“ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ” Ο CEO ΤΗΣ PFIZER ;

Ο κύριος Albert Bourla *, ένα ακόμα “καμάρι του έθνους μας”, δεν έχει τίποτα να κρύψει, ούτε να φοβηθεί. Αποτελεί μέλος μιας ελίτ που απολαμβάνει το απυρόβλητο. Ως εκ τούτου μπορεί ελεύθερα να εξαιρεί εαυτόν απ’ τον κανόνα που καταταλαιπωρεί, σωματικά και ψυχικά, τους άλλους για να ακολουθήσουν. Και να μας το πετάει κατάμουτρα : “είμαι 59 ετών, υγιής, δεν εργάζομαι ανάμεσα σε κόσμο. Για περιπτώσεις όπως η δική μου δεν συνιστάται το εμβόλιο”.

*
Αλβέρτος Μπουρλά, καθηγητής κτηνιατρικής, πρόεδρος και CEO της Pfizer

1
(Visited 377 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar August 23, 2021 at 8:22 am

    Επειδή το ανωτέρω βίντεο μου φάνηκε κομμάτι περίεργο, ιδού η ολοκληρωμένη μορφή του με όλα τα συμφραζόμενα και χωρίς την παράλειψη της κρίσιμης λέξης “now” μετά το “vaccinated”. Όταν “εφτασε η σειρά του” (ή όταν βεβαιώθηκε για τη σχετική ασφάλεια του εμβολίου, αφού πρώτα το δοκίμασε στους ανυποψίαστους) το έκανε τελικά και ο ίδιος. Όχι φυσικά ότι αυτό τον καθιστά λιγότερο ανέντιμο.
    https://www.cnbc.com/2020/12/14/pfizers-ceo-hasnt-gotten-his-covid-vaccine-yet-saying-he-doesnt-want-to-cut-in-line.html

    Reply
    1. Oannes August 23, 2021 at 9:13 am

      Thanks. Στο βιντεάκι που έβαλα βέβαια δεν αναφέρεται τίποτα περί “σειράς” κλπ. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι αλλάζει επί της ουσίας τίποτα ως προς τις προθέσεις και την εντιμότητα των ατόμων.

      Reply
  2. Εmmanouel August 23, 2021 at 11:50 am

    Φτου! Χαρηκα προς στιγμην αλλα μετα ειδα το σχολιο τoυ stcigar .. Φανταζομαι λοιπον κι οτι ολο το προσωπικο της Pfizer ( επιστημονικο και μη ) εχει κανει το εμβολιο , ε ?

    Reply
    1. Oannes August 23, 2021 at 12:36 pm

      STILL, η δήλωση του τύπου δεν είναι ακριβώς αθώα. Μπορεί σε άλλο σημείο του βίντεο να αναφέρεται στη σειρά που “δεν θέλει να παρακάμψει” (άκου να δεις φίλε μου δηλαδή…μιλάμε για τον f ing πρόεδρο της f ing Pfizer…) αλλά η δήλωση δεν παύει να έχει ένα άρωμα …Τσιτσιπά. Η έκφραση άλλωστε που χρησιμοποιεί είναι “it is not recommended for me now”. Το πώς και πότε από αυτό το στάδιο φτάσαμε στον κατεπείγοντα επ’ απειλή απολύσεως εμβολιασμό των πάντων, ακόμα και παιδιών, μόνο ο εν λόγω λεχριτάκος το ξέρει.

      Reply
  3. stcigar August 23, 2021 at 2:58 pm

    Συμφωνώ με το σχόλιό σου περί “Τσιτσιπά” κι επαυξάνω στη νιοστή. Από την άλλη όμως μενόχλησε και ο τρόπος που περικόπηκε αρχικά το εν λόγω βίντεο (που εσύ αναπαρήγαγες καλή τη πίστη χωρίς να το γνωρίζεις) ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικότερα τελευταία έχω αποκτήσει δυσανεξία στο γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των “αντιφρονούντων” χρησιμοποιούν τις ίδιες κατά βάση μεθόδους που χρησιμοποιούν και οι καθεστωτικοί, αλλά για καλό υποτίθεται σκοπό. Αυτός ήταν παρεμπιπτόντως και ο κύριος λόγος που απομακρύνθηκα προ ετών από τον Τραμπ. Για τους ίδιους λόγους με απογοήτευσε οικτρά και η πρόσφατη στάση του Κούβελα σε σχέση με το έμφραγμα του Χαρδαλιά (που έπαθε οχτώ μήνες μετά τον εμβολιασμό, με βεβαρυμμένο ιστορικό και σε κατάσταση ακραίου στρες). Θα μπορούσε φυσικά να είναι αποτέλεσμα του εμβολίου (ποιου ακριβώς;) αλλά με την ίδια λογική θα μπορούσε να οφείλεται και σε μάγια. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι δυνατό να πηγαίνει κάποιος με το σταυρό στο χέρι ενάντια στις τερατολογίες και τις τερατουργίες των τεράτων, από την άλλη όμως όταν παλεύεις με τα τέρατα υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να καταλήξεις τέρας και ο ίδιος. Ο αγώνας της αλήθειας ενάντια στο ψέμα έχει δυστυχώς αρχίσει να εκφυλίζεται σε ξεδιάντροπο διαγωνισμό ψεμάτων. Πιστεύω ακράδαντα ότι κανένας δεν έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια περισσότερα από σένα στον αγώνα του δίκαιου απέναντι στο άδικο, αλλά όσο περνάει ο καιρός η στάση σου αυτή αποτελεί όλο και σπανιότερη εξαίρεση.

    Reply
    1. Oannes August 23, 2021 at 5:31 pm

      Και εμένα με ανόχλησε ο τρόπος περικοπής του βίντεο. Και αυτος είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μην κατεβάσω το post αλλά να το αφήσω ώστε να φαίνεται το λάθος αφενός του τύπου αφετέρου το δικό μου που αντίθετα από ότι συνήθως κάνω δεν το διασταύρωσα. Άμα είναι να πολεμάμε με ψέμματα ή παριστάνοντας τους τέλειους και τους αλάνθαστους, δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα ερπετά που πολεμάμε.
      Αλλά τώρα βλέπω και αυτό που λες για τον Κούβελα περί οκταμήνου, το οποίο επίσης δεν είχα φανταστεί, και τον οποίο γενικά εμπιστευόμουν εν λευκώ. Από δω και πέρα θα τον εμπιστεύομαι με επιφυλάξεις.
      Ως προς τον Τραμπ ξέρω καλά [νομίζω] τι ακριβώς είναι, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με το μη χείρον βέλτιστον, αλλά με ανθρώπινο ον vs non humans.
      Ευχαριστώ για αυτό που λες για μένα και στα ανταποδίδω στο έπακρο. Το πρόβλημα είναι ότι και εμείς και τόσοι άλλοι αδυνατούμε να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό στην υπόθεση : είμαστε τόσο μικροί που διακρινόμαστε μόνο με [ηλεκτρονική] μεγέθυνση…😊

      Reply

Leave a Reply