ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ VS ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ !

Η ανάρτηση του κυρίου Αρβανίτη αναφέρεται στην πρόσφατη …αποκάλυψη του κυρίου Μαγιορκίνη, λίγο μετά τη «μελέτη με σφραγίδα Τσιόδρα» που …διαπίστωνε το ίδιο πράγμα. Ότι δηλ. [Μαγιορκίνης στο Open] :

«Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι η αποστειρωτική ανοσία για τον κορωνοϊό δεν είναι κάτι εφικτό, ούτε διαρκές γιατί κάποιος μετά από 3-4 μήνες μπορεί να ξανακολλήσει. Συνεπώς, αυτό το σενάριο τής ανοσίας της αγέλης, δεν υφίσταται και δεν θα επιτευχθεί. Δεν το έχουμε δει και με άλλους κορωνοϊούς. Είχαμε αρχικά μια ελπίδα, αλλά όχι πλέον», είπε ο καθηγητής συμπληρώνοντας ότι «κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, δεν είναι εφικτό ούτε από τα χαρακτηριστικά της νόσου ούτε λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας της Όμικρον».

Μπάη δε ουέη…ο
«Πρύτανης Δημόπουλος» που, επικεφαλής ομάδας ειδικών του ΕΚΠΑ μεταφράζει κάθε τόσο για το ελληνικό κοινό έγκυρες μελέτες [όπως η περί βιταμινών και συμπληρωμάτων που «δεν έχουν καμία αξία»], τη μελέτη στο Nature του Μαρτίου του ’21 περί ανοσίας αγέλης, την πήρε χαμπάρι ή του διέφυγε;
βλ. βίντεο:

3
(Visited 151 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar January 23, 2022 at 10:17 am

   Αλλά βλέπεις οι δικοί μας θεωρούν ότι για το συγκεκριμένο φάρμακο δεν υπάρχει αυτό που λέμε “υπερβολική δόση” – άποψη λογική κατά κάποιο τρόπο, αφού όπως φαίνεται δεν υπάρχει ούτε και θεραπευτική δόση..

   Reply
   1. Oannes January 23, 2022 at 11:43 am

    Αυτή η σκέψη είναι που με κάνει να σκέφτομαι μήπως και “δώσω το ΟΚ” στη γραία [αισίως 89, ζωή να’χει] για το εμβόλιο, μήπως και σταματήσει το μοιρολόι με τα πρόστιμα.
    Καθότι δεν έχω ακούσει μέχρι τούδε και για περιπτώσεις [θανατηφόρων ή μη] παρενεργειών του εμβολίου σε “ογδοντάχρονους”.

    Reply
    1. stcigar January 23, 2022 at 12:10 pm

     Βασικά ούτε καλό φαίνεται να τους κάνει ούτε κακό. Και τέλος πάντων οι πιθανότητες να πεθάνουν από τον παρόντα κορωνοϊό σε σχέση με το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι συντριπτικές. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις μικρές κυρίως ηλικίες που με τους τρέχοντες ρυθμούς προβλέπεται να το κάνουν τριακόσιες φορές στη ζωή τους.. αν φυσικά είναι τυχεροί.

     Reply
 1. dnk January 23, 2022 at 10:07 am

  Πρέπει να προσέχουν λίγο οι “ειδικοί” που ανοιγοκλείνουν το “παράθυρο ευκαιρίας” της “πανδημίας” μην τους μαγκώσει κανα δάχτυλο και τί θα απογίνουμε,μετά, χωρίς “μαέστρους”😺…https://m.youtube.com/watch?v=Ow4K7xQENS8

  Reply
  1. Oannes January 23, 2022 at 11:53 am

   👍👍👍

   Reply

Leave a Reply