“ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ” ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ!

Eίδηση και σχόλιο σε συσκευασία – πακέτο.

🇷🇺🇪🇺 The International Criminal Court in The Hague issues an arrest warrant for Vladimir Putin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Go get him…😂😂😂😂😂

The President of Russia is suspected of illegal deportation of children from the territory of Ukraine to Russia. As the court explained, there are "reasonable grounds" for believing that Putin is personally responsible for this.

6
(Visited 158 times, 1 visits today)

14 Comments

  1. Timothy Price March 17, 2023 at 7:41 pm

    Did they put a bounty with it? A sizable reward for his arrest would help expedite the matter.

    Reply
    1. Oannes March 17, 2023 at 8:03 pm

      I don’t think so. It seems like the “strategic vision” is making negotiations totally unattainable. “We don’t negotiate with criminals” sort of stuff.

      Reply
  2. stcigar March 17, 2023 at 9:26 pm

    Υπάρχει μια περίεργη κλιμάκωση των προκλήσεων προς τους Ρώσους τις τελευταίες μέρες. Λίγο η “κατάρριψη” του αμερικάνικου drone, λίγο το “ένταλμα σύλληψης” του Πούτιν, λίγο η “Μαρία η κατάσκοπος” με το μαγαζί στο Παγκράτι.. Ό,τι νάναι μιλάμε.

    Reply
    1. Oannes March 17, 2023 at 9:50 pm

      Ως προς το drone, “αποδεικνύεται” με βίντεο που έβγαλαν τα αμερικανά,
      https://youtu.be/HVkO7KrlZC0
      ότι είχαν ένα δίκιο, τουτέστιν όντως καταρρίφθηκε, αλλά από την άλλη παραδέχονται ότι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να στέλνουν drones να περιπολούν στην περίμετρο περιοχής [Κριμαία] που οι άλλοι θεωρούν δική τους. Που σημαίνει επί της ουσίας αναγνώριση του ότι αυτό που κάνουν είναι προκλητικό.
      Εν τω μεταξύ, από μια ανάγνωση που πήρα μόλις επί τροχάδην του θέματος της “κατασκόπου” δεν κατάλαβα ποια ακριβώς ήταν η δράση της… Μήπως συνιστά “κατασκοπευτική δράση” το να είσαι έτσ’ απλά καταχωρημένος ως κατάσκοπος; Τί είδους πρόσβαση είχε το ατομάκι, και πού, μέσω του καταστήματος πλεκτών που διέθετε; [άκου να δεις φίλε μου] Ήταν κάποιο είδος honey trap or what? WTF!

      Reply
      1. stcigar March 17, 2023 at 10:14 pm

        Φαντάζομαι τη φάση που τους παίρνουν από την αμερικάνικη πρεσβεία με υφάκι:
        – Να σας πω παλληκάρια, σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τα Τέμπη? Σαν καιρό δεν έχουμε να πούμε τίποτα και για τη Ρωσία? Εντάξει, σας αφήσαμε να κάνετε την πάπια με τα λέοπαρντ, αλλά είμαστε ακόμα φιλαράκια όλοι εμείς του ΝΑΤΟ, δεν είμαστε?
        Και μετά το κυβερνητικό τηλεφώνημα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
        – Βγάλτε ρε παιδιά επιτέλους καμιά ιστορία για τους Ρώσους, ξέρετε τώρα εσείς από αυτά. Κάτι να βγούμε από την υποχρέωση.. Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ!

        Reply
        1. Oannes March 17, 2023 at 11:01 pm

          Φτάνεις ξαφνικά να νιώθεις συμπάθεια για εκείνους που μιλάνε περί “ψεκασμένων” και θεωριών συνωμοσίας : εδώ έρχονται στιγμές που ο ίδιος δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι συμβαίνουν όλα αυτά, που έχω φάει τη μισή ζωή μου να ασχολούμαι. Είναι να κατηγορείς τον ανύποπτο άνθρωπο του Θεού που δεν τα πιστεύει; το πιο κλασικό παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ ήταν ο μέχρι ανοησίας τίμιος πατέρας μου. Με το που άρχιζα να του λέω διάφορα, η απάντησή του ήταν στερεότυπη : “μα καλά τώρα είναι δυνατό να πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;” [την εποποιία του κόβιντ δεν την πρόλαβε] Καθένας κρίνει εξ ιδίων. Και όπως ο αθώος νομίζει ότι περιστοιχίζεται από αθώους, έτσι και το σκουλήκι της γης νομίζει το αντίστοιχο, εξ ου και δεν ορρωδεί προ ουδενός.
          Όπως ακριβώς αυτοί οι καριόληδες.

          Reply
          1. stcigar March 17, 2023 at 11:43 pm

            Κι εγώ έχω πλέον σταματήσει να τους κατηγορώ για την ευπιστία τους. Μέχρι τα τριαντακάτι εξάλλου ήμουν ακόμα πιο εύπιστος από αυτούς. Και τότε άρχισα να βλέπω το φως, δηλαδή το σκοτάδι. Και ο λόγος που δεν το έβλεπα μέχρι τότε ήταν γιατί αυτό βρισκόταν όλη την ώρα μπροστά μου καλυμμένο από λέξεις.

            Reply
          2. stcigar March 18, 2023 at 7:58 am

            Από την άλλη ο πατέρας σου είχε κατά κάποιο τρόπο τα δίκια του, με την έννοια ότι κι αυτοί στην πραγματικότητα είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους, αλλά τυχαίνει να γνωρίζω άτομα που δουλεύουν σε hi-end δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας και η δουλειά τους είναι να σκοτώνουν ανθρώπους κατά τεκμήριο “κακούς”. Αν τους γνωρίσεις από κοντά, είναι οι ευγενέστεροι και ηρεμότεροι άνθρωποι που θα μπορούσες να φανταστείς.

            Reply
            1. Oannes March 18, 2023 at 9:56 am

              Ο πατέρας μου, όπως και η σιωπηρή πλειοψηφία των ομοίων του, ήταν ενήμερος φυσικά για την ύπαρξη απατεώνων κτλ. Αδυνατούσε ομως να συλλάβει ως κανονικότητα την εικόνα επίορκων γιατρών, μπάτσων, δικηγόρων, μιας γενικευξένης σήψης δηλ. που άλλωστε στην εποχή του δεν ήταν και ακριβώς γενικευμένη.
              Οι φορές που κάτι τέτοιο ερχόταν στο φως αντιμετωπίζονταν σαν μεμονωμένες περιπτώσεις. Μια εικόνα σαν αυτή του “ιατρικού κατεστημένου” ας πούμε, όπως αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια, θα ήταν βόμβα στα θεμέλια της κοσμοαντίληψης του. Οπότε θα ήταν σίγουρα, σε αντίθεση με την [ψιλοϋπερφυσικού IQ μάνα μου] οπαδός των εμβολίων – η μόνη λυση.
              Όσο για άτομα σαν αυτά που περιγράφεις, αλλά και άλλα, ανήκοντα στη χορεία των Good Fellas, ούτε συζήτηση. Είναι από τους πιο εμπιστεύσιμους και άμα λάχει ευχάριστους στη συναναστροφή – για μένα στάνταρ προτιμητέοι από “διανοούμενους” ή θου Κύριε, “καλλιτέχνες”.
              Αρκεί βέβαια, “να είσαι σωστός και να μην κάνεις λάθη”.

              Reply
              1. stcigar March 18, 2023 at 11:06 am

                Δεν είναι πάντως μόνον αυτό. Από τον πατέρα και τη μάνα μου έχω ακούσει κατά καιρούς τις πιο τις πιο απίθανες ιστορίες γενικευμένης διαφθοράς που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου (από τη δουλειά, το φιλικό τους κύκλο ή τον τόπο καταγωγής τους) κι όμως αυτό δεν φαίνεται να κλόνισε ποτέ την πίστη τους στην καθιερωμένη τάξη πραγμάτων, την οποία εξελάμβαναν πάντοτε στην ονοματική της αξία. Είναι η μαγεία των λέξεων, ιδιαίτερα μάλιστα όταν προφέρονται από επίσημα χείλη, και φυσικά η ανάγκη της πίστης, όπως ανέφερες ήδη. Καμιά συμφορά δεν πρόκειται να κλονίσει την αντίληψη του πιστού για τη βαθύτερη καλοσύνη του κόσμου και καμιά κακομεταχείριση την πίστη του ερωτευμένου στους ισχυρισμούς ότι όλα γίνονται από αγάπη.

                Reply
                1. Oannes March 18, 2023 at 12:29 pm

                  Ναι, η δική σου είναι μια πιο ακριβής περιγραφή του φαινομένου. Αυτό ακριβώς που έχει [με σύστημα και μέθοδο κατά την άποψή μου] τρωθεί ανεπανόρθωτα, ή και τελείως καταστραφεί είναι η “πίστη στον άνθρωπο”. Στη θέση της έχει εγκατασταθεί το, αρκετά περίεργο κατ’ αρχήν, δόγμα “homo homini lupus”. Το οποίο …δεν ισχύει ούτε καν για τους ίδιους τους λύκους. Οι οποίοι μια χαρά συντεταγμένες κοινωνίες έχουν, με την ιεραρχία τους, με τη συντροφικότητά τους, και με τα όλα τους.

                  Reply
                  1. stcigar March 18, 2023 at 12:46 pm

                    Αυτό με την πίστη στον άνθρωπο είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και πολύ αληθινή. Κρεμόταν που κρεμόταν ήδη από μια κλωστή τα προηγούμενα χρόνια λόγω διάφορων επώδυνων εμπειριών, ήρθε μετά ο κορωνοϊός και την αποτελείωσε. Στο αντίπαλο στρατόπεδο έχουν βέβαια υποκαταστήσει την πίστη στον άνθρωπο με την πίστη στο κράτος και την επιστήμη κι έχουν βρει την ησυχία τους. Ή μάλλον έτσι νομίζουν.

                    Reply
                    1. Oannes March 18, 2023 at 1:13 pm

                      ..Στην επιστήμη κυρίως. Science is God. Εντωμεταξύ ο σημερινοί [προβεβλημένοι] επιστήμονες κατά συντριπτική πλειονότητα δεν διαφέρουν σε τίποτα απ’ τους ηθοποιούς που παρελαύνουν με ιατρικές μπλούζες στα ads της τηλεόρασης.

  3. stcigar March 18, 2023 at 1:35 pm

    Ως προς τη λειτουργία τους, πράγματι. Ως προς τη φωτογένεια και την πειστικότητα.. σαφώς και υστερούν σε σχέση με τα μοντέλα και τους ηθοποιούς. Αν κι έχω πετύχει σε νοσοκομεία κατά καιρούς διάφορες γιατρίνες-μοντέλα που ήταν μάλιστα εξαίρετοι επαγγελματίες.

    Reply

Leave a Reply