ΚΟΥΛΗΣ : THICK AS A BRICK

Εντάξει, politically correct, ξε-politically correct, μιλάμε για τρελό χοντράνθρωπο.
Ο τύπος
…ζμπρώχνει κανονικά τον άλλο για να περάσει πρώτος.
Το ότι πρόκειται για ΑΜΕΑ είναι απώς το κερασάκι.

Κάτω ο πρωθυπουργός της χώρας σε τρυφερό στιγμιότυπο με τον Ian Anderson…

3
(Visited 65 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. stcigar November 23, 2021 at 8:15 am

  Εντωμεταξύ, για να μην ξεχάσουμε το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, πέραν του ότι ο δικός μας έχει από καιρό δεσμευτεί να κλείσει τα εναπομείναντα λιγνιτικά εργοστάσια – τα σημαντικότερα έχουν ήδη κλείσει ανεβάζοντας την τιμή του ρεύματος – έκανε προχτές με νόμο υποχρεωτική εντός δεκαετίας τη μετάβαση στο φυσικό αέριο για τις κεντρικές θερμάνσεις (τώρα που η τιμή του αερίου είναι κελεπούρι) και απαγόρευσε από κει και μετά την πώληση πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων. Απλά για να ξέρουμε τι έχουμε να πληρώσουμε στα χρόνια που έρχονται..

  Reply
  1. Oannes November 23, 2021 at 9:15 am

   Μα το Θεό, ανεξαρτήτως πίστεως, αυτό είχα “επιλέξει” ως επόμενο θέμα. Ειχα γράψει την πρωτη φραση και έριξα μια ματιά στο κομπ. πριν φύγω για βόλτα με το κτηνάκι.
   “Για να παίρνουμε μια ιδέα του τι έρχεται μετά το μάζεμα, κάποια στιγμή, της τεχνητά δημιουργημένης και μεγεθυμένης * πανδημίας. Ένας από τους λόγους για την ολική επαναφορά της οποίας υπήρξε η απογοητευτική από πλευράς “στόχων για την κλιματική αλλαγή” σύνοδος των G20”.

   Reply
   1. stcigar November 23, 2021 at 10:31 am

    😁😇

    Reply
 2. dnk November 23, 2021 at 8:18 am

  Speaking of political correctness,πιστεύω πως πρέπει να αποσυρθούν άμεσα και κατόπιν της οφειλόμενης συγγνώμης,οι χαρακτηρισμοί περί “δράκουλα” κλπ.Εννοώ να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ίδιο τον Δράκουλα,καθώς όπως έχει αποδείξει η ιστορία το “πρόταγμά” του είναι το μοναδικό που πραγματώνει την εργατική αυτονομία,με μόνες-αυτονόητες-παραχωρήσεις την προσχώρηση στο συνδικάτο και το να μην βαριέσαι να δουλέψεις βράδυ.Το εργασιακό πεδίο,επίσης,είναι το ευρύτερο δυνατό για την αποφυγή πρόκλησης “εργασιακής ανίας”, με μόνο πρόσκομμα την είσοδο σε μονές κλπ,αλλά “Nuns have no fun”(ευφημισμός)😈…

  Reply
 3. dnk November 23, 2021 at 10:07 am

  Ο “βασικός υπεύθυνος” για την καταστροφή των υποδομών και την “εκτόξευση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας”😺…https://m.youtube.com/watch?v=muUZjovOFRg

  Reply

Leave a Reply