ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ!!!

Όσοι βασίζουν την ενημέρωσή τους περί τα της αμερικανικής σκηνής στα ελληνικά κανάλια / sites … αγνοούν κατά πάσαν πιθανότητα ότι σημαντικό μέρος της εθνοφρουράς παραμένει στην Ουάσινγκτον. Το ίδιο και το μεταλλικό τείχος που με εντολή της Nancy Pelosi έχει αποκόψει την πρόσβαση στο Καπιτώλιο – βουλευτές και γερουσιαστές περνούν καθημερινά από έλεγχο… Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει όλο αυτό, μετά και απ’ τη λήξη της δίκης Trump στη Γερουσία [με ευνοϊκή μάλιστα γι’ αυτόν κατάληξη] καθίστανται εντελώς ακατανόητοι. Αυτό, για όσους εννοούν να προσεγγίζουν λογικά τα γεγονότα. Γιατί για τους Δημοκρατικούς, το πράγμα είναι απλούστατο: οι στρατιώτες και ο φράκτης υπάρχουν για να προστατεύουν το “ναό της δημοκρατίας” από νέα επιχείρηση κατάληψής του δι εφόδου …από οπαδούς του Trump.
Βεβαίως, με δεδομένη την αδυναμία των Democrats σε καταστάσεις μόνιμα έκτακτης ανάγκης, συντηρούμενης με διαδόσεις περί
εφιαλτικών απειλών [βλ. την προσέγγιση του μαυσωλιακού προέδρου στο θέμα “πανδημία”] θα περίμενε κανείς, τη στιγμή που η υπομονή των πολιτών θα άρχιζε να εξαντλείται, την εκδήλωση …κάποιου γεγονότος.

Ιδού λοιπόν τα πρώτα εμφανή σημεία εξάντλησης : η screenshot [πάνω] από την …εντελώς δημοκρατική Washington Post [28/2] δείχνει την δυσαρέσκεια των πολιτών που ζητούν, σαν ένα ελάχιστο δείγμα επιστροφής στην κανονικότητα, την αφαίρεση τουλάχιστον του …razor wire από τον φράκτη.
Ιδού όμως και η …άμεση αντίδραση: η φωτογραφία [κάτω] από σημερινή ανάρτηση της “έγκυρης” The Hill στο Twitter. Σύμφωνα μ’ αυτήν “οι αρχές έχουν ενημερωθεί για μια on line συνομιλία γύρω από κάποια συγκεκριμένη ένοπλη ομάδα που, …πιθανά, σκοπεύει να εισβάλει στο Καπιτώλιο την Πέμπτη”!
Λοιπόν, αηδία ξε-αηδία, ξεπερασμένο ξε – ξεπερασμένο, εδώ ισχύει και θα το πω άφοβα:
οι τύποι δεν υπάρχουν.


3
(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply