ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟ…

Έχουμε μια ακόμα εκδήλωση επιλεκτικής ευαισθησίας από πλευράς δικαιοσύνης : τη σημερινή παρέμβαση εισαγγελέα [!] για την αναδημοσίευση εκ μέρους του Κ. Μπογδάνου λίστας μικρών παιδιών από νηπιαγωγείο στην Αθήνα – αλλοδαπών κατά συντριπτική πλειονότητα…
Να σχολιάσει κανείς …σχόλια όπως του ΣΥΡΙΖΑ
* ή του ΚΙΝΑΛ ** , πάει πολύ, για να μη πούμε για τον οχετό των social media…
Αυτό που αφήνεται με επιμέλεια
ασαφές, μέσα στο πλήθος και το πάθος των δηλώσεων, είναι η υφή του προβλήματος : πρόκειται για το νηπιακόν, ή για το αλλοδαπόν της υποθέσεως; με την ασάφεια να λειτουργεί βεβαίως τρομοκρατικά για όποιον διανοηθεί να ξανά-αναφερθεί σε […ασυνόδευτα ή μη] προσφυγόπουλα.
Ο κ. Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος – μαντρόσκυλο της ΝΔ ήταν
«σαφής»: «Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».
Ως προς τον κύριο
Μπογδάνο : το έλλειμμα ήθους και συγκρότησης [και των στοιχειωδών guts που αυτά προϋποθέτουν], δεν στοιχειοθετείται από τη δημοσίευση μιας λίστας κατάμεστης από αφροασιατικά ονόματα συν 3 – 4 ελληνικά, ενδεικτικής συγκεκριμένων καταστάσεων. Αλλά από το ότι έσπευσε άρον άρον να την αποσύρει, απολογούμενος για το «λάθος του». Πράγμα που φωτογραφίζει τον λόγο για τον οποίο έκανε τη δημοσίευση in the first place : προς άγραν εντυπώσεων.

* «Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», αναφέρει o ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».

** «Άθλια, θρασύδειλη και ακροδεξιά πράξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό τη δημοσιοποίηση ονομάτων αλλοδαπών μαθητών νηπιαγωγείου»

3
(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Reply