ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 5-11!

Από το Πρώτο Θέμα:
Αίτημα για άδεια έκτακτης χρήσης προκειμένου να χορηγηθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών υπέβαλε η Pfizer στον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Εφόσον η άδεια δοθεί, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προστατεύσει πάνω από 28 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ.
Η κοινοπραξία Pfizer / BioNTech ανέφερε ότι υπέβαλε στοιχεία για την αδειοδότηση του εμβολίου. Η ρυθμιστική αρχή δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει γρήγορα στις διαδικασίες και έχει προγραμματίσει εκτάκτως συνάντηση στις 26 Οκτωβρίου για να το σκεφτεί.
Η απόφαση του FDA αναμένεται με αγωνία από αρκετούς γονείς, καθώς αναμένεται ότι θα επηρεάσει τόσο την οικογενειακή ζωή, αλλά και τη λειτουργία των σχολείων…
…Η Δρ Τζάνετ Γούντκοκ, επίτροπος της FDA, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τα παιδιά ενδέχεται να χρειάζονται διαφορετική δοσολογία ή σύνθεση απ’ αυτή που χρησιμοποιείται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ή ενήλικες.
H Pfizer έχει προτείνει για τα παιδιά το 1/3 της δόσης που χορηγείται στους ενήλικες…
…Ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για το θέμα της Covid-19 Τζέφρι Ζίεντς δήλωσε σήμερα στο CNN ότι το νέο εμβόλιο της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μπορεί να είναι έτοιμο ακόμα και στις αρχές Νοεμβρίου, εφόσον εγκριθεί από τις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές υγείας…


Παρατηρεί κανείς και εδώ αυτό που επισημαίνουμε ως χαρακτηριστικό απ’ την αρχή της Επιχείρησης Warp Speed : μια αίσθηση
διαδικαστικής αναμονής, με το ερώτημα να μην αφορά στο αν ο θα εγκριθεί εμβολιασμός, αλλά το πότε.
Η πρεμούρα της Pfizer για εδώ και τώρα έγκριση έρχεται, εκτός άλλων, σε αντίθεση με τα αναφερόμενα στο προηγούμενο post [βλ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΜΙΑ FAKE ΠΑΝΔΗΜΙΑ] :
Η “μετάλλαξη Δέλτα” [= my ass…] μπορεί να είναι πιο μεταδοτική, δεν είναι όμως πιο βαριά απ’ τη βρετανική
*, κι αυτό ισχύει και για παιδιά, το οποίο σημαίνει ότι γι’ αυτά ο κίνδυνος να νοσήσουν βαριά από τον ιό είναι απειροελάχιστος και ο κίνδυνος να πεθάνουν ουσιαστικά ανύπαρκτος, κι αυτό σε πείσμα των τερατολογιών απ’ τους επίορκους “ειδικούς”, τα Πετσοκάναλα και τα αντίστοιχά τους CNN, MSNBC κοκ.
Απορεί επομένως κάποιος πώς στοιχειοθετείται η
ανάγκη για εμβολισμό πεντάχρονων έως εντεκάχρονων, με ένα ελλιπώς δοκιμασμένο εμβόλιο. **
Απάντηση : με μια σειρά από αξιοθρήνητα και εξοργιστικά επιχειρήματα. Αρχίζοντας με την παρουσίαση του θέματος [συνεχίζω να quote-άρω από Πρώτο Θέμα] :
“Τα παιδιά νοσούν σοβαρά από κορωνοϊό πιο σπάνια”…
Αντί να πουν απλώς “σπάνια”, λένε …“πιο σπάνια” αφήνοντας το …πόσο πιο σπάνια
απροσδιόριστο.
“Ωστόσο, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, περίπου 30.000 παιδιά πήγαν στο νοσοκομείο στον Αύγουστο”.
Λες και ένα προς ένα τα παιδιά είχαν
όντως λόγο που πήγαν νοσοκομείο, ή λες και υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσουμε πόσων η εισαγωγή οφειλόταν στην υστερία της μάνας τους [θυμάμαι Έλληνα γιατρό, από αυτούς που …δεν εμφανίζονται δεύτερη φορά στην τηλεόραση, να μιλά για πλήθος περιπτώσεων όπου οι γονείς τα σέρνουν στο νοσοκομείο
για ψύλλου πήδημα – “κι εμείς τι να κάνουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τα κρατήσουμε ένα διήμερο τουλάχιστον”].
“Την ίδια ώρα, ειδικοί εξηγούν ότι ακόμη και παιδιά μπορούν να πεθάνουν λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τους περίπου 500 Αμερικανούς κάτω των 18 ετών που πέθαναν, περίπου 125 ήταν ηλικίας 5-11 ετών”.
Παιδιά μπορούν να πεθάνουν ακόμα και παίζοντας ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται “ειδικός” για να μας το εξηγήσει αυτό. Ως προς τα
νούμερα, ένας Θεός ξέρει από τι υποκείμενα νοσήματα πήγαν τα δύστυχα, και πόσες μέρες ή ώρες παραπάνω θα είχαν επιβιώσει, αν δεν βρισκόταν στο δρόμο τους ο “φονικός” ιός.
Οι λεπτομέρειες, για τους grand masters της δημοσιογραφίας, ούτως ή άλλως περιττεύουν.

* Στην πραγματικότητα, όπως έχει αναφέρει ο κύριος Κούβελας, ο μόνος που δικαιούται [δια] να ομιλεί επί του θέματος, ως φαρμακολόγος: η φοβερή Μετάλαξη με την οποία οι πλασιέ της Pfizer τρομοκρατούν τον κόσμο 3 μήνες τώρα, είναι …10 φορές ελαφρότερη από τη βρετανική. Δεν θυμάμαι να βγει κανείς από τον οχετό των “ειδικών” για να τον διαψεύσει.

** Η άδεια που ζητάται και εδώ είναι “έκτακτης χρήσης”, λες και αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου.


4
(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Reply