Ο “ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Για δισχιλιοστή φορά: Η υπόθεση είναι ζοφερή, άσχετη με πανδημίες και ιστορίες για αγρίους και ανεμβολίαστους. Ένας απ’ τους στόχους είναι η προώθηση εμβολίων και λοιπών προϊόντων των επικυρίαρχων Big Pharma. Εξ ου το τελευταίο όργιο τρομοκρατίας, η οποία λειτουργεί ως διαφημιστική καμπάνια και ταυτόχρονα ως τεστ αντίληψης και ανοχής : κατά ένα εκπληκτικό τρόπο από σημαντική μερίδα κόσμου εξακολουθεί να διαφεύγει ότι, όλος αυτός ο θόρυβος γίνεται για την ασθενέστερη έως ασυμπτωματική μετάλλαξη ενός ιού με ήδη πολύ μικρή θνητότητα. Ο “καλπασμός της Μετάλλαξης Δέλτα” ισοδυναμεί με τον “Καλπασμό του Τίποτα”.
Ένας άλλος στόχος είναι η καταστροφή των οικονομιών των επιμέρους χωρών και η ενεργοποίηση των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων του
World Economic Forum.

Ως προς εμάς, η στόχευση επικεντρώνεται ασφαλώς στη χύδην “βαριά βιομηχανία της χώρας” ξεκινώντας από τη νούμερο ένα βιομηχανική μονάδα της.
Στη
σούπερ εμβολιασμένη Μύκονο υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 400 “κρούσματα”. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αντιλαμβάνονταν ποτέ ότι “έχουν κάτι”. Όπως δεν θα το αντιλαμβάνονταν κι οι γύρω τους : οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν, πλην σπανιοτάτων περιπτώσεων, και πάντως …καμιά σχέση με το να δικαιολογούν λοκντάουν στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας στο πικ της θερινής περιόδου. Οι τύποι δεν έχουν κυριολεκτικά το Θεό τους. Και το λέει αυτό κάποιος που έχει πατήσει μια φορά όλη κι όλη το πόδι του στη Μύκονο [για συναυλία].
Για χιλιοστή φορά τουλάχιστον : μια από τις πιο ελεεινές πτυχές αυτής της ιστορίας είναι τα
“τεστ” στα οποία “οικεία βουλήσει” υποβάλλεται ο κόσμος. Και τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους μόνο ως προς το βαθμό αφερεγγυότητας.


4
(Visited 88 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. dnk July 18, 2021 at 10:17 am

    Αν η προηγούμενη “είσοδος” έγινε στο Βερολίνο,η τωρινή θα γίνει,μάλλον,στο Μπεϊμπυλίνο.”Ψεκασμένοι” vs “Συγκαμένοι”😈…

    Reply
  2. nikos July 18, 2021 at 12:30 pm

    Τελικά θυσιάσαμε τις ζωές μας για να έχουμε μια ελεύθερη Ν.Δ και τις αντίστοιχες σε όλο το πλανήτη.Έχουμε όπλο όμως απέναντι τους τη σκέψη μας,. τις αντοχές μας και την κάθε είδους Τέχνη που τα προάγει αυτά.Αυτό σκέφτομαι ακούγοντας τώρα το soundtrack με μουσική των Sparks από τη ταινία Annette Δεν μπορούν να μας χειραγωγήσουν.

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 12:39 pm

      Να μας χειραγωγήσουν δεν μπορούν. Μπορούν όμως …να μας γ@μήσουν.
      Δεν ξέρω πόσο παρήγορο ακούγεται αυτό.😐

      Reply
  3. nikos July 18, 2021 at 12:46 pm

    Λίγο παρήγορο ,αλλα μη ξεχνάμε από τη μέρα που γεννηθήκαμε άντε από τη μέρα που πήγαμε σχολειο μας γ@μανε αλλά επιβιώνουμε ,γιατί όχι και τώρα?

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 12:59 pm

      Οτι έχουμε σκοπό τουλάχιστον να επιβιώσουμε, ούτε συζήτηση. Αλλά με πιάνει μια εκδικητικότητα, μια ανήμπορη λύσα μ’ αυτούς τους καριόληδες. Με τύπους που μια φορά κι ένα καιρό δεν θα καταδεχόσουν να τους πεις μια καλημέρα και τώρα παίζεις ρόλο ποντικού μέσα στο εργαστηριό τους.

      Reply

Leave a Reply