ΗΠΑ : KAI ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Οι ασχολούμενοι με την αμερικανική πολιτική σκηνή θα έχουν αντιληφθεί ότι το πράγμα οδεύει προς εμφύλιο, αμέσως μετά τις εκλογές. Στο πλαίσιο του σχεδίου για την πάση θυσία ανατροπή του DT, η [δημοκρατική] Γενική Εισαγγελέας Νέας Υόρκης Letitia James …αναλαμβάνει δράση εναντίον του NRA [National Riffle Association] για οικονομκές ατασθαλείες, με διακηρυγμένο σκοπό, ως συνέπεια αυτών, τη διάλυσή του.
Ας σκεφτούμε το κόνσεπτ: με τα Nazi thugs των BLM και της Antifa στους δρόμους να καταστρέφουν και να λεηλατούν, με την αστυνομία σε διαδικασία συρρίκνωσης [σε κάποιες πόλεις μέχρι εξαφανίσεως] το τελευταίο στάδιο άλωσης της μεσαίας τάξης είναι η κατάργηση του 2nd amendment και η αρπαγή των όπλων της.

Απόσπασμα από τον ιστορικό λόγο του Charlton Heston, προέδρου τότε του NRA, στο ετήσιο συνέδριο του 2000, Charlotte, North Carolina.

Ταυτόχρονα, εδώ και εβδομάδες, διακινείται νέο σενάριο, από “δημοσιογράφους” και επιφανείς του δημοκρατικού κόμματος, με την αρχή να έχει γίνει απ’ τον ίδιο τον Biden.
“Ο Trump”, εξέφρασε την ανησυχία του ο JB, “δεν θα δεχτεί το αποτέλεσμα, αν είναι αρνητικό γι’ αυτόν. Σε τέτοια περίπτωση, ο …στρατός θα πρέπει να τον μετακινήσει από τον Λευκό Οίκο”.
Στην εκπομπή Morning Joe του MSNBC [ένα από τα ναδίρ της “ενημέρωσης με άποψη” παγκόσμια] η Mika Brzezinski
* ρωτά την Nancy Pelosi, δημοκρατική speaker του Κονγκρέσου, αν πιστεύει ότι ο Trump, σε περίπτωση ήττας θα δεχτεί να αποχωρήσει. Η απάντηση: “Γεγονός είναι ότι θα φύγει, είτε το ξέρει είτε όχι. Το ότι δεν θα θέλει, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε μια τελετή ανάληψης προεδρίας [σ.σ. εννοεί “δική μας”] εκ μέρους του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της χώρας. Υπάρχει μια διαδικασία, και αυτή δεν έχει να κάνει με το αν ο συγκεκριμένος “occupant” του Λευκού Οίκου θέλει να φύγει ή αν θα πρέπει να …απολυμάνουμε τον χώρο από αυτόν [“has to be fumigated out of there”]. Γιατί η προεδρία είναι προεδρία. Δεν έχει να κάνει με γεωγραφία ή με τοποθεσία [“because the presidency is the presidency. It’s not geography or location…”]
Get the picture? Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Υπάρχει διάσταση απόψεων περί το αποτέλεσμα. Αντί να δεχτούν τη διαδικασία επανακαταμέτρησης [όπως εκείνη που είχε προκαλέσει η Κλίντον] οι δημοκρατικοί, με τα Nazi thugs στους δρόμους αποσπούν τις πολιτείες που ελέγχουν οι ίδιοι και ανακηρύσσουν …δικό τους κράτος, ίσως με τυποστήριξη μέρους του στρατού.
Για τη συνέχεια, βλ. ξανά αρχή του κειμένου.

* Κόρη του ερπετοειδούς, εμμονικά αντιρώσου [λόγω … πολωνικής καταγωγής] Zbigniew Brzezinski, στρατηγικού συμβούλου κυβερνήσεων ξεκινώντας από εκείνην του J. Carter, και συγγραφέα βιβλίων “απαραίτητων” για την κατανόηση της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.

3
(Visited 89 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Oannes August 12, 2020 at 8:15 pm

      Κάτσε ρε…32 δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπίες έχει δωρίσει το παλικάρι.
      Μη δείτε άνθρωπο να προοδεύει…

      Reply

Leave a Reply