“ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ” ή BUSINESS AS USUAL;

Η διατύπωση, επάνω είναι άκομψη, όπως και η ίδια η “λέξη” ξαφνικίτιδα… Αλλά η ουσία είναι άλλη : κάθε μέρα που περνάει, ένας [σχετικά] νέος άνθρωπος παθαίνει σοβαρό έως θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο. Κοινός παρονομαστής για όλους ο, πρόσφατος συνήθως, εμβολιασμός. Η περίπτωση σύμπτωσης αρχίζει να φαίνεται απίθανη. Το ίδιο και η αφέλεια, ή καοήθεια, όσων διακινούν το “business as usual” σενάριο. Οπότε αναγκαστικά συνυπογράφουμε το ερώτημα της κυρίας, κάτω : εισαγγελέας υπάρχει;

6
(Visited 312 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. dnk January 16, 2023 at 7:44 am

    Ίσως κάποιος “ειδικός”(εν είδει “δικηγόρου του διαβόλου”) θα μπορούσε να απαντήσει ότι το εμβόλιο είναι τόσο “ένοχο” όσο είναι οι γονείς καθενός που πεθαίνει από φυσικά αίτια…

    Reply
    1. Oannes January 16, 2023 at 8:34 am

      Υποθέτω είναι θέμα στατιστικής. Σύμφωνα με ανθρώπους που [όχι μόνο] ενστικτωδώς εμπιστεύομαι, αυτή λέει ότι ο αριθμός xψz περιστατικών σε, νεαρά ιδίως, άτομα έχει αυξηθεί σημαντικά και η αιτία που πιθανολογείται γι’ αυτό είναι τα εμβόλια. Εγώ ο ίδιος γνωρίζω αρκετά τέτοια άτομα, χωρίς να είμαι και κάποιο τέρας κοινωνικότητας.
      Κατά την ανειδίκευτη άποψή μου πάντως, αν αυτή έχει ίχνος αξίας, “ένοχος” για πολλούς απ΄τους θανάτους από “φυσικά αίτια” που μόνο φυσικά δεν είναι, εκτός από τους γονείς – κληροδότες γονιδίων, είναι η φαρσοκωμωδία που αποτελεί τη διατροφή μας. Για την οποία κανείς απ’ τους “γιατρούς” δεν λέει τίποτα – Big Food και Big Pharma αποτελούν παραρτήματα των ιδίων conglomerates.

      Reply
      1. stcigar January 16, 2023 at 11:33 am

        Μα οι γονείς των παιδιών που πεθαίνουν από φυσικά αίτια ή από λάθη των γιατρών είναι όντως ένοχοι και μάλιστα για δολοφονία! Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται κανείς από την Πισπιρίγκου!?
        Παρεμπιπτόντως ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής είναι από το Μαυρομάτι, το χωριό του πατέρα μου και υποτιθέμενη γενέτειρα του Καραϊσκάκη.

        Reply
        1. Oannes January 16, 2023 at 11:49 am

          Η πλάκα είναι ότι αυτό που λες εσύ για πλάκα, απηχεί κατά προσέγγιση, αν όχι με ακρίβεια, τη λογική της εποχής.

          Reply
  2. dnk January 16, 2023 at 12:15 pm

    Συνεχίζοντας την “υπεράσπιση”(“σπαστικό” δίκαιο;😸)ο “δικηγόρος” θα μπορούσε να ισχυριστεί πως η στατιστική είναι απλό “εργαλείο” καί πως αν είναι να κατηγορήσουμε το εμβόλιο για πρόκληση θανάτων ή προβλημάτων υγείας,τότε ας κατηγορήσουμε και το κέτσαπ και τους “δύσκολους λεκέδες” που αφήνει σε πουκάμισα “τοξικών αρσενικών”,για τις γυναικοκτονίες και τις σωματικές κακοποιήσεις…

    Reply
    1. Oannes January 16, 2023 at 1:22 pm

      Αυτή η σκέψη έχει ενδιαφέρον πέραν του χιούμορ. Ομολογουμένως δεν μπορώ να έχω άποψη για την εγκυρότητα των στατιστικών που επικαλούνται κάποιοι. Απλώς οι συγκεκριμένοι μου φαίνονται πιο εμπιστοσύνης άτομα από τον Γκέιτς, τον Μπουρλά, την Παγώνη και τον Βασιλακόπουλο.
      Κατά την άποψή μου, το πρόβλημα εντοπίζεται στην εντελώς περίεργη βιασύνη κάποιων, μέσω επικλήσεως “εκτάκτου ανάγκης”, να φτιάξουν τα εμβόλια, και στο καπάκι, να τα επιβάλλουν. Εντύπωση [θα έπρεπε να] είχε προκαλέσει η φράση – κλειδί που από ενάρξεως πανδημίας ακούστηκε στα μίντια, περί “κοινωνίας που αναζητά απελπισμένα λύση …ένα εμβόλιο …έστω και πειραματικό” [αυτολεξεί όπως το λέω]. Και ας αφήσουμε το πώς, μέσω των μέτρων για τον “κορωναϊό”, φτάνουμε οσονούπω στην πλήρη ψηφιοποίηση [= έλεγχο] των πάντων.

      Reply

Leave a Reply