ΚΟΛΧΙΚΙΝΗ : Η ΠΟΤΑΠΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Στο post “ΚΟΛΧΙΚΝΗ …ΟΠΩΣ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ” δημοσιευμένο μετά την ανακοίνωση της καναδέζικης μελέτης υπέρ ενός ακόμα “ταπεινού” [βλ. φτηνού] αλλά αποτελεσματικού στη θεραπεία του “Covid19” φαρμάκου, σημειώναμε, επικαλούμενοι όχι ειδικές γνώσεις αλλά στοιχειώδη μνήμη και συνδυαστική ικανότητα :
Η πορεία της κολχικίνης θα είναι παρόμοια πιθανώς με της χλωροκίνης : η τελευταία, αφού υμνήθηκε από ουχί ευάριθμους δημοσιολογούντες από το ιατρικό προσωπικό της χώρας – του Αγίου Τσιόδρα μη εξαιρουμένου – εξηφανίσθη στη συνέχεια από τα φαρμακεία, με την χορήγησή της να γίνεται πλέον μόνο με συνταγή : το ίδιο έχει συμβεί
ήδη με την Κολχικίνη. Στη συνέχεια άρχισε να παρουσιάζει …επικίνδυνες παρενέργειες και να αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τον ασθενή, για να εξαφανιστεί τελικά εντελώς απ’ το προσκήνιο.
Τι λέει λοιπόν σήμερα κύριος
Καπραβέλος; μα …ότι η Κολχικίνη ‘είναι ένα φάρμακο το οποίο είναι στη φαρέτρα μας, ωστόσο είναι βιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα καθώς πρόκειται για ένα φάρμακο με πολλές παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές’. Αυτά ισχυρίζεται ο καλός μας επιστήμων …ακυρώνοντας την πολυεθνική μελέτη που μόλις ολοκληρώθηκε για την Κολχικίνη, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Αυτές θα ακολουθήσουν, υποθέτω, σε επόμενη βαρυσήμαντη δήλωση”.

Ένας μήνας έχει περάσει έκτοτε, με τον κύριο Εξαδάκτυλο να δηλώνει κάποια στιγμή ότι παίρνει κολχικίνη για τον κορωνοϊό [τον πέρασε αβρόχοις ποσί] και ιδού: τα screenshots, από την έγκυρη πηγή των επιστημονικών ειδήσεων, in.gr. Το concept, ίδιο και απαράλλαχτο : “όχι εμπόδια στο εμβόλιο”. Προσέξετε το καταστροφικό παιχνίδι που κάνει απ’ την αρχή ο “δημοσιογράφος”, μιλώντας περί φαρμάκου “για την ποδάγρα”…

3
(Visited 166 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar March 6, 2021 at 8:36 am

    Εντωμεταξύ φέτος είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχω δει κανέναν άρρωστο από γρίπη..

    Reply
    1. Oannes March 6, 2021 at 10:08 am

      Υποθέτει κανείς ότι σε επίπεδο “δημόσιου διαλόγου”, “ειδήσεων” κλπ. δεν προβλέπεται συζήτηση για τίποτα άλλο εκτός από τον γαμημένο κορωνοϊό. Αλλά εγώ δεν έχω δει / ακούσει ούτε για μια περίπτωση ασθενούς, όχι απλώς με γρίπη, αλλά ΟΥΤΕ με κορωνοϊό, πέραν ενός ζευγαριού, 92 και 88 χρόνων, οι οποίοι μια χαρά τον ξεπέρασαν και οι δύο ζωή να’ χουν οι άνθρωποι.
      Είναι σίγουρο σε επίπεδο να στοιχηματίζεις “όλα τα λεφτά”, ότι έξαρση κρουσμάτων = έξαρση αφερέγγυων τεστ και φυσικά …μετονομασία ακόμα περισσότερων περιπτώσεων θανάτων από “υποκείμενα νοσηματα” σε θανάτους από covid. Δεν βλέπω γιατί να εμπιστευτεί κανείς οτιδήποτε λένε εγνωσμένοι τσαρλατάνοι – απατεώνες, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων. Υπάρχει τρόπος να τα ελέγξεις; έχει κανείς εκτός από τους ίδιους πρόσβαση οπουδήποτε; γιατί να μη μαγειρεύουν τα νούμερα εξ αρχής, “έτσι απλά”, ώστε να δένουν με τις προβλέψεις των μοντέλων, οι οποίες είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα;

      Reply
  2. stcigar March 6, 2021 at 10:57 am

    Προσωπικά γνωρίζω τρεις περιπτώσεις “ασθενών με covid-19”:
    1. 95χρονη που κόλλησε κορωνοϊό στο νοσοκομείο και δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα whatsoever.
    2. 65χρονος παχύσαρκος με ιστορικό εμφράγματος και καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης που είχε δέκατα για 3 ολόκληρες μέρες.
    3. Η πιο εξωφρενική όμως περίπτωση είναι αυτή 45χρονου γιατρού, πρώτου ξαδέρφου μου και ανθρώπου αποδεδειγμένα υψηλότατου IQ, που παρουσίασε συμπτώματα ..βραχνάδας, βγήκε θετικός, διέγνωσε ο ίδιος τον εαυτό του ως χρήζοντα ειδικής περίθαλψης και νοίκιασε ασθενοφόρο από την Καρδίτσα για να μεταφερθεί επειγόντως στο Σωτηρία, όπου οι -γνωστοί του- γιατροί τον έδιωξαν κατόπιν δύο ημερών χαριστικής “νοσηλείας”.
    Παρόλο που από την αρχή ακόμα της “πανδημίας” αφιέρωσα πολύ χρόνο και φαιά ουσία για να εντοπίσω “αντικειμενικά” νούμερα που αποδείκνυαν το μέγεθος της απάτης, έχω εγκαταλείψει από καιρό τώρα την προσπάθεια, πρώτον γιατί δεν χρειάζομαι άλλες αποδείξεις και δεύτερον γιατί πλέον οι αποδείξεις έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

    Reply

Leave a Reply