ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ

Όταν ο Elon Musk μιλάει για την πανδημία, τη σοβαρότητά της και τους τρόπους αντιμετώπισής της, media & social media συνασπίζονται εναντίον του, θεωρητικές αναλύσεις ψυχιάτρων επιστρατεύονται [βλ. post ELON MUSK ΚΑΙ ERIC BURDON] με βασικό επιχείρημα ότι δεν δικαιούται να τοποθετείται επί θεμάτων εκτός ειδικότητάς του.
Όταν ο εκλεγμένος 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από συζήτηση με το ιατρικό του επιτελείο, εκφέρει άποψη για την υδροχλωροκίνη, λέγοντας ότι είναι εξακριβωμένα αποτελεσματική, και ότι τη λαμβάνει προληπτικά ο ίδιος, όπως και τόσοι από το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας, τα ερπετά των δημοκρατικών media, εσχάτως και του FOX, προειδοποιούν τον κόσμο να μην ακούει τις ανεύθυνες διαδόσεις του. “Πολιτικοί αντίπαλοι” όπως η Nancy Pelοci η ο Joe Biden [ό,τι έχει απομείνει από αυτόν] σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση, ειρωνευόμενοι τον Πρόεδρο. Όλα αυτά γιατί ο Trump …δεν είναι γιατρός, γιατί “δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι η υδροχλωροκίνη λειτουργεί” και γιατί, αντίθετα, “είναι γνωστό” ότι …μπορεί να σε σκοτώσει.
Όταν μιλάει ο Bill Gates για θέματα πανδημίας, ο κόσμος των media ακούει και σιωπά. Οι δηλώσεις του αναπαράγονται σαν ευαγγέλιο απ’ τα δελτία ειδήσεων, κυρίως εκείνες που αφορούν στο πολυαναμενόμενο εμβόλιο. Το mantra στο ρυθμό του οποίου χορεύει ο πλανήτης, μιλάει για μια ανησυχία που δεν θα μειωθεί, αν όλος ο πληθυσμός δεν εμβολιαστεί και δεν …μαρκαριστεί με το ηλεκτρονικό τατουαζ του κυρίου Gates, ώστε να είναι σίγουρο ότι εμβολιάσθηκε. Ο ίδιος ο κύριος Gates έχει επενδύσει σε αρκετές απ’ τις προσπάθειες που εκτυλίσσονται παράλληλα για το εμβόλιο, προεξαρχούσης εκείνης της προσωπικών του συμφερόντων, εταιρίας Moderna. Τις εξελίξεις για την έρευνα αυτής της τελευταίας πληροφορούμεθα συχνά πυκνά από τα φιλικά του, επί της ουσίας δηλ, …όλα, τα δημοσιογραφικά όργανα.
Το credibility του Bill Gates είναι όχι μόνο αδιαμφισβήτητο, αλλά βαίνει διαρκώς αυξανόμενο: πρόσφατα ο [Rεπουμπλικάνος] Γερουσιαστής Lindsey Graham δήλωσε ότι ο μόνος τρόπος να αποκαταστήσει ο WHO την αξιοπιστία του θα ήταν η παραίτηση του mr. Tedros από την ηγεσία και η ανάληψή της από τον …Bill Gates.
Τυχαίνει να θυμάμαι, το τσέκαρα ούτως ή άλλως για να βεβαιωθώ, τα επιστημονικά διαπιστευτήρια του Bill Gates: δυο χρόνια νομικών σπουδών στο Harvard University, τις οποίες εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στους αγαπημένους του αλγόριθμους.



5
(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave a Reply