ΜΑΣΚΕΣ : ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΜΕΝΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ

Μια νέα δημοσκόπηση στην Αγγλία αποκαλύπτει ότι το 40 % του κόσμου επιθυμεί η υποχρεωτική μασκοφορία να παραμείνει σε ισχύ για πάντα. Ο μισός πληθυσμός της χώρας θεωρεί επίσης ότι πρέπει να απαγορευτεί στους ανεμβολίαστους να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.
Σαν να μην έφταναν αυτά, περισσότερο από ένα 20% των Βρετανών δηλώνουν
…”νευρικοί” στην προοπτική της άρσης των υφιστάμενων περιορισμών, η οποία έχει δρομολογηθεί για τις 19 Ιουλίου.
Τι συντελείται εδώ; μα, ο θρίαμβος των
μπιχεβιοριστών – συμβούλων της κυβέρνησης και των μεθόδων τρομοκράτησης του κόσμου που εφαρμόζονται ενάμιση χρόνο τώρα, με σύστημα και μέθοδο.
Τα ίδια πάνω κάτω και εις τα καθ’ ημάς : κυκλοφορία του κόσμου αποκλειστικά με μάσκες, οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με νούμερο ένα θύματα μικρά παιδιά στο έλεος της παρανοϊκής ηλιθιότητας των γονιών τους.
Σκέφτεσαι οργανώσεις τύπου
“Χαμόγελο του Παιδιού” και τον αισχρό τους ρόλο : αδιάφοροι για το βασανιστήριο της μάσκας στο οποίο υποβάλλουν οι γονείς εξάχρονα παιδιά καλοκαιριάτικα, …περιμένουν μια τηλεφωνική κλήση για …ενδοοικογενειακή βία, για να αμολύσουν τους άθλιους ψυχολόγους τους.
Μέσα στο Σ-Κ θα προσπαθήσω να εξηγήσω, στον εαυτό μου πρώτα, με ένα κείμενο, πώς η μασκοφορία [κάποιοι την έχουμε επισημάνει εξ αρχής ως βασικό ζητούμενο του κόνσεπτ “πανδημία”] άνθισε χωρίς πρόβλημα στο
εύφορο, ιδανικό γι’ αυτήν έδαφος της κουλτούρας των zeros και εντεύθεν.

6
(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Reply