Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο “ΑΛΛΟΣ”

Μεταξύ σοβαρού και αστείου – κυρίως το δεύτερο, δυο λόγια για τις “εκλογές” στο ΚΥΝΑΛ και την αγωνία που “κορυφώνεται” : ας λησμονήσουμε για μια στιγμή την πολιτεία του ανεκδιήγητου πρώην ΠΘ που …έδινε τον “λαό του” στα ευρωπαϊκά διευθυντήρια σαν διεφθαρμένο.
Ας θυμηθούμε το πρωτοποριακό σύνθημα, εποχής 2009, για το οποίο αισθάνεται δικαιωμένος, το περί
…πράσινης ενέργειας.
Εξ αυτού προκύπτει ότι μιλάμε για πολιτικό ψυχή τε και σώματι ταγμένο στην υπόθεση “πανδημία των failed states” μέσω του “οφειλόμενου στον άνθρωπο”
Climate Change. Γιατί αιχμή του δόρατος αυτής της πανδημίας θα είναι ακριβώς …η αδυναμία των εθνών – κρατών να λάβουν τα μέτρα που απαιτούνται για τη σωτηρία του Πλανήτη.
Με δεδομένο τώρα ότι,
τίποτα στη διαδικασία διαμόρφωσης του πολιτικού τοπίου δεν συντελείται με τρόπο αυθόρμητο ή θου Κύριε, “δημοκρατικό”, φτάνει κανείς στο απλούστατο συμπέρασμα : για να επιτραπεί και μόνο σε κάποιον Ανδρουλάκη να διεκδικήσει τίτλο απ’ τον champion, θα πρέπει να έχει δώσει δυο φορές τον κ@λο που έδωσε εκείνος – μόνο και μόνο για να αναπληρώσει την “έξωθεν καλή μαρτυρία”.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι κι ο GAP με τη σειρά του δεν θα υπερθεματίσει, ώστε
να ξεπεράσει τον παλιό εαυτό και τον αντίπαλό του.
Είπαμε εξ αρχής : μεταξύ σοβαρού κι αστείου – κυρίως το δεύτερο.
Στη
φωτό ο GAP με μέλη της κλαδικής ΠΑΣΟΚ της MENSA.

2
(Visited 99 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk December 12, 2021 at 2:08 pm

    Ακόμα κι αν δεν έχει υπάρξει ποτέ κανείς ενεργό μέλος των “οικολόγων εναλλακτικών”(απορροφήθηκαν από ανταρσυα) και είναι ένας απλός,”ανειδίκευτος”,ψηφοφόρος ο οποίος αγωνιά για την “ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή” και το διατροφικό μέλλον του κόσμου,ίσως θα αρκούσε να ρωτήσει κανέναν,έστω και ερασιτέχνη,καλλιεργητή,τί τον ανάγκασε-κατά τα τελευταία χρόνια,τουλάχιστον-να χρησιμοποιεί αντηλιακά δίχτυα(τα πράσινα) πάνω απο τις ντοματιές.Οι τομάτες “αγαπούν” το θερμοκήπιο-ακόμα και το καλοκαίρι,καθώς τις βοηθάει να ωριμάσουν γρηγορότερα-αλλά τις “υπαίθριες” ο ήλιος,πλέον,τις “καίει”,σε πολλές περιπτώσεις.” Γιατί ως και οι ντομάτες ζητούν,πλέον,”πράσινο ήλιο”,πατέρα;”. Μεγάλη αγωνία😺…https://m.youtube.com/watch?v=z3g0tw4B8E0

    Reply
    1. Oannes December 12, 2021 at 2:23 pm

      👍👍👍😄😄😄😄😄😄😄😄😄👍👍👍

      Reply

Leave a Reply