…ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΟΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!

Ο εθνικός μας gay star τρεντάρει πιο τρελά κι από την Eurovision

3
(Visited 101 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. stcigar May 15, 2022 at 6:32 pm

  Δίκην αντιδότου στις ανωτέρω αναρτήσεις, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα “εκ των έσω” συνέντευξη για την τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση. Η δημοσιογράφος εντωμεταξύ που επιμελείται τη συγκεκριμένη σελίδα πρέπει να είχε περάσει κάποιο φεγγάρι από τον Ήχο της δεκαετίας του ’80, όπου είχε μάλιστα φάει αν θυμάμαι καλά και μια γερή δόση αριστερού μπούλινγκ.
  https://thepressproject.gr/kaneis-sto-nato-den-eiche-to-paramikro-endiaferon-gia-tin-oukrania-kyrios-stochos-itan-i-apostatheropoiisi-tis-rosias/#commento

  Reply
  1. Oannes May 15, 2022 at 6:38 pm

   Κάτι μου θυμίζει το όνομα αλλα εγώ τότε ούτε ήμουν [φυσικά] στον ΗΧΟ, ούτε καν τον διάβαζα, εκτός από όταν γραφόταν κάτι για το γκρουπ. Είχα κόψει τα “μουσικά περιοδικά” γενικώς από τα middle ’80s.
   Thanks!

   Reply
  2. Oannes May 15, 2022 at 8:04 pm

   Πολύ καλή η συνέντευξη. Πέρα από το ότι ακολουθεί μια λογική παρεμφερή με τη “δική μας” αποτελεί πηγή πληροφοριών που προσωπικά δεν γνώριζα, όπως πχ. το section περί εκβιασμού του ΒΖ από τους Αζοφίτες και γενικά την ακροδεξιά πτέρυγα.

   Reply
   1. stcigar May 15, 2022 at 8:33 pm

    Ίσως έτσι εξηγείται σε κάποιο βαθμό και η αντίφαση ανάμεσα στις παλιότερες και τις τωρινές δηλώσεις του Ζελένσκι στο βίντεο που ανάρτησες πρόσφατα. Ούτως ή άλλως η φάτσα του είναι τόσο αξιοθρήνητη τελευταία που καθόλου δεν θα με παραξένευε αν “κάποιοι” του έχουν κάνει “an offer you can’t refuse”..

    Reply
    1. stcigar May 15, 2022 at 10:47 pm

     Εντωμεταξύ κάτι μέπιασε να ξαναδιαβάσω τα τελευταία πολιτικά κείμενα του Κονδύλη που είχαν δημοσιευθεί σε.. Βήμα και Καθημερινή πριν το τέλος της χιλιετίας. Και συνειδητοποίησα ότι κανονικά θα έπρεπε να έχουν γραφεί το νωρίτερο σήμερα – μόνο που σήμερα δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση τέτοια κείμενα να δημοσιευθούν πουθενά.

     Reply
     1. Oannes May 15, 2022 at 10:55 pm

      Καλά αυτό να λέγεται. Αμφιβάλλλω αν ο άνθρωπος του Θεού θα μπορούσε καν να κάνει ακαδημαϊκή καριέρα, ακόμα και στη Γερμανία του σήμερα.

      Reply
      1. stcigar May 15, 2022 at 11:32 pm

       ..ειδικά στη Γερμανία του σήμερα!

       Reply

Leave a Reply