ΑΓΙΑ ΓΚΡΕΤΑ…

Στη Σουηδία, ο βίος και η πολιτεία της “16χρονης ακτιβίστριας” εντάσσονται στην διδακτέα ύλη των σχολείων. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ παρουσιάζεται σαν “ξυπνητήρι” που μας ευαισθητοποιεί για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη. Για να εμπεδωθεί το μήνυμα, στους μαθητές ανατίθενται εργασίες, όπως πχ. να βρουν την κατάλληλη εικονογράφηση για τη φράση …”κανείς δεν τα βάζει με την Γκρέτα”…
Σ’ όλη τη χώρα ακούγονται κωδωνοκρουσίες προς τιμή της, ενώ η Σουηδική Εκκλησία την ανακήρυξε διάδοχο του Ιησού Χριστού.
Αλλά και για τον κόσμο της απανταχού “αριστεράς”, οι ύμνοι στην Γκρέτα έχουν θρησκευτικές αποχρώσεις. Το υπερκόσμιο στοιχείο καλλιεργείται σε εικόνες της, όπως η λεβιαθανική τοιχογραφία στο Σαν Φρανσίσκο [φωτό]…
Δεν είναι τυχαίο ότι τον Μάρτιο του 2019, στιγμή ακριβώς που η ΓΤ απογειωνόταν στον έβδομο ουρανό των celebrities, η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών, Nancy Pelosi πρότεινε το χαμήλωμα του ορίου ηλικίας των ψηφοφόρων στα 16.
Γιατί άραγε; ίσως γιατί, οι Δημοκρατικοί [οι ίδιοι που είναι πίσω απ’ την κλιματική απάτη] ποντάρουν στην αδαή ευπιστία των teenagers. Με επιστημονικές μεθόδους κολακείας, τους έχουν πείσει ότι είναι ώριμοι για το εκλογικό δικαίωμα, το οποίο στερούνται ως θύματα […guess what:] ρατσιστικών διακρίσεων. Στόχος των τελευταίων είναι ασφαλώς η σωτηρία του Παλιού απ’ το Καινούργιο. Δηλ. απ’ τις “πολιτικές απόψεις” του σοφού 16χρονου, κατόπιν σοφού 15χρονου και πάει λέγοντας, ως τα σοφά παιδάκια του δημοτικού – πιστούς της Γκρέτα Τούνμπεργκ.

2
(Visited 147 times, 1 visits today)

Leave a Reply