ΜΟΡΙΑ : “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ…”

“Αυτό που συμβαίνει στη Μόρια είναι κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί”. Έτσι επιλέγει να ξεκινήσει την “συζήτηση” με τον κύριο Κουμουτσάκο η “δημοσιογράφος” του Σκάι Μαρία Αναστασοπούλου, απλώνοντάς του προστατευτικό δίχτυ, και δίνοντας τα δικά της διαπιστευτήρια ευφυίας και διορατικότητας.
Τα όσα επακολουθούν δεν έχουν χρεία αναπαραγωγής. Ο ρόλος αυτής εδώ της κυβέρνησης [ενός είδους ΣΥΡΙΖΑ που τηρεί τα προσχήματα] έχει γίνει αντιληπτός: θα κάνουν, και αυτοί, μέχρι τέλους, ό,τι επιτάσσουν τα διευθυντήρια. Θα μεταφέρουν στην ενδοχώρα χιλιάδες ακόμα [όχι …πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά] μπουκαδόρους, προσποιούμενοι 1. ότι πιέζουν την Ευρώπη να τους δεχτεί και 2. ότι αγνοούν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες “απλοί άνθρωποι” σ’ αυτή τη χώρα, που ήξεραν ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί. Μια από τις χιλιάδες αποδείξεις, το post που έχει δημοσιευτεί σ’ αυτό το blog, το Μάρτη [Η ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ]
https://oannes.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-captain-jerk-fri-20032020-1020-%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9/].

Παραθέτω ένα απόσπασμά του:
Ένας βάσιμος φόβος αφορά στο τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση διασποράς του ιού σε καταυλισμούς όπως η Μόρια:
Πυροδότηση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, εμπρησμοί, καταστροφές, με αλληλέγγυους να ωρύονται για ανθρωπιστικούς κινδύνους, και “πρόσφυγες” – μπουκαδόρους να κατακλύζουν αλαλάζοντας τις γύρω περιοχές. Όλα αυτά με τους ντόπιους να παρακολουθούν, κλεισμένοι υπάκουα στα σπίτια τους.


Για όσους ενδιαφέρονται, το post περιλαμβάνει “αποκαλυπτικό” βίντεο, γυρισμένο από ψευδοπρόσφυγες της οργάνωσης “Λευκά Κράνη”…

Υπάρχει λύση; βεβαίως και υπάρχει. Εγκατάλειψη της πολιτικής του virtue signaling, απέλαση των λαθρομπουκαδόρων, ή “προώθησή τους” σε Γυάρο και Μακρόνησο. “Μα αυτά τα λέει ο …Βελόπουλος“… Και το ότι αυτή τη στιγμή είναι 11:35, επίσης το λέει ο Βελόπουλος, αν τον ρωτήσεις τι ώρα είναι.

3
(Visited 102 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Ε September 11, 2020 at 7:39 pm

    Δεν ξερω αν το πηρες ειδηση , αλλα 2-3 μερες πριν την καταστροφη στην Μορια ειχε γινει “διαμαρτυρια” εξω απ το Reichstag οπου ειχαν τοποθετηθει 13000 καρεκλες με αιτημα να κλεισει η Μορια ! Και ..bingo ! , καηκε το συμπαν .. Αν βαλεις την γνωστη σχεση Τουρκιας-Γεμανιας και την τρεχουσα ανακατωσουρα με τα ελληνοτουρκικα , φαντασια να χεις να κανεις σεναρια .. Βεβαια , απ την αλλη , και την κυβερνηση την συμφερει να διακινει σεναρια περι ξενου δαχτυλου , για να λειανει τις ευθυνες της για το μπαχαλο της Μυτιληνης .. Εν τω μεταξυ κι εμεις στην Χιο κραταμε την ανασα μας ..

    Reply
    1. Oannes September 11, 2020 at 8:42 pm

      Δεν το ήξερα…
      Ρε τους πουσταράδες…
      Δεν ξέρω πόσοι το είχαν παρατηρήσει/συνδυάσει τότε, αλλά ο τίτλος της Bienale 2007 [κάτι κουλτουρατζήδες της π@@@σας], υπό την αιγίδα της Deutsche Bank, είχε τον τίτλο “DESTROY ATHENS”.
      Ένα χρόνο αργότερα, η ευχή πραγματοποιήθηκε απ’ τους “αναρχο”-τσόγλανους, απ’ αφορμής δολοφοονίας Γρηγορόπουλου.

      Reply

Leave a Reply