“ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ”…

Σύμφωνα με ολικά ανεκδιήγητο, αλλά καλά ενημερωμένο δημοσιογράφο, που άκουγα μόλις πριν στο ζάπινγκ, “υπάρχει αγωνία” για το πόσο κρατάει η ανοσία από την τρίτη δόση. Μπορεί να κρατάει 6 μήνες, μπορεί να κρατάει και 3, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει ανά 3 μήνες να …ανανεώνουμε;… …“κανείς δεν ξέρει”.
Το μόνο σίγουρο : “πρέπει να την κάνουμε οπωσδήποτε”
*.
Αυτά, σύμφωνα με τον καλά ενημερωμένο δημοσιογράφο, εκμυστηρεύτηκε ουδείς υποδεέστερος του κυρίου
…Άλμπερτ Μπουρλά στον πρωθυπουργό της χώρας, με την έντονη προτροπή να φροντίσει ώστε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο.

Πάσα συζήτηση περί συμφερόντων της εταιρίας του κυρίου Μπουρλά, τα οποία “πιθανώς” εξυπηρετούνται απ’ τις θέσεις του, είναι εκ του πονηρού.
Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, λέω να συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα περί
προσαρμογής των εμβολίων λεχθέντα, έως και πρόσφατα [βλ. screenshot από Πρώτο Θέμα 25ης Αυγούστου], σε συνδυασμό με το ότι η Μετάλλαξη Δέλτα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα του “καλπασμού” της, και η αναμνηστική δόση γίνεται με το original “εκπληκτικά επιτυχημένο”, ειδικά μ’ αυτήν, εμβόλιο.

* …και ότι, όταν η αγωνιώδης περίοδος λάβει τέλος, με την απομάκρυνση του μπαμπούλα των τριών μηνών, ο εξαμηνιαίος εμβολιασμός θα γίνει δεκτός με ανακούφιση.

4
(Visited 103 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar October 18, 2021 at 11:00 am

    Εννοείται ότι όλα ήταν γνωστά εξαρχής. Ο λόγος που αποκαλύπτουν την “αλήθεια” με το σταγονόμετρο είναι διπλός: 1. Να μη δημιουργηθούν μαζικές αντιδράσεις και 2. Να υπάρξει χρόνος ώστε να ξεχάσει ο κόσμος την προηγούμενη κατάσταση. Ακριβώς την ίδια τακτική εφάρμοσαν μετά την τελευταία χρεοκοπία με αποτέλεσμα ο κόσμος πριν το 2010 να κινείται πλέον στη σφαίρα του μύθου.

    Reply
    1. Oannes October 18, 2021 at 12:24 pm

      Φοβάμαι ότι είναι ακριβώς τόσο “στεγανό” όσο το περιγράφεις.

      Reply
  2. stcigar October 18, 2021 at 1:10 pm

    Εντωμεταξύ ο Τσίπρας κατηγόρησε το Μητσοτάκη ότι δεν τρομοκράτησε αρκετά το λαό ώστε να τρέξει να εμβολιαστεί μαζικά και ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν την κατάσταση με ρόδινα χρώματα..

    Reply
    1. Oannes October 18, 2021 at 1:45 pm

      Ναι κάτι πήρε τ’ αυτί μου στην πρωινή ενημέρωση, δια στόματος …Τζανακόπουλου. Οι τύποι παίζουν τα ρέστα τους ποιος θα γλείψει περισσότερο τον Μπουρλά και το κωλοσινάφι του. Εν τω μετσξύ μας ζάλισαν ταρχίδια για τις βάσεις των Αμερικάνων, και για το κέντρο καινοτομίας της Pfizer …τον πούλο και στο μπαούλο να πούμε.

      Reply
      1. stcigar October 18, 2021 at 1:59 pm

        Και οι Τούρκοι πάντως θα πρέπει να έχουν αγανακτήσει που τους χρησιμοποιούμε κάθε τρεις και λίγο για εσωτερική κατανάλωση. Κάτι σε στυλ “Είμαστε σοβαρή δύναμη εμείς! Δεν μπορεί να λέτε από δω κι από κει ότι μας ταπεινώνετε!”

        Reply

Leave a Reply