ΙΟΣ IS HERE TO STAY

Ένας απ’ τους αντιαισθητικότερους των τηλε-ειδικών, ο Μανώλης Δερμιτζάκης, καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, έχει καταγραφεί ισχυριζόμενος ότι “ο κορωνοϊός είναι σαν τη γρίπη, αλλά χωρίς ανοσία και εμβόλιο”. Αυτό, χωρίς να ερωτηθεί ή να μπει στον κόπο να εξηγήσει, γιατί κανείς δεν είχε εισηγηθεί lockdown για την γρίπη, προτού υπάρξει το δικό της εμβόλιο.
Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω, εκτός από γκαφατζής, είναι και ψεύτης : έχει δηλώσει ότι ο αριθμός θανάτων στην Ελλάδα είναι μεγάλος σε σχέση με τα κρούσματα. Πράγμα που εκτός του ότι προκαλεί τον κοινό νου, διαψεύσθηκε με ένα κοφτό “όχι” από διευθύντρια πνευμονολογικής κλινικής.
Είναι επίσης, για να τελειώνουμε μ’ αυτόν, διαπρύσιος [μαζί με την κυρία Λινού και έναν απίθανο μη-γιατρό χειριστή μαθηματικών μοντέλων από το ΑΠΘ] θιασώτης “σκληρότερων μέτρων όσο είναι καιρός”. Έχει δηλώσει ότι η σταδιακή κλιμάκωση είναι ατελέσφορη, κι ότι αυτό που απαιτείται είναι μέτρα
…εμπροσθοβαρή και δρακόντεια.

Η παραπάνω φράση του “Βρετανού ειδικού” [φωτό από Καθημερινή] εντάσσει τον “νέο κορωνοϊό” σε μια διαδικασία ρουτίνας που περιλαμβάνει διάφορες ανίατες ασθένειες, όπως ο καρκίνος, η γρίπη και το κοινό κρυολόγημα.
Το αδύνατον της εξαλείψεώς τους αποτελεί τεράστια “τύχη” για τις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες διοχετεύουν σταθερά φάρμακα και εμβόλια, όλο και πιο εξελιγμένα, ποτέ όμως όσο θα ‘πρεπε.
Η είσοδος του κορωνοϊού στο παιχνίδι, πυροδοτεί νέο κύκλο εργασιών και νέο χορό τρισεκατομμυρίων, με τις παράλληλες προσπάθειες για παρασκευή εμβολίων και therapeutics να μαρτυρούν σύμπνοια και αμοιβαία κατανόηση.
Έχει για όλους. It’s a win win situation. “Είναι καλό να υπάρχουν πολλά διαφορετικά εμβόλια” δηλώνει ο Bill Gates, παρεμπιπτόντως μέτοχος, μιας προς μια, όλων των εταιριών που συμμετέχουν στην προσπάθεια Το ότι ο Gates, computer programmer, μιλάει από καθέδρας για ιατρικά ζητήματα, πυροβολώντας γιατρούς από το απυρόβλητο, είναι σκανδαλώδες, όχι όμως πρωτότυπο. Πατέρας της σύγχρονης ιατρικής υπήρξε, στις αρχές του 20ου αιώνα, ένας άλλος “φιλάνθρωπος δισεκατομμυριούχος“, ο πρώτος στην ιστορία: οι βάσεις της σημερινής Big Pharma [φαρμακο-διατροφικού, πλέον, συμπλέγματος, με τις φαρμακευτικές σε συγχώνευση με τις εταιρίες μεταλλαγμένων] τέθηκαν από τον βαρόνο του πετρελαίου John D. Rockefeller, ο οποίος στις εξελίξεις στο χώρο των πετροχημικών διέβλεψε απεριόριστες δυνατότητες ελέγχου και …κέρδους. Ο άνθρωπος αυτός, με σύστημα και μέθοδο, άλλαξε την εικόνα της ιατρικής, καταστρέφοντας την αξιοπιστία της ολιστικής προσέγγισης και των φυσικών θεραπειών, και επιβάλλοντας στους γιατρούς φαρμακευτικές πατέντες δια ροπάλου…
5
(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Reply