ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ, PRONEWS

Ιδού και η πλήρης [;] συνέντευξη του στρατιωτικού γιατρού κυρίου Μπέχλη στο pronews.
Ξεπερνώντας τo οπτικό σκέλος [μια από τις αιτίες για το ήπιο, αρχικό σοκ, είναι η υπερβολική έκθεση στις
ψηφιακές φυσιογνωμίες των mainstream δελτίων] ακούει κανείς πράγματα ενδιαφέροντα. Πλην άλλων και για το ότι κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα εμποδίσουν να ακούγονται.

5
(Visited 641 times, 1 visits today)

4 Comments

    1. Oannes September 10, 2021 at 12:57 pm

      ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ (ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟ TOP 3 ΜΑΖΙ ΜΕ …ΚΟΠΡΟΒΕΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ. CHECK “ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ AND THE WINNER IS…”) ΕΙΝΑΙ “ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ”. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

      Reply
  1. Εmmanouel September 10, 2021 at 12:01 pm

    Σ ενα σχολιο απ το youtube στο παραπανω βιντεο με τον κ.Μπεχλη , καποιος εγραψε “γιατι δεν λετε και για την περιπτωση του Joe Rogan που θεραπευθηκε με ιβερμεκτινη”. Το ψαξα λιγο χωρις να ξερω ποιος ειναι αυτος ( τελικα καποιος stand up κωμικος με καποια εκατομμυρια followers ) και βρηκα αυτην την ακρως ενδιαφερουσα συνεντευξη , κυριως γιατι ο ανθρωπος φαινεται να μιλαει χωρις προκαταληψεις για το ενα η’ για το αλλο , απλα παραθετει με το πιο αφοπλιστικο υφος την εμπειρια του. Α και λεει και για τις βιταμινες που προκρινεις κι εσυ , και για μονοκλωνικα αντισωματα. Φυσικα το CNN , προφανως λογω της δημοφιλιας του ατομου , του ασκησε κριτικη για τον τροπο θεραπειας του ..
    https://www.youtube.com/watch?v=3O_7O9_nV10&t=225s

    Reply
    1. Oannes September 10, 2021 at 1:00 pm

      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ TALK SHOW ΤΟ JR ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΟΣΟ Ο “ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ” ALEX JONES. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ …ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥ.

      Reply

Leave a Reply