπωσιακότερου.
Επίσης, πού ακριβώς
κατατείνει η “ενημέρωση”; για να καταλάβουμε δηλαδή…
Μήπως στο να πραγματοποιήσουμε και τα δύο εμβόλια, κορωνοϊού και γρίπης, με διαδικασία κατεπείγοντος; Γιατί δεν βλέπω άλλη λύση με βάση αυτά που λέει.
Προφανώς ο επιστήμων [θέλει να] αγνοεί την τελευταία έρευνα της FDA, σύμφωνα με την οποία ο συνδυασμός των δυο εμβολίων, κορωνοϊού και γρίπης, “ίσως συνδέεται με
εγκεφαλικό”. Διαβάστε γι’ αυτήν εδώ.
Ο κύριος Καπραβέλος ανήκει στη χορεία των γιατρών που δήλωναν έκπαλαι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ταυτόχρονη λήψη των δυο εμβολίων, ακολουθώντας τα βήματα του Αμερικανού συναδέλφου τους,
Ashish Jha, ιατρικού συμβούλου του “Προέδρου Μπάιντεν” :

“The good news is you can get both your flu shot and COVID shot at the same time. It’s actually a good idea. I really believe this is why God gave us two arms — one for the flu shot and the other one for the COVID shot.”

Ο κύριος
Σαρηγιάννης …ακόμα να ξεπροβάλει από τα βοθρολύματα;

6
(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Reply