ΝΕΑ “ΜΕΛΕΤΗ” : ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!

Τι δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία το “ρεπορτάζ” που μεταφέρουμε υπό μορφή screenshots από το capital.gr;
Κάτι που ξέραμε ήδη, απλώς κάθε μέρα οι αποδείξεις πολλαπλασιάζονται. Ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους
αδίστακτους, ξεδιάντροπους και επικίνδυνους.
Οι ανακρίβειες της παρουσιαζόμενης ως “μελέτης”, είναι τόσο χονδροειδείς που το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να ξέρει να διαβάζει και να μην είναι ηλίθιος, για να καταλάβει με τι έχουμε να κάνουμε.
Πρώτον και καλύτερον, είναι γνωστό στους πάντες [;] ότι οι βιταμίνες δεν “θεραπεύουν”, αλλά
ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, αν λαμβάνονται λελογισμένα και επί τακτικής βάσεως. Δεύτερον, έχουν υπάρξει κλινικές μελέτες από Κίνα για σημαντική βελτίωση της υγείας “ασθενών με κορωνοϊό” με χρήση υψηλών δόσεων βιταμίνης C, που αγνοήθηκαν.
Αξίζει να ανατρέξει κανείς στη σχέση με την βιταμίνη C του [δύο φορές νομπελίστα] χημικού, βιοχημικού και χημικού μηχανικού
Linus Pauling, ενός από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20ου αιώνα, και τον εξ αιτίας αυτής της σχέσης πόλεμο εναντίον του από τις φαρμακευτικές.
Πίσω στη “μελέτη”, η οποία αναφέρεται αποκλειστικά σε C και ψευδάργυρο, ενώ ο τίτλος και οι …αρνητικές εντυπώσεις πηγαίνουν εν συνόλω στις
…βιταμίνες και τα συμπληρώματα. Ασφαλώς και δεν τολμούν να αναφερθούν στα αποτελέσματα της προληπτικής λήψης βιταμίνης D για την οποία βοά όλος ο κόσμος, αναγκάζοντας ακόμα και τον Νο 1 υπηρέτη των φαρμακευτικών Dr. Anthony Fauci να τη συστήσει [6 μήνες από ενάρξεως πανδημίας] μαζί με την C.
Η “μελέτη” …τερματίσθηκε πρόωρα λόγω των δεδομένων που ανέδειξαν χαμηλό όφελος για τους ασθενείς, ενώ αν προσέξει κανείς τα αναφερόμενα ως μη σημαντικά αποτελέσματα, θα δει ότι είναι
κάθε άλλο παρά ασήμαντα.
Και βέβαια, επακολουθεί το μνημείο αγραμματοσύνης, αθλιότητας, και εξευτελισμού της λογικής που αποτελεί το “ράβδος εν γωνία άρα βρέχει”
καταληκτικό συμπέρασμα [τελευταία παράγραφος].
Παρεμπιπτόντως : άραγε ο κίνδυνος από την βιταμίνη C [κάποια …διάρροια, όταν λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες και για πολύ μεγάλο διάστημα] μπορεί να συγκριθεί με τον
τόμο που γεμίζουν οι παρενέργειες από τα φάρμακα που συνταγογραφούν οι καλοί μας επιστήμονες;


6
(Visited 145 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar March 12, 2021 at 12:42 pm

    Μια κοπελίτσα πάντως εδώ δίπλα που τη βρήκαν προχτές με κορωνοϊό, βιταμίνες μόνο της έγραψε τελικά ο καλός γιατρός..

    Reply
    1. Oannes March 12, 2021 at 1:05 pm

      Είναι να μουρλαίνεσαι. Η “μελέτη” διαφημίστηκε από Έλληνες επιστήμονες, ανάμεσά τους ένας από τους τηλεμαϊντανούς που τρομοκρατούν τον κόσμο, με αποτέλεσμα από δυο άτομα προκεχωρημένης ηλικίας τα οποία είδα κι έπαθα να πείσω να παίρνουν βιταμίνες, το ένα τις έκοψε και το άλλο …το σκέφτεται.
      Οι τύποι είναι ή πτωχανίδεοι η / και ασυνείδητοι. Χειρούργος μετά από επέμβαση σε γνωστό μου άτομο για καρκίνο του προστάτη, του έδωσε την εξής διατροφική συμβουλή: “κόψε ουίσκι και τσιγάρο για …ένα μήνα”. Άλλος, ορθοπεδικός αυτός [μιλάμε για μεγάλο όνομα όπως και ο προηγούμενος αλλά …τέλος πάντων] σε ερώτηση άλλου γνωστού μου ατόμου με πρόβλημα οστεοπόρωσης για την διατροφή, είχε απαντήσει: “κοίτα, δεν με αφορά η διατροφή σου. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέφονται σωστά και αρρωσταίνουν συνέχεια, και άνθρωποι που τρέφονται λάθος και ζουν υγιείς μέχρι βαθειά γεράματα. Δική μου δουλειά είναι όταν κάποιος αρρωσταίνει να τον κάνω καλά… Θα μπορούσε να το διατυπώσει, υποθέτω, και αλλιώς: “δουλειά μου είναι να τον αφήσω να αρρωστήσει για να τον “θεραπεύσω”.

      Reply
  2. stcigar March 12, 2021 at 2:03 pm

    Καλά η πρόληψη ποτέ δεν ήταν το φόρτε τους. Πρώτη φορά στη ζωή τους με τον κορωνοϊό προσπάθησαν κι αυτοί να μας προστατεύουν από κάτι.. και τα σκάτωσαν για τα καλά.

    Reply
  3. Pingback: ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ... - OANNES

  4. Pingback: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ... - OANNES

  5. Pingback: ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ WUHAN - OANNES

Leave a Reply