ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ…

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι σημαίνουν αυτά τα πράγματα ; έχει αντιληφθεί κανείς οι νεκροί “από κορωνοϊό”, στην Αθήνα ας πούμε, η οπουδήποτε, να θάβονται σε ειδικούς …ταφώνες; υπάρχει κάτι ξεχωριστό ειδικά ως προς τους Σερραίους νεκρούς “από κορωνοϊό” ώστε να ανοίγονται από πριν γι’ αυτούς ειδικοί τάφοι “που ελπίζουμε να μη χρειαστούν”;
Κάτω, το “πρωτοποριακό” βίντεο του
Ευαγγελάτου, με τους τάφους για νεκρούς από κορωνοϊό “κάποιοι απ’ τους οποίους χρησιμοποιούνται ήδη”. Είχε κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και είναι must see.
Η ημερομηνία δείχνει ότι η επίκληση του ανοίγματος των …ταφώνων, σήμερα, ως “ενδεικτικής της ανεξέλεγκτης επιδείνωσης της κατάστασης” [ακούστηκε κι αυτό] είναι μια ακόμα ξεδιάντροπη κοροϊδία, πάντα στο κόνσεπτ:
BE VERY AFRAID!

3
(Visited 95 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar November 21, 2020 at 9:11 pm

    Μόλις τώρα έμαθα εντωμεταξύ “από έγκυρες πηγές” ότι ο από πάνω μου κάθε άλλο παρά έχει πεθάνει τελικά, όπως ήθελε το ράδιο αρβύλα της πολυκατοικίας. Στο διπλανό νοσοκομείο βρίσκεται μεν προληπτικά ως είθισται λόγω κορωνοϊού, κατά τάλλα όμως μια χαρά στην υγεία του είναι ο άνθρωπος παρά το προκεχωρημένον της ηλικίας..

    Reply
    1. Oannes November 21, 2020 at 11:17 pm

      Αυτό το “προληπτικά” είναι που δεν καταλαβαίνω. Εκτός αν είθισται ειδικά για ηλικιωμένους. Αλλιώς …τι; μπαίνουν διάφοροι στο νοσοκομείο για καλό και για κακό, στερώντας κρεβάτια από ανθρώπους που επειγόντως τα χρειάζονται;
      Γιατί αυτή ήταν η εντύπωσή μου ως conspiracy theorist, και τελικά ο dr. Ioannidis με τ’ όνομα είπε ακριβώς το ίδιο. Συμπεριλαμβάνοντας εκείνους που μπαίνουν χωρίς σοβαρό λόγο στον αναπνευστήρα.

      Reply
      1. stcigar November 21, 2020 at 11:34 pm

        “Προληπτικά” με την έννοια της δεισιδαιμονίας 🙂

        Reply

Leave a Reply