ΑΡΝΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ !

Μεταφέρω αυτούσιο …απίστευτο ρεπορτάζ από το in.gr

Ασύλληπτο – Πέθανε εδώ και τέσσερις μήνες από κοροναϊό, αλλά παραμένει στο νεκροτομείο – Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία
«Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνωμοσίας, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Από την 1η Ιουνίου παραμένει στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου Αττικόν μία γυναίκα, η οποία πέθανε από κοροναϊό.
Οι συγγενείς της επιμένουν να γίνει νεκροψία, αλλά δεν έχουν την απαραίτητή εισαγγελική εντολή και έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Η γυναίκα νοσηλευόταν με επιπλοκές του κοροναϊού και πέθανε στο νοσοκομείο, αλλά παραμένει ακόμα στον νεκροθάλαμο.
«Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνωμοσίας, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους»
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σε δηλώσεις του στο OPEN κατήγγειλε πως «αυτό που συμβαίνει με τους αρνητές, είναι ασύλληπτο. Τα έχουμε δει όλα στα νοσοκομεία. Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνομωσίας, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους».
Σημείωσε πως αφήνουν τους συγγενείς τους «για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στους νεκροθαλάμους του νοσοκομείου έως ότου εξασφαλίσουν δικαστική απόφαση για να κάνουν νεκροψία».
Ξεκαθάρισε, όμως, πως η εντολή για τη νεκροψία δίνεται για συγκεκριμένες περιπτώσεις και άρα δεν τη λαμβάνουν και κινούνται δικαστικών κατά «γιατρών, νοσηλευτών και νοσοκομείων» με «αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».
Όπως είπε, οι «νεκροθάλαμοι έχουν ψυγεία συντήρησης. Δεν μπορούν να έχουν τόσο πολύ καιρό τους νεκρούς και να είναι με ασφάλεια», ενώ συμπλήρωσε πως είναι έντονη και η δυσοσμία.
Όσον αφορά ειδικά την περίπτωση στο Αττικό, σημείωσε πως οι «συγγενείς απειλούν το νοσοκομείο να την πάρουν (σ.σ. τη νεκρή) και να κάνουν νεκροψία. Τους είπε ο διοικητής ότι θέλει εισαγγελική εντολή. Δεν την έφεραν ποτέ γιατί πάνε στα δικαστήρια τους πάντες και περιμένουμε τη νεκρή στο νοσοκομείο».
«Δεν έχουν τον Θεό τους» συμπέρανε.

Η τακτική είναι ολόιδια, όπου Γης, άσχετα αν πρόκειται για Αμερικανούς progressives ή Έλληνες “κεντροδεξιούς”, πολιτικούς ή πάσης φύσεως “ειδικούς”, όπως ο
κατάπτυστος εν τέλει [τον είχα κάπως συμπαθήσει] πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Ο οποίος με τις σημερινές του ασχημίες, φαίνεται να προσπαθεί να διασκεδάσει την …αλγεινή εντύπωση που είχε κάνει η [λογική] στάση του στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Το θράσος του τύπου είναι τέτοιο, που δεν μπορώ να φανταστώ ποιος είναι αυτός που θα ψηθεί απ’ αυτά που λέει. Είναι γνωστό ότι
κάθε συγγενής αποθανόντος, ιδίως αν αμφισβητεί, ως έχει δικαίωμα, το πιστοποιητικό θανάτου, μπορεί να απαιτήσει νεκροψία.
Η τακτική αυτή, του τύπου “το άσπρο μαύρο” μπορεί να λειτουργήσει αρχικά, και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, όμως απλώς δεν γίνεται να αποτελέσει τον κανόνα. Προκύπτει ζήτημα
διαταραχής της ισορροπίας του Σύμπαντος.
Ακόμα και η σταθερή πεποίθηση κάποιων από μας ως προς αυτό το τελευταίο, αποτελεί “καταλυτικό” παράγοντα
επαναφοράς της.


3
(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply