ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΑΝΑ

Μια καλή εικόνα της παρούσας κατάστασης πραγμάτων δίδεται εκ του ότι απαιτείται παρρησία για να εκφράσει κανείς δημόσια τα αυτονόητα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εδώ, είναι ξανά
* η Α. Λατινοπούλου, μιλώντας στο ευρωκουκλοθέατρο των Βρυξελλών για το θέμα των “δικαιωμάτων” της (κατά φαντασίαν, ή μάλλον, κατά παραγγελίαν) ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Τα οποία δικαιώματα απειλεί, υποτίθεται, η μη συμμόρφωση με μια σειρά γελοία παράλογων και αντιεπιστημονικών αξιώσεων.
Και είναι ακριβώς η γελοιότητά τους (μαζί με τον σοσιαλμιντιακό προσανατολισμό του “πολίτη” στο χαβαλέ, ως αντίδραση σε ό,τι απειλεί την υπόστασή του) που τις κάνει ασυνήθιστα
επικίνδυνες.

* Έχω ανεβάσει και άλλη φορά βίντεο με ομιλία της ΑΛ στο ευρωκοινοβούλιο.

6
(Visited 71 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 Comments

  1. Paradiddle diddle November 30, 2024 at 4:33 pm

    Η Λατινοπούλου πέρα από τη καταδίκαση της Woke ατζέντας δεν έχει κάτι άλλο να πει ή μάλλον έχει πει να φέρουμε μετανάστες από Ινδία του 1.5 δις ψυχών. Ο βαστάζος της είχε πει πρόσφατα ότι οι Αλβανοί ενσωματώθηκαν στην ελληνική κοινωνία και προχθές είχαμε σημαίες του UCK να κυματίζουν στο σύνταγμα.

    Reply
    1. Oannes November 30, 2024 at 4:57 pm

      Δεν μου είναι συμπαθής γενικά, ούτε την εμπιστεύομαι.

      https://oannes.gr/%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%89%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf/

      Απλώς στο σημείο που βρισκόμαστε, και αν υποτεθεί ότι πρέπει κανείς να λέει που και που καμιά καλή κουβέντα…
      Ο μόνος που (εξακολουθεί) να μου είναι όντως συμπαθής, παρά τα “θέματά” του είναι ο κυρ-Βελόπουλος. Αλλά “παράστημα” αρχηγού δεν έχει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αν ήταν να ψηφίσω κάποιον αυτόν θα ψήφιζα. Και η κίνηση των Αϋφαντή – Καλεντερίδη – Κούβελα συμπαθητική μου είχε φανεί, αλλά …τζίφος. Ο πρώτος, όποτε κι αν τον έχω ακούσει, ήταν άψογος. Τον Καλεντερίδη, αν και μου είναι συμπαθής, ως αναλυτή δεν τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Ιδίως για θέματα Αμερικής όταν μιλάει …εκτίθεται.

      Reply

Leave a Reply