PROJECT VERITAS : ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ DR. FAUCI

Όπως προκύπτει απ΄το βίντεο του Project Veritas [αγγλικοί τίτλοι διαθέσιμοι], ο Dr. Fauci ψεύδεται συστηματικά όλο αυτό το διάστημα, για να καλύψει τον ρόλο του στην υπόθεση “πανδημία”.
Παρεμπιπτόντως, μια και σχετίζεται στενά με τα αναφερόμενα εδώ, η
DARPA [Defense Advanced Research Projects Agency] έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην πυροδότηση της επανάστασης της πληροφορικής, όντας η κύρια πηγή έρευνας πίσω από εφευρέσεις όπως το ίντερνετ, τα σύγχρονα κομπιούτερ, τα tablets & τα smartphones, με εξ ίσου σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Ρίξτε μια ματιά σε ένα κείμενο δημοσιευμένο εδώ τον Σεπτέμβριο του ’20, για τη σχέση της DARPA με την τεχνολογία
mRNA.
TEST COVID : Η DARPA ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ


3
(Visited 88 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. stcigar January 12, 2022 at 10:53 pm

  Τον Φάουστι τον χρησιμοποιώ συστηματικά σαν αντίστροφη πυξίδα με αξιοσημείωτη επιτυχία: εκεί που αυτός δείχνει βορρά, εγώ τραβάω ντουγρού για το νότο..

  Reply
  1. Oannes January 13, 2022 at 10:51 am

   Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι εκεί που δείχνει αυτός τραβάει σύσσωμος ο κόσμος.
   Και με το περίφημο interdependence [aka lockstep] είμαι περίεργος πόσο μπορούμε να πάμε στην αντίθετη κατεύθυνση. Δηλ., τι περιθώριο έχει η αλυσσίδα.

   Reply
   1. stcigar January 13, 2022 at 11:10 am

    Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι το μόνο που θα μας μείνει στο τέλος είναι η “εσωτερική επανάσταση”: το να κάνεις δηλαδή με το ζόρι αυτό που οι άλλοι κάνουν με αγαλλίαση..

    Reply
    1. Oannes January 13, 2022 at 12:24 pm

     Εγώ επιμένω στην απλοϊκή πεποίθησή μου ότι ένα σύστημα που στηρίζεται στη μαζική ύπνωση και στη μαζική ψύχωση δεν μπορεί να διατηρηθεί επ’ άπειρον. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η κατάρρευσή του εκ των έσω. Υπομονή χρειάζεται και πίστη. Και να αντιστέκεται κανείς όσο μπορεί.

     Reply
     1. stcigar January 13, 2022 at 1:34 pm

      Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι ο κόσμος τρελάθηκε μαζικά, είναι ότι για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά οι τρελοί βρήκαν ένα κοινό πεδίο συνεννόησης που πήρε θριαμβευτικά τη θέση της παλαίποτε κοινής λογικής. Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα μιας άνωθεν παρέμβασης – για έξωθεν ούτε κουβέντα εννοείται – η μόνη ελπίδα που μας απομένει να πιαστούμε είναι η κατάρρευση εκ των έσω, το να καταλάβουν δηλαδή αυτοί που κρατάνε τα γκέμια ότι το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει και απειλεί και τους ίδιους. Αυτό βέβαια μόνο αν δεν είναι ήδη αργά – και με τους ρυθμούς που χρειάζονται οι περισσότεροι για να κατανοήσουν το αυτονόητο είναι πάντοτε αργά – και σε περίπτωση φυσικά που έχουμε να κάνουμε με απατεώνες που καταλαβαίνουν από συμφέρον. Γιατί αν έχουμε να κάνουμε κι εδώ με τρελούς..

      Reply
 2. stcigar January 12, 2022 at 11:11 pm

  Το ίδιο ισχύει παρεμπιπτόντως γενικότερα για το ζήτημα “πανδημία”. Για ποιο λόγο να τρομοκρατούν τον κοσμάκη, αν υπάρχει χειροπιαστός κίνδυνος? Και για ποιο λόγο να τον καθυσηχάζουν, αν όλα πάνε όντως καλά? You don’t need a weatherman to know which way the wind blows..

  Reply
  1. Oannes January 13, 2022 at 10:53 am

   Γιατί, υποθέτω, η κεντρική ιδέα του “θριάμβου της επιστήμης” είναι το “μην εμπιστεύεσαι την κοινή λογική και τις αισθήσεις σου”.
   Κι αυτή η ιδέα ως γνωστόν καλλιεργείται αιώνες τώρα.

   Reply
 3. dnk January 13, 2022 at 8:51 am

  Μόνο μία μορφή οργανικής ύλης είναι ικανή να αντισταθεί και να πάει κόντρα στο “ρεύμα” που δημιουργούν τα μοντέλα “ανεμιστήρων” των εξουσιαστών “weathermen”😺…https://m.youtube.com/watch?v=68LAbJtd4uk

  Reply

Leave a Reply