Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Το σουρεαλιστικόν της καταστάσεως τρέπει κάποιους από εμάς σε λύσεις τύπου “ερημίτες μακρυά απ’ τον πολιτισμό”. Μήπως και επιβιώσουμε, πετυχαίνοντας μια στοιχειώδη αυτάρκεια – στα απολύτως απαραίτητα…
Από τη μια έχεις διαγγέλματα τύπου “μάσκες παντού”, με τα ερπετοειδή των μίντια να πανηγυρίζουν “γιατί έτσι μόνο θα αντιμετωπίσουμε το σφοδρότερο δεύτερο κύμα του φονικού ιού” [= σκοτώνει 5-10 άτομα τη μέρα, τα οποία, σύμφωνα με το προσδόκιμο ζωής, θα έπρεπε να είναι ήδη νεκρά].
Από την άλλη ακούς τα arguments των
ειδικών: “βεβαίως και είναι παράλογο να φορά κάποιος μάσκα περπατώντας μόνος του στο δρόμο. Αλλά εφόσον ο κόσμος δεν εφαρμόζει τα λογικά μέτρα που είχαμε πάρει πριν, και επιμένει να συνωστίζεται χωρίς μάσκα, πρέπει να περάσουμε σε μέτρα πιο πρωτόγονα…” Το άτομο που είπε τα παραπάνω λέγεται Εξαδάκτυλος και είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.
Το ότι μάσκα και εξ αποστάσεως εργασία, παιδεία κλπ. είναι τα βασικά ζητούμενα [στην παρούσα φάση], θα πρέπει να έχει γίνει φανερό και στους πιο δύσπιστους με τις “θεωρίες συνωμοσίας”. Ο Πρωθυπουργός της χώρας το είπε: “η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο. Γιατί ο κορωνοϊός καραδοκεί παντού. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τις στιγμές της ανεμελιάς κινδυνεύουμε περισσότερο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι”… Αυτά, με τις θηριώδεις προθέσεις [βλ. δηλώσεις Χρυσοχοΐδη] ως προς τους νέους να κρύβονται πίσω από γαλιφιές και εκκλήσεις στο φιλότιμο.
Θα επανέλθω εντός της ημέρας Θεού θέλοντος, με κάτι εκτενέστερο για την μασκοφορία και για το πώς εντάσσεται σε μια
ευρύτερη εικόνα.




4
(Visited 172 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Oannes October 23, 2020 at 5:32 pm

      Aπό τη μια, εννοείται ότι συμβαίνει αυτό. Από την άλλη, δεν πάει να πει ότι όσα λένε οι “ντίλερ” είναι μονίμως ψέμματα. Ως προς το συγκεκριμένο πιστεύω οτι ο Βελ. έχει δίκιο. Γενικά παρόλο που δεν τον συμπαθώ γιατί είναι γκαγκουρο-χοντράνθρωπος χωρίς ίχνος αισθητικής …στοιχειωδώς τον εμπιστεύομαι σε σχέση με άλλους πάντα.
      Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εμβόλιο κορωνοϊού. Με την καμία που λέμενε.
      Το άλλο πάλι της γρίπης δεν το δικαιούμαι [αλλιώς μπορεί και να το έκανα] οπότε τον πούλο από εμβόλια για φέτος.
      Βιταμίνες C & D3 και Zinc [ψευδάργυρος]. Αυτά άμα παίρνεις σε επαρκείς δόσεις είσαι κομπλέ κι άστους να λένε. Ακόμα και ο Fauci, η ποντικονυφίτσα, αναγκάστηκε να βγει και να πει ότι “βοηθάνε και στον κορωνοϊό”. Μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες, για να καταλάνεις για τι μ@@@όπανα μιλάμε.

      Reply

Leave a Reply