ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ WORLD DOMINATION

Είναι ενδιαφέρον το ότι μια πανδημία όπως αυτή ξεσπά στο απώγειο της “εποχής της πληροφορίας”, εποχής δηλ. όπου …ουδείς μπορεί να γνωρίζει το οτιδήποτε για οτιδήποτε, ενώ ταυτόχρονα η εξουσία αποκτά πρωτοφανείς τεχνολογικές δυνατότητες επιτήρησης και καταστολής [GPS – “ενημέρωση” – οδηγίες μέσω κινητού, drones]. Ενδιαφέρουσα προκύπτει επομένως και η εκ της πανδημίας “νομοτέλεια” με την οποία λήφθηκαν τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης …την πρώτη στιγμή που η λήψη τους έγινε εφικτή.
Το καθεστώς επιτήρησης [συμπεριλαμβανομένου bonus system] μέσω του οποίου ο “Κινέζος πολίτης” πραγματοποιεί κάθε δραστηριότητα με το κινητό του, αποσιωπάται από τα διεθνή media, αρκούμενα να προβάλλουν τον εν λόγω “πολίτη” ως παγκόσμιο πρότυπο [βλ. ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…]. Το ίδιο το “κομμουνιστικό” καθεστώς της Κίνας άλλωστε προωθείται ως μοντέλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, συνδυάζοντας τον ακραία ευνοιοκρατικό καπιταλισμό [crony capitalism] με τη μαοϊκού τύπου αντίληψη περί καταστολής και επιτήρησης. Την είδαμε εκεί στη διάρκεια της επιδημίας, τη βέπουμε και θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε στις χώρες της Δύσης. Πιστεύω, όσο “ακραίο” ή “συνωμοσιολογικό” και αν ακούγεται, ότι ο ιός αποτελεί την πρώτη φάση σχεδίου του κινεζικού καθεστώτος, ο επικεφαλής του οποίου είναι δηλωμένος θαυμαστής των Μάο, Στάλιν και Χίτλερ, για την κυριαρχία πάνω στους “μισητούς και διεφθαρμένους δυτικούς”, υπεύθυνους [όντως] για εκλήματα εναντίον του κινεζικού λαού επί ένα αιώνα. Ο βαθμός της αθόρυβης, επίμονης διείσδυσης των Κινέζων σε οικονομικές και όχι μόνο δομές της Δύσης έχει διαφύγει της προσοχής πολλών, όπως πχ. η σχέση τους με το Χόλιγουντ [συμμετοχή κινεζικών εταιριών στο budget τεράστιου ποσοστού ταινιών του] ή με multi-billionaires “φιλάνθρωπους”, από τον David Rockefeller της Chase Manhattan [διαπρύσιο υμνητή του μαοϊκού καθεστώτος on record] έως τον Bill Gates, η σχέση του οποίου με τον Xi Jinping είναι στέρεα βασισμένη στο κοινό παγκοσμιοποιητικό τους όραμα.
Φωτογραφίες κειμένων:
Πάνω: ο David Rockefeller “υπερήφανος απολογητής” του διεθνισμού [από τα απομνημονεύματά του – έχοντας την αγγλική έκδοση, δεν έχω ψάξει επισταμένως, αλλά αποκλείω να (έχει) κυκλοφορήσει στα ελληνικά]
Κάτω: γράμμα του Xi Jinping στον Bill Gates το Φεβρουάριο του 2020.


8
(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply