LUC MONTAGNIER : ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

“Αιρετικός”, “αρνητής”, “συνωμοσιολόγος”, είναι οι συνήθεις χαρακτηρισμοί που ακολουθούν τον καθηγητή Luc Monαgnier. Το επιστημονικό κατεστημένο και τα mainstream media προσπαθούν φιλότιμα να τον ακυρώσουν. Δυσκολεύονται λίγο βέβαια : πρόκειται για τον ερευνητή – ιολόγο που το 2008 βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας [HIV]. Αυτό δεν τους κάνει να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.
Έχουμε αναφερθεί ξανά σ’ αυτόν πέρσι τον Απρίλιο [βλ. post ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ] ως ένα από τους πρώτους διακεκριμένους επιστήμονες που μίλησαν για ιό
κατασκευασμένο σε εργαστήριο. Σήμερα το θέμα παίρνει διαστάσεις, με όλο και περισσότερους [διακεκριμένους επιστήμονες] να μιλούν για ανάγκη σοβαρότερης εξέτασης, ενώ ακόμα και ο …πιθανά ενεχόμενος σ’ αυτό Dr. Fauci, ψέλλισε τις προάλλες διάφορα περί πιθανότητας …μη φυσιολογικής προέλευσης του ιού. Ο Luc Montagnier είναι ένας απο τους επιφανείς “αρνητές του εμβολίου”, μιλώντας για πείραμα εν εξελίξει και για μετατροπή του κόσμου σε ινδικά χοιρίδια…
Στο βίντεο που βλέπουμε, αναφερόμενος στο πρόγραμμα εμβολιασμού εν μέσω πανδημίας, χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως
“αδιανόητο σφάλμα”. Ισχυρίζεται ότι, όπως θα αποδείξει σύντομα [βρίσκεται στο ερευνητικό στάδιο] οι νέες μεταλλάξεις, κάποιες απ’ τις οποίες προσβάλλουν νεαρότερα τμήματα του πληθυσμού, προέρχονται ακριβώς από τα εμβόλια : τα αντισώματα που δημιουργούνται από αυτά αναγκάζουν τον ιό “να βρει μια άλλη λύση” αλλιώς θα πεθάνει. Τα στοιχεία, λέει, μιλούν για έκρηξη νεκρών σε γαλλικά γηροκομεία αμέσως μετά από κάθε ομαδικό εμβολιασμό.
Ισχυρίζεται τέλος ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν για το φαινόμενο
“Antibody-Dependent Enhancement” (ADE), αλλά επιλέγουν να σιωπούν, ή να λένε ότι …δεν συνιστά πρόβλημα για τον Covid 19.

4
(Visited 548 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. stcigar May 25, 2021 at 8:40 am

  Οι ανωτέρω απόψεις θα έπρεπε να συνιστούν κουραστικές κοινοτοπίες για όποιον ενδιαφερόμενο δεν έχει παραδώσει την ενημέρωσή του στα χέρια του Σκάι και της Καθημερινής. Η θεωρία περί σταδιακής αποδυνάμωσης των μεταλλάξεων θα μπορούσε να ισχύει μόνο σε περίπτωση που η πορεία του ιού ακολουθούσε τη φυσιολογική της εξέλιξη. Τα ισχυρά στελέχη θα πέθαιναν μαζί με τους άτυχους ξενιστές τους και με τον καιρό θα επιβίωναν οι αδύναμες εκδοχές του ιού, ευρύτατα διαδεδομένες αλλά συγχρόνως και ακίνδυνες. Τα εμβόλια από την άλλη σκοτώνουν αδιακρίτως δυνατές και αδύναμες παραλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι ποια εκ των δύο κατηγοριών θα επικρατήσει τελικά γίνεται πλέον ζήτημα τύχης και όχι φυσικής επιλογής.

  Reply
 2. dnk May 25, 2021 at 12:52 pm

  “Ούτε νερό,ούτε ψωμί” στους “αρνητές” της ορθότητος της εμβολιαστικής “γραμμής”. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά κανένα προϊόν τύπου πόσιμου mRNA σαμπουάν μπύρας,σαν επακόλουθο της ” επιτυχίας” των εμβολίων,θα “αφρίσετε” απ’ το κακό σας…

  Reply
 3. stcigar May 25, 2021 at 2:45 pm

  Πολύ φοβάμαι ότι το μόνο που θα πετύχουν τα ηλίθια μέτρα, τα επικίνδυνα εμβόλια και οι αναίτιες διασωληνώσεις θα είναι απλώς ένα τεράστιο kick against the pricks, η δημιουργία ενός φαύλου κύκλου που εκτός από τις αναμενόμενες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές συνέπειες θα οδηγήσει τελικά σε μια πραγματική πανδημία, πιθανότητα που κατά τη γνώμη μου ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Σαν ένα πολέμιο της οπλοφορίας που σε πρώτα σε πυροβολεί “κατά λάθος” και στη συνέχεια σου λέει “Στο είπα, σκοτώνουν!”

  Reply
 4. stcigar May 25, 2021 at 3:24 pm

  Όσο περνάνε οι μέρες εντωμεταξύ παγιώνεται η αίσθησή μου ότι ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι περισσότερο από ποτέ. Ακόμα και οι “αρνητές του εμβολίου” στην πραγματικότητα πιστεύουν στο εμβόλιο, μόνο που φοβούνται πιθανές παρενέργειες. Οι πραγματικοί αρνητές έχουν πρακτικώς εξαφανιστεί. Ας μην παρασυρόμαστε από την καθαρά τεχνητή αίσθηση καλοκαιρινής χαλάρωσης που αποτελεί απλώς το προστάδιο της χειμερίας νάρκης. Το πείραμα πέτυχε πέραν πάσης προσδοκίας και τώρα μπορεί να εφαρμοστεί κατά βούληση χωρίς επτασφράγιστα μυστικά και περίπλοκα τεχνάσματα. Προσωπικά πιστεύω πως αν ήμουν στην κατάλληλη θέση και δεν είχα ηθικές αναστολές και απέχθεια προς το ασύστολο ψέμα, θα μπορούσα χωρίς ιδιαίτερο κόπο να διατηρήσω την παρούσα κατάσταση για πάντα.

  Reply
  1. Oannes May 25, 2021 at 5:44 pm

   Συμφωνώ προς μεγάλη δυστυχία μου. Και είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν και εκείνοι που “είναι στην κατάλλληλη θέση”. “Για πάντα”, that ‘s the idea.
   Ξέρω πάντως αρκετούς που δεν θα έκαναν το εμβόλιο ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι παρενέργειες. Το θέμα ειναι ότι, επειδή ο καθένας μας έχει 1-2 άτομα τουλάχιστον να τον ζαλίζουν πότε θα κάνεις το εμβόλιο και γιατί δεν κάνεις το εμβόλιο, το περί παρενεργειών είναι η πιο πρόχειρη απάντηση. Σιγά σιγά κάποιοι το πιστεύουν και οι ίδιοι.

   Reply
 5. Pingback: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : "ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - OANNES

Leave a Reply