ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Η απλή επανάληψη ενός ψέματος, “x” φορές την ημέρα επί ένα “z” διάστημα, αρκεί για να καθιερωθεί σαν αλήθεια. Ιδίως όταν μιλάμε για «κοινότητες» που η σχέση τους με τη μνήμη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Το θέμα της μεταδοτικότητας του ιού από ασυμπτωματικούς,
ανύπαρκτο αρχικά, αποτέλεσε αίφνης θέμα συζήτησης πέρσι τον Ιούνιο, μετά από «ενστάσεις» μελών της επιστημονικής κοινότητας στην περί αυτού διαβεβαίωση της αρμόδιας ειδικού του ΠΟΥ, Μαρία Βαν Κέρχοβ «από τα δεδομένα που έχουμε από συστήματα ιχνηλάτησης πολλών χωρών φαίνεται σπάνιο ένας ασυμπτωματικός άνθρωπος να μεταδίδει τον ιό σε κάποιον άλλον». Μετά τις διαμαρτυρίες, η κυρία αναγκάστηκε όπως-όπως να ανασκευάσει, με την εξίσωση να εμπλουτίζεται έκτοτε με την φοβερή παράμετρο των …προσυμπτωματικών: «οι ασυμπτωματικοί και …ιδίως οι προσυμπτωματικοί είναι επικίνδυνοι για τη μετάδοση του ιού» είναι έκτοτε η διατύπωση *.
Γιατί τα θυμήθηκα τώρα αυτά;
Γιατί η «είδηση» απ’ την Αμερική, άρα οσονούπω και εδώ, είναι η επέκταση του εμβολιασμού και στις μικρότερες των 20 ηλικίες, με την
Pfizer να ανακοινώνει [σιγά που δεν θα ανακοίνωνε…] ότι το αδοκίμαστο εμβόλιό της είναι απολύτως ασφαλές για παιδιά 12 – 15 χρόνων.
Αυτό σε κάνει να σκεφτείς την πιθανή εξήγηση για τον ζήλο με τα self tests και τις γελοίες [πέρα από εγκληματικές] προφυλάξεις σε μαθητές γυμνασίου δημοτικού και νηπιαγωγείου. Απώτερος σκοπός [το …στοίχημα για να χρησιμοποιήσουμε κυβερνητική ορολογία] είναι ο εμβολιασμός οσονούπω
και των παίδων, με ένα εμβόλιο «πειραματικό» η [όχι πλήρης] έγκριση του οποίου έχει γίνει υπό έκτακτες συνθήκες.
Και αυτό χωρίς να συντρέχει ο παραμικρός λόγος : ούτε τα ίδια τα παιδιά κινδυνεύουν από τον ιό, ούτε στους μεγάλους μπορούν να τον μεταδώσουν. Το επιχείρημα των «επιστημόνων» της «επιτροπής» για το κλείσιμο των σχολείων ήταν …ο κίνδυνος από τον συνωστισμό γονέων και κηδεμόνων στο προαύλιο.

* Η …ενιαία κατηγοριοποίηση είναι από τα πολλά αισχρά τρικ αυτής της ιστορίας. Γιατί, μπορείς, πχ. να φανταστείς τον φαινομενικά ασυμπτωματικό σαραντάρη να προκύπτει εν τέλει …προσυμπτωματικός. Όμως αυτό είναι αδύνατο να συμβεί στον 12χρονο, ας πούμε. Θα παραμείνει ασυμπτωματικός και μη μεταδοτικός. Αλλά είπαμε : το μόνο επιστημονικό σ’ αυτή την υπόθεση είναι η προπαγάνδα.


5
(Visited 60 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Sue Dreamwalker May 5, 2021 at 8:26 pm

    My stomach churns as they come after our children and grandchildren next…
    Thank you for sharing,, I have not had time to translate today. The picture speaks a thousand words, and I know your heart theme…
    May the world soon have this evil revealed for what it is…
    Many thanks… Love to you and Marina.. <3

    Reply
    1. Oannes May 5, 2021 at 8:57 pm

      Thank you Sue. The problem is, the way I see it, that this fraud is …too big to fail. Can you imagine all these people waking up and discover they ‘ve been cheated all along the way? I just can’t imagine “they” ‘d permitt such a thing to happen. That’s why I’ m not that optmistic. Anyway, thank you again for “being there”!

      Reply
      1. Sue Dreamwalker May 5, 2021 at 11:51 pm

        I’m an optimist. A dreamer.. hubby says the same. It too vast. But I’m a believer… Lol yes I am… Thoughts create. The media is the biggest obstacle… Keep faith. 🙏🤗

        Reply
        1. Oannes May 6, 2021 at 7:49 am

          You’re absolutely right, and you’re setting an example here. Thank you!

          Reply

Leave a Reply