JUSTIN BIEBER : ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Ο Justin Bieber ανακοινώνει την ακύρωση των καλοκαιρινών συναυλιών του, μιλώντας για το σύνδρομο Rumsay Hunt από το οποίο έχει προσβληθεί, εξ αιτίας του οποίου η μια πλευρά του προσώπου του έχει παραλύσει. “Το πράγμα είναι σοβαρό. Είναι αδύνατο να ανέβω στη σκηνή για ένα διάστημα, οι γιατροί συστήνουν αυστηρά ξεκούραση. Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να περάσει”.
Εύλογα η πρώτη σκέψη κάποιου πηγαίνει στις εμβολιαστικές παρενέργειες. Και αυτό ενισχύεται διαβάζοντας ότι …και
η γυναίκα του JB παρουσίασε πρόσφατα αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Εννοείται ότι σε εποχές “διάπλατου ανοίγματος των επικοινωνιακών οριζόντων” είναι
αδύνατο να λάβεις θετική πληροφόρηση περί το αν είχαν κάνει το εμβόλιο. Ευτυχώς για τη συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί η απλή λογική : αποκλείεται άνθρωπος της show business να μην έχει, όχι απλώς συμμορφωθεί, αλλά και προσκομίσει αποδείξεις για τη συμμόρφωσή του [το άτομο περιέρχεται τον πλανήτη δίνοντας συναυλίες]. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη σύζυγο, το κοντινότερό του πρόσωπο. Λαμβάνοντας υπόψη το της “χρονικής σύμπτωσης” της δικής της πάθησης, το πράμα πρέπει να θεωρείται αυταπόδεικτο.
Σημειωτέον ότι το ζεύγος Bieber υπάγεται ηλικιακά στην ομάδα των
κάτω των 30, ανθρώπων που διατρέχουν μηδενικό κίνδυνο από τον “φοβερό και τρομερό” Covid 19.


3
(Visited 357 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. stcigar June 12, 2022 at 10:24 am

  Εντωμεταξύ και η “τέταρτη δόση” θα είναι πάλι με το ίδιο εμβόλιο κατά του αρχικού covid19. Να σε δηλητηριάζουν ξανά και ξανά για έναν ιό που έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό..

  Reply
  1. Oannes June 12, 2022 at 10:46 am

   Οι τύποι δεν έχουν ιερό και όσιο. Κάνουν γαργάρα ακόμα και τα λεγόμενά τους, όπως ότι χρειάζονται νέα εμβόλια, που να πιάνουν τις παραλλαγές κλπ. Ένα από τα κατακάθια της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας έλεγε τις προάλλες αυτό που λες, ότι θα συνεχιστεί κανονικά ο εμβολιασμός με το “κλασικό” εμβόλιο τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας ότι οι …εξελίξεις [νέα εμβόλια] αναμένονται το 2023! Του στιλ, τελείως ξεδιάντροπα, “ξεφορτωνόμαστε το στοκ και βλέπουμε”.
   Μπορεί να είναι αντιανθρωπιστικό, αλλά δεν μπορώ παρά να δω ως παρήγορο το ότι το φαινόμενο εμφανίζεται πλέον και σε υπερδιάσημους. Η μόνη περίπτωση να ξυπνήσουν κάποιοι.
   Βέβαια απ’ τη στιγμή που έχουν καταφέρει να αποσβωλώσουν τις ηλικίες 25 και κάτω [επιρρεπείς στην κριτική σκέψη και τη δράση] ποιος θα κάνει τι; ο συνταξιούχος, ή εκείνος που τρέχει για τον επιούσιο; Οι ίδιοι οι “γονείς” είναι αποκτηνωμένοι, ιδίως ο “μανάδες”.

   Reply
   1. stcigar June 12, 2022 at 10:58 am

    Δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς κι ακόμα χειρότερα. Πέρα πάντως από κάποια “βαθύτερα” αίτια που έχουμε αναλύσει κατά καιρούς διεξοδικά, σημαντικότατο ρόλο στην ξέφρενη downward spiral πορεία των τελευταίων ετών παίζει κατά τη γνώμη μου και η απίστευτη κυριαρχία του “φαίνεσθαι” που στην εποχή του virtual και της πολιτικής ορθότητας έχει λάβει κυριολεκτικά – με την έννοια ότι έχει πλέον αρχίσει να μας τρώει ζωντανούς – τερατώδεις διαστάσεις. Εμβόλια για το φαίνεσθαι, διαπομπεύσεις για το φαίνεσθαι, κυρώσεις για το φαίνεσθαι.. χαρακίρι για το φαίνεσθαι. Το virtu(al)e signaling έχει διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό που απειλεί σοβαρότατα την ίδια μας την επιβίωση.

    Reply
    1. Oannes June 12, 2022 at 11:06 am

     Ακριβώς. Πέρα άλλωστε από τις όποιες ψυχολογικο-κοινωνιολογικές πτυχές του θέματος [το virtual ακυρώνει, ως έννοια, την πραγματικότητα], υπάρχει και μια παράμετρος χυδαία απλή:
     Kυριαρχία του φαίνεσθαι = κυριαρχία του παρακολουθείσθαι [και του …τηλεκατευθύνεσθαι].

     Reply
 2. Timothy Price June 12, 2022 at 3:33 pm

  I’m not a fan of Bieber, but I don’t like hearing this news. That’s rough.

  Reply
  1. Oannes June 12, 2022 at 5:51 pm

   I’m not a fan either, but I never had bad feelings for the guy [just no connection with his work whatsoever]. I just hope, through his and other celebrities’ cases, people will start thinking about this pandemic-vaccines story.

   Reply

Leave a Reply