ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Πίσω στο χορό του human trash [φωτό από Twitter] και στο καθήκον ενός στοιχειωδώς σκεπτόμενου όντος, όπως τουλάχιστον το αισθάνεται ο …υποφαινόμενος : δεν ξέρω πόσα άτομα συγκεκντρώθηκαν χτες στη σχολή Ευελπίδων, την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου για σωρεία εγκλημάτων θεατράνθρωπου [το έργο του Λ. ουδέποτε μου κίνησε το παραμικρό ενδιαφέρον – η ιστορία αφορά κόντρες καλλιτεχνών δευτέρας έως δεκάτης διαλογής, κατά την άποψή μου]. Κατά πάσαν πιθανότητα …5-6. Το σίγουρο είναι ότι, την κατάλληλη στιγμή, θα εκτυλιχθούν και εδώ σκηνές ωμού εκβιασμού της δικαιοσύνης, όπως στα δικαστήρια με τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης. Όχι τυχαία, τον χορό εναντίον του Λιγνάδη …de facto βιαστή ανηλίκων [χωρίς περιττές ακροαματικές διαδικασίες] σέρνουν κάποιοι από εκείνους που ωρύονται για τον δίκαιο αγώνα του απεργού πείνας και δίψας Κουφοντίνα, πιστοποιημένου αρχιεκτελεστή της 17Ν. Το πρόβλημα με το αίτημα του τελευταίου, δεν αφορά στο ποιος είναι * αλλά στο ότι, ως αίτημα, είναι άνευ αντικειμένου.

Καθήκον τώρα του στοιχειωδώς σκεπτόμενου όντος που λέγαμε, είναι να λέει αυτό που υπαγορεύουν η λογική και η συνείδησή του, αδιαφορώντας ακόμα και για το αν θα διασυρθεί σαν …χρυσαυγίτης, ή …φίλος των παιδόφιλων.

* …αν και η αξίωση της “εύρυθμης λειτουργίας των νόμων”, αποκτά περίεργη χροιά εκφραζόμενη από κάποιον που θέτει εαυτόν ιδεολογικά υπεράνω του νόμου [θέση που, υπό συνθήκες, μπορεί και να είναι αξιοσέβαστη].

Κάτω: “λαϊκή ανταπόκριση” στο αναρχοφεμινιστικό κάλεσμα…

3
(Visited 147 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. stcigar February 27, 2021 at 7:39 am

  Το κρυολόγημα βαφτίζεται πανδημία, το σεξ βιασμός, οι συκοφάντες ήρωες, οι κομπογιαννίτες επιστήμονες.. Είναι ίδιον εμφυλίου πολέμου ως γνωστόν κατά τον Θουκυδίδη να μεταβάλλεται ξαφνικά το νόημα των λέξεων.

  Reply
  1. Oannes February 27, 2021 at 8:14 am

   Ακριβώς όπως το λες.
   Εντωμεταξύ έχω εκπνήσει μια “θεωριούλα” που καλύπτει όλα τα ανωτέρω “και όχι μόνο”, άντε να δούμε πότε θα με αφήσουν οι …υποθέσεις να κάτσω να την διατυπώσω. Οι υποθέσεις δεν είναι όλες για κακό, δόξα τω Θεώ, απλώς τα τρεξίματα για κάποιο λόγο εμφανίζονται πάντα συσσωρευμένα. Σήμερα πάλι έχω να στέλνω …sms με το τσουβάλι, ελπίζω να μη με πιάσει ο κόφτης του καραγκιόζη με τα λύματα!

   Reply
 2. stcigar February 27, 2021 at 8:59 am

  I’m looking forward to it👍 πόσο μάλλον που εγώ έχω εγκαταλείψει πλέον τις προσπάθειες για μια ενοποιημένη θεωρία των πάντων!😇

  Reply

Leave a Reply