Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στο ScienceDirect, ειδικοί σε θέματα βιοασφάλειας, πραγματοποίησαν γενετική ανάλυση του 2019-nCoV. Στο πόρισμά τους περιλαμβάνεται η φράση “and may provide a gain of function to the new virus for efficient spreading in the human population, compared to the other beta-coronaviruses”.
Gain of function technology είναι …το genetic engineering του DNA, ο “εμπλουτισμός” του δηλ. με ουσίες που αποτελούν όπλα βιολογικού πολέμου και η μέσω αυτών μετατροπή του σε “turbo ιό”, θανάσιμα επικίνδυνο. Και αυτή η εργασία μπορεί να γίνει μόνο σε ένα Bio Safety Level 4 ή BSL 3 εργαστήριο = εργαστήριο ύψιστης βιοασφάλειας.
Τα παραπάνω, όσο εφιαλτικό και αν ακούγεται, πρέπει να εκληφθούν ως ισχυρότατη ένδειξη, αν όχι απόδειξη, του ότι ο Κορωνοϊός …έχει τελικά όντως προκύψει από εργαστήριο. [βλ. και posts ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ” και ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;] Και του ότι, επομένως, έχει φτιαχτεί επί σκοπώ βιολογικού πολέμου. Η συντεταγμένη επίθεση ενάντια σ’ αυτή την εκδοχή από πλευράς παγκόσμιων media [σε σταθερή ομοφωνία ως προς τα “καυτά” ζητήματα] άλλο δεν κάνει απ’ το να δείχνει εμφατικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Francis Α. Boyle* θεωρεί δεδομένο ότι ο ιός “μεταφέρθηκε” στο BSL 4 εργαστήριo της Wuhan [απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το food market με τις νυχτερίδες] από αντίστοιχο αμερικάνικο εργαστήριο. Για την ακρίβεια, εκείνο του Πανεπιστημίου της North Carolina, τους επιστήμονες του οποίου κατηγορεί, χρόνια, ότι ασχολούνται με όπλα βιολογικού πολέμου [ασχολία παράνομη, εκτός από ακραία ανήθικη].
Η επικεφαλίδα άρθρου δημοσιευμένου τον Δεκέμβριο του 2015 στο PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26552008
είναι η εξής: A SARS – like cluster of circulating bat coronavituses show potential for human emergence.
Στο άρθρο αναγράφονται εκτός των άλλων οι “ερευνητές-επιστήμονες” που συμμετείχαν σ’ αυτή την γενετική μετάλλαξη του SARS η οποία έχει σαφώς τα χαρακτηριστικά του “δικού μας” κορωνοϊού. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, προκύπτει, είναι ότι στο προγραμμα συμμετείχε αντιπρόσωπος του …FDA [Food and Drug Administration].
Αλλά η παράνοια είναι αλλού: ένας από τους “δημιουργούς” του κορωνοϊού στο εργαστήριο της North Carolina ήταν ο Shi Zhengli, από το …περί ου ο λόγος BSL 4 εργαστήριο της Wuhan. Και το κινέζικο εργαστήριο είχε στη διάθεσή του την τεχνολογία γενετικής μετάλλαξης του SARS όχι κατόπιν κλοπής από εκείνο της North Carolina, αλλά, “νομότυπα” : ανάμεσα στα acknowledgements στο τέλος του άρθρου υπάγεται το National Nature Science Foundation of China. Που σημαίνει, σε απλά ελληνικά, ότι έχουμε μια περίπτωση όπου η κινεζική κυβέρνηση συγχρηματοδοτεί με την αμερικανική κυβέρνηση [περιόδου Obama] προγράμματα βιολογικού πολέμου.
Και αυτή τη στιγμή …καρπούται τα οφέλη από αυτό.

*Μέλος του Council For Responcible Genetics [CRG] από τα early ’80s. Ο άνθρωπος που συνέταξε τον νόμο περί βιολογικών όπλων [Biological Weapons Act] ψηφισμένο στη συνέχεια από όλα τα μέλη του Κονγκρέσου.

2
(Visited 3,036 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ - OANNES

Leave a Reply