ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ

Θα το επαναλαμβάνω, ξανά και ξανά, μέχρι τελικής πτώσεως. Έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις πρωτόγνωρες, με ανθρώπους “κινηματογραφικά” κακόβουλους, μη ορρωδούντες προ ουδενός, στο όνομα ενός και μοναδικού σκοπού : να σπρώξουν το εμβόλιο στις φλέβες όλων μας.
«Δημοσιογράφοι» και «ειδικοί», στην υπηρεσία της Χούντας του κυρίου Μητσοτάκη
* επαναλαμβάνουν εξήντα φορές τη μέρα ότι ΚΑΙ τα παιδιά πρέπει απαραιτήτως να εμβολιαστούν …για την δική τους ασφάλεια.
Πέρσι, ο κίνδυνος γι’ αυτά είχε οριστεί ως ανύπαρκτος, ως προς τα ίδια, και ως προς την μεταδοτικότητα. Φέτος …κινδυνεύουν με
διασωλήνωση, αποτελώντας ταυτόχρονα δεξαμενή όπου επωάζεται ο ιός, υγειονομική βόμβα και εστία υπερμετάδοσης. Τι μεσολάβησε;
Μα, η απροθυμία του κόσμου για εμβολιασμό, και η υποχώρηση, περί μήνα Ιούνιο, μ’ όλη την υστερία και τα fake tests, της ψευτοπανδημίας.
Enter …καλπασμός μετάλλαξης Δέλτα, η οποία, περιέργως, αν και 50-60% μόλις μεταδοτικότερη [Κούβελας] και 10 φορές ηπιότερη [ο ίδιος] βρέθηκε να αντιπροσωπεύει
θανάσιμο κίνδυνο για «τα παιδιά μας», με τις διατυπώσεις των εκπρόσωπων της επιστημονικής κοινότητας να ποικίλουν ανάλογα με το πόσο «χαλασμένοι» είναι : από «εντάξει, τα παιδιά κινδυνεύουν λιγότερο, αλλά …πάντως κινδυνεύουν» μέχρι «πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά από ένα, αμυδρό έστω, κίνδυνο»… [Φράσεις που έχω ακούσει και καταγράψει στο ρικορντεράκι μου].
Όταν το καλοκαίρι ο γελοίος ανθρωπάκος που «κυβερνά» τη χώρα είχε τη φαεινή ιδέα των 150 ευρώ, η κυρία
Λινού είχε ξεσπαθώσει. Όχι για το χυδαίον της υποθέσεως, αλλά για λόγους «καθαρά ιατρικούς», ανακοινώνοντας ότι δεν έπρεπε οι νέοι να εμβολιάζονται και να αναμιγνύονται απ’ την επόμενη κιόλας μέρα με το πλήθος. Η επιστήμων, συνεπής τουλάχιστον στη δική της λογική, έλεγε ότι απ’ τη στιγμή που η ανοσία ξεκινάει 2 βδομάδες μετά την δεύτερη δόση, τότε έπρεπε να ξεκινούν και οι διακοπές των νέων.
Για τους evil clowns της κυβέρνησης, αυτό θα αποτελούσε επικοινωνιακή καταστροφή. Άσε που το ενδιαφέρον τους εστιάζεται αποκλειστικά στην προώθηση των δόσεων – όλα τα υπόλοιπα αποτελούν
στοιχεία, τα οποία αφορούν αριθμούς, οι οποίοι [βλ. διασωληνώσεις, κρούσματα, νεκροί] εύκολα ρυθμίζονται. **
Οι ενστάσεις της κυρίας Λινού, το είχα γράψει τότε, μου θύμισαν τις δηλώσεις
Βασιλακόπουλου μετά το θάνατο του Θόδωρου Κατσανέβα. Σύμφωνα με το Νο 2 slime bag των «ειδικών» [υπάρχει και ο …μη αντιμετωπίσιμος «ιατρός – ερευνητής ΗΠΑ» κύριος Παυλάκης] ο εμβολιασμένος με την πρώτη δόση, για δυο εβδομάδες καθίσταται ιδιαίτερα ευάλωτος. Θα πρέπει δε να προσέχει διότι, το συγκεκριμένο διάστημα, ο οργανισμός μπορεί, ερχόμενος σε επαφή με τον ιό, να αρχίσει να παράγει ανεξέλεγκτες μεταλλάξεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο – πράγμα το οποίο συνέβη με τον πρώην γαμπρό του Ανδρέα Παπανδρέου. Για όσους δεν έχουν διαβάσει το σχετικό post [ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ], ρίξτε παρακαλώ μια ματιά, είναι σοκαριστικό.
Αισθάνεται λοιπόν κανείς την ανάγκη να απευθύνει στους «ειδικούς» – πλασιέ των φαρμακευτικών μια απλή ερώτηση : όλα τα παραπάνω πού ακριβώς έχουν πάει σήμερα; σε ποιο χρονοντούλαπο έχουν σφραγιστεί, εν όψει του «εδώ και τώρα» εμβολιασμού των παιδιών, ακόμα και σε εμβολιαστικά κέντρα που προτείνεται να εγκατασταθούν έξω απ’ τα σχολεία [Παυλάκης, Παγώνη], με έμμεση ενθάρρυνση των παιδιών να εμβολιαστούν
κρυφά απ’ τους γονείς τους; [η δεύτερη]
Πόσο λεχρίτες, πόσο ξεφτιλισμένοι είσαστε;

ΥΓ. Ο λόγος που το site είχε “πέσει” χτες, ήταν το πρόβλημα που προέκυψε από μια αναβάθμιση. Από κείνες που πρέπει να κάνεις επί μονίμου βάσεως, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστώ τους τεχνικούς για τη διόρθωση, ή να διαμαρτύρομαι για το ότι αυτή χρειάστηκε οκτώμισι ώρες.
Αυτό που θα μου μείνει είναι τα “ελληνικά” στα οποία έγινε, ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η “επικοινωνία μας”.


* Ανέκαθεν απεχθανόμουν την ευκολία με την οποία κάποιοι έκαναν κατάχρηση λέξεων όπως «Χούντα», Ναζί» και «φασίστες», μη έχοντας ιδέα για τι μιλάνε. Αν επιτρέπω στον εαυτό μου να τις χρησιμοποιεί γι’ αυτήν την κυβέρνηση, είναι γιατί πιστεύω, με το χέρι στην καρδιά, ότι ισχύουν.
Ούτε συζήτηση : Οι Μακαρέζος, Παττακός και Παπαδόπουλος υπήρξαν
champions της δημοκρατίας μπροστά στα κοιλεντερωτά αυτής εδώ της κυβέρνησης.

** Ήταν πχ. αναμενόμενο ο αριθμός των νεκρών “από κορωνοϊό” εχτές, πρώτη μέρα του σχολείου, να σπάσει το ρεκόρ που μέχρι χτες κρατούσε εκείνος της …πρώτης μέρας αναστολής εργασίας.




4
(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Reply