ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ

Να συμπληρώσουμε στο βίντεο, κάτω, ότι το κίνημα για τα γυναικεία δικαιώματα, ασχέτως κατ’ αρχήν [μη αμφισβητούμενης] ορθότητας κάποιων διεκδικήσεων, προωθήθηκε από ιδρύματα όπως το Carnegie Endowment και το Rockefeller Foundation για οικονομικούς λόγους : βελτιστοποίηση παραγωγής / κατανάλωσης, μέσω αυξήσεως εργατικού δυναμικού / αριθμού καταναλωτών.
Να σημειώσουμε επίσης ότι η κύρια υπεύθυνη για την εκτροπή του φεμινιστικού κινήματος των ‘60s προς τη σημερινή διαλυτική των πάντων κατεύθυνση, 89χρονη σήμερα
Gloria Steinem [φωτό] “Αμερικανίδα φεμινίστρια, δημοσιογράφος, και κοινωνική και πολιτική ακτιβίστρια, η οποία έγινε, αναγνωρισμένη από το αμερικανικό κράτος, ηγέτης και εκπρόσωπος του φεμινιστικού κινηματος στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970” [Wikipedia] ήταν, δεδομένα, πράκτορας της CIA, στρατολογημένη από τα ‘50s.
Κατά τ’ άλλα, ΝΙΚΗ – ξεΝΙΚΗ, και με τις όποιες “υποσημειώσεις”, η κυρία
Κουρουπάκη αναδεικνύεται σε κοινοβουλευτική φυσιογνωμία της χθεσινής ημέρας. Ιδίως σε αντιπαραβολή με την “Πρόεδρο” […παρά τρίχα και του ΣΥΡΙΖΑ…] Όλγα Γεροβασίλη.

5
(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply