ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ MEDIA

Πρέπει να είστε διαρκώς προσεκτικοί. Η κατάσταση είναι διαρκώς αβέβαιη. Ο κίνδυνος γίνεται μεγαλύτερος τη στιγμή ακριβώς που φαίνεται μικρότερος. Η ελπίδα είναι απατηλή, η μεγαλύτερη απειλή κρύβεται στη χαλάρωση.
Ο συνάνθρωπός σας δεν είναι αυτό που δείχνει. Είναι είδος τοξικό, θα πρέπει να αποφεύγεται. Η χειραψία είναι συνήθεια που ο άνθρωπος πρέπει να ξεχάσει [Dr. Fauci, άκου παρακάτω]. Όχι για ένα διάστημα, αλλά για πάντα. Για όσους δεν έχουν καταλάβει, παρόλο που το λέμε …εξ αρχής:
Έχουμε μπει σε μια νέα κανονικότητα. Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια


Η επιλογή σας είναι το διαδίκτυο. Μήπως δεν ήταν ήδη γνωστό; το διαδίκτυο είναι η λύση για τα πάντα: από τις συναναστροφές, μέχρι την εκπαίδευση και την διεκπεραίωση εργασίας. Κι άλλωστε, ποιος άλλος απ’ την τεχνολογία σας προστατεύει, ποιος είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης δίπλα στους ήρωες γιατρούς, λοιμοξιωλόγους, επιδημιολόγους; ποιος έχει εξασφαλίσει πρωτοφανείς ταχύτητες στην έρευνα για το εμβόλιο – μοναδική προϋπόθεση χαλάρωσης μέχρι τον ερχομό του Covid – 21; ποιος σας χαρίζει τα applications εντοπισμού επαφών στα κινητά, τα ιπτάμενα, βαδίζοντα, κυλιόμενα drones που σας προσέχουν σε κάθε σας βήμα;

Καμία ομάδα δεν πρέπει να αιθάνεται ασφαλής. Ούτε καν τα παιδιά τα ίδια. Μπορεί η επίσημη άποψη να ισχυρίζεται ότι είναι ασφαλή. Ωστόσο …νέες μελέτες υπονοούν το αντίθετο: ίσως και τα παιδιά να είναι εξ ίσου ευάλωττα [Η αμφισβήτηση της επίσημης άποψης είναι καλό να αποφεύγεται. Εκτός αν πρόκειται για την αμφισβήτηση μιας …αισιόδοξης άποψης. Σε τέτοια περίπτωση ο δημοσιογράφος μας θα βρει το πιο “απ’ τη μύγα ξύγκι”, το πιο τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά σενάριο για να την αποδομήσει]
Φόβος και η απελπισία είναι τα μόνα επιτρεπτά συναισθήματα.
Η οικονομία οδηγείται σε κραχ ανεπανάληπτο από την δεκαετία των 1930s. Ο λόγος που το επαναλαμβάνουμε διαρκώς είναι για να εμπεδώσετε πόσο πιο εφιαλτική, ακόμα κι απ’ αυτό, θα ήταν μια κατάσταση, με την πανδημία ανεξέλεγκτη. Μην ασχολείστε με αριθμούς και με στοιχεία μαγειρεμένα από συνωμοσιολόγους [πόσα εκατομμύρια θάνατοι προέκυψαν απ’ τη Μεγάλη Ύφεση, πόσους θανάτους αντιπροσωπεύει ο κορωνοϊός σε σχέση με τη γρίπη, κοκ.]
Μην τείνετε ευήκοον ους σε ανεύθυνες διαδόσεις. Μην ακούτε ανοησίες, όπως ότι άλλα λέγαμε χτες και άλλα λέμε σήμερα. Εμείς ακούμε ευλαβικά τους επιστήμονες. Κι υπάρχουν τόσα ακόμα για τον ιό που ούτε αυτοί δεν ξέρουν… Κανείς όμως δεν ξέρει όσα αυτοί.
Μην ξεχνάτε ότι η μόνη ενημέρωση άξια του τίτλου της είναι εκείνη που παρέχει η αντικειμενική, αδέσμευτη δημοσιογραφία μας.
Το ίδιο ισχύει και για τους ειδικούς των δικών μας πάνελ: είναι οι μόνοι άξιοι να φέρουν τον τίτλο του επιστήμονα. Δεν φταίμε εμείς αν οι υπόλοιποι έθεσαν εαυτούς εκτός του καθορισμένου απο …εμάς πλαισίου της Επιστήμης.
Επειδή βέβαια το κακό έχει παραγίνει τελευταία μ’ αυτούς τους τελευταίους, τα fake news και την ανευθυνότητα… αποφασίσαμε μετα από ώριμη σκέψη πως ο,τιδήποτε αντιστρατεύεται την εκδοχή μας θα απαλείφεται.

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Να επαναλαμβάνετε διαρκώς το motto μας.
Το μόνο που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τον πληθυσμό της Γης στη Νέα Εποχή και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

3
(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Reply