ΘΕΟΣ [ΚΑΙ] ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Για να κάνουμε και λίγη πλάκα με τους φορείς του επιστημονικού πνεύματος τύπου Μόσιαλου και των ψηφιακών μαλακίων που τον υπερασπίζονται λυσσαλέα στο Twitter :
Η πίστη στην άμωμο σύλληψη δεν αποτελεί κάποιο next level,
δεν διαφέρει ουσιαστικά σε τίποτα απ’ την ίδια την πίστη στον Θεό και τον Θεάνθρωπο – Σωτήρα του κόσμου γιο του. Δεν υπάρχει άλλωστε θρησκεία στον κόσμο μη συνδεόμενη με ικανό αριθμό “θαυμάτων”. Αν πιστεύεις στην ύπαρξη Θεού, είναι αυταπόδεικτο ότι αυτός μπορεί να παρέμβει θαυματουργικώ τω τρόπω, ανατρέποντας μια τάξη πραγμάτων που αποτελεί δικό του δημιούργημα. Αν δεν πιστεύεις στην ύπαρξη Θεού, με δεδομένη την βασική ανάγκη του ανθρώπου για υπέρβαση, μπορεί και να καταλήξεις στο “θαύμα” της Επιστήμης.
Αν δεν πιστεύεις ούτε στην ύπαρξη Θεού, ούτε στο “θαύμα” της Επιστήμης …μπορεί και να την έβαψες.

3
(Visited 115 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk December 27, 2021 at 8:44 am

    Ως “άμωμο σύλληψη” θα μπορούσαμε,ίσως,να χαρακτηρίσουμε και αυτήν του ιού απο τους ανθρώπους ή αυτή των ανθρώπων απο τον ιό(χμμμ…).Πάντως το μόνο-κατά τον Dr Moss-σίγουρο είναι ότι η μόνη ακίνδυνη-άμωμος σύλληψις,στην όλη “ιστορία,είναι αυτή που “πραγματοποιείται” μεταξύ των κυττάρων μας και του mRNA περιεχομένου των εμβολίων(double χμμμ…).Πάντως ο “άτιμος” ιός συνεχίζει να “τρέχει” ασύλληπτος😺…https://m.youtube.com/watch?v=1Qy0IN2SRLw

    Reply
    1. Oannes December 27, 2021 at 2:16 pm

      👍👍👍👍👍👍

      Reply

Leave a Reply