“ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΚΑΙ “ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ”

Βλέποντας κανείς το tweet και ρίχνοντας μια ματιά στο σύντομο βιογραφικό της κυρίας Κουτσούμπα, καταλαβαίνει πόσο άνευ σημασίας είναι το αν θα δώσει ψήφο ανανέωσης στην ελεεινότερη “ελληνική” κυβέρνηση από καταβολής ψευδοκράτους, ή αν θα προκρίνει μια ακόμα ελεεινότερη. Αυτό, με δεδομένο ότι κι αυτή εδώ, αν επανεκλεγεί, θα δείξει το …αληθινό της πρόσωπο.
ΝΔ = όλα όσα ξέρουμε.
ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΜΕΡΑ25 = πάνω κάτω τα ίδια, με έμφαση σε φορολογία και open borders, και με ανθρώπους σαν την κυρία Κουτσούμπα να δεσπόζουν στο δημόσιο διάλογο, με “ανατρεπτική” ρητορική, και σπόνσορινγκ από “προοδευτικούς δισεκατομμυριούχους” τύπου Soros.

5
(Visited 52 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar January 8, 2023 at 10:37 am

    Δεν ξέρω αν έχει νόημα να ψηφίζει κανείς αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου βγει αυτό που περιμένεις έστω και κατά προσέγγιση. Σκεφτόμουνα χτες ότι μπορεί κανείς να προβλέψει το λογικό, το αναγκαίο, το περιστασιακό, ακόμα και το τυχαίο. Τη μαλακία όμως είναι αδύνατο να την προβλέψεις. Και τελευταία η μία μαλακία διαδέχεται την άλλη.

    Reply
    1. Oannes January 8, 2023 at 11:29 am

      Αυτό ακριβώς έλεγα στη Μαρίνα προηγουμένως, με αφορμή την περίεργη συμπεριφορά κάποιου γνωστού μας : το πράγμα είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι φαίνεται. Όχι γιατί έχουμε να κάνουμε με κάποιο …alien genius, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Είναι πιο δύσκολο να διακρίνεις τί γίνεται στο μυαλό ενός ηλίθιου, απ’ ότι στο μυαλό μιας ιδιοφυίας.

      Reply

Leave a Reply