ΖΕΛΕΝΣΚΙ = GOEBBELS + ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η τελευταία είδηση είναι ότι οι Ρώσοι έχουν καταλάβει το “πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια”.
Λίγο πριν, το κατάπτυστο, αχαρακτήριστο ανθρωπάριο – υποκινητής των νεοναζιστικών ταγμάτων γενοκτονίας που δρουν με βοήθεια από την ελληνική κυβέρνηση, μιλούσε για
“πυρηνική τρομοκρατία” κατηγορώντας τη Ρωσία ότι …ήθελε επανάληψη του Τσέρνομπιλ.

«Προειδοποιούμε όλο τον κόσμο για το γεγονός ότι καμία άλλη χώρα εκτός της Ρωσίας δεν άνοιξε ποτέ πυρ εναντίον πυρηνικών εργοστασίων. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας, η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το κράτος – τρομοκράτης καταφεύγει τώρα στην πυρηνική τρομοκρατία» καταγγέλλει.

Και το εφιαλτικό προϊόν έγχυσης γονιδίων του Δρ. Γκέμπελς σε εγκέφαλο Λαζόπουλου, συνέχιζε :
Η Ευρώπη πρέπει να ξυπνήσει τώρα. Ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στην Ευρώπη καίγεται. Απευθύνομαι σε όλους τους Ουκρανούς και όλους τους Ευρωπαίους σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν τη λέξη Τσερνόμπιλ και γνωρίζουν πόσα βάσανα και θύματα προκάλεσε η έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό.
» Ευρωπαίοι, παρακαλώ, ξυπνήστε. Πείτε στους πολιτικούς σας, τα ρωσικά στρατεύματα βομβαρδίζουν [τον] πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhia, την πόλη Enerhodar. Υπάρχουν 6 μονάδες ενέργειας. Εξι. Μία μονάδα εξερράγη στο Τσερνόμπιλ.
» Οι Ρώσοι προπαγανδιστές απείλησαν να καλύψουν τον κόσμο με πυρηνική στάχτη. Τώρα δεν είναι απειλή. Είναι πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσουμε τα ρωσικά στρατεύματα. Πείτε στους πολιτικούς σας: Η Ουκρανία διαθέτει 15 πυρηνικές μονάδες. Εάν υπάρξει μια έκρηξη, θα τελειώσει για όλους μας, θα έρθει το τέλος της Ευρώπης. Μόνο η άμεση δράση της Ευρώπης μπορεί να σταματήσει τα ρωσικά στρατεύματα και να αποτρέψει τον θάνατο της Ευρώπης από την καταστροφή σε έναν πυρηνικό σταθμό»

Με δεδομένο ότι το τελευταίο πράγμα για το οποίο νοιάζεται αυτό το τοξικό ενεργούμενο ξένων δυνάμεων είναι η πατρίδα του, καμία αμφιβολία δεν έχω για το ότι θα μπορούσε να συντελέσει στην καταστροφή της, για τους σκοπούς εκείνων που κινούν τα νήματά του.
Άλλωστε, μέρες τώρα,
αυτό κάνει.
Συνεπικουρούσης μιας προπαγάνδας που θέλει [και οσονούπω θα έχει καταστήσει] την Ευρώπη έντρομη για τα πυρηνικά του Πούτιν.

3
(Visited 157 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar March 5, 2022 at 11:16 am

  Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι τις 2-3 τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται κάποιες “εναλλακτικές” απόψεις όσον αφορά το Ουκρανικό στα ξεπουλημένα δυτικά ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των δικών μας. Φαίνεται ότι ο ψυχολογικός πόλεμος που εξαπέλυσαν ως απάντηση στο πραγματικό πόλεμο της Ρωσίας δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και αναθεώρησαν λιγάκι τις απόψεις τους ως προς το ποια είναι τελικά η σωστή πλευρά της ιστορίας..

  Reply
  1. Oannes March 5, 2022 at 11:25 am

   Όντως. Σιγά σιγά αφήνονται να μιλήσουν κάποιοι, ιδίως στρατιωτικοί οι οποίοι είναι και οι μόνοι σοβαροί σχολιαστές [και οι οποίοι περίπου χλευάζουν απόψεις του τύπου “οι Ρώσοι συναντούν σφοδρή αντίσταση”, “οι Ρώσοι τα έχουν κάνει θάλασσα” κοκ.].
   Εννοείται ότι πιο αξιόπιστο εξ αρχής “ελληνικό μέσο” είναι το Open του …gunman Ιβάν Σαββίδη.

   Reply
   1. stcigar March 5, 2022 at 11:41 am

    Δεν ξέρω, τελευταία έχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη προπαγάνδα δεν απευθύνεται απλά σε ηλίθιους, αλλά κατευθύνεται κιόλας από ηλίθιους..

    Reply
    1. Oannes March 5, 2022 at 12:27 pm

     Σε επίπεδο spokesmen σίγουρα. Ο “πολίτης” θέλει να αισθάνεται ότι αυτός που του μιλάει είναι δικός του άνθρωπος, του επιπέδου του, ότι δεν “την έχει δει κάπως”, όπως …εμείς ας πούμε.
     Όποια φορά κι αν έχω προσπαθήσει να μιλήσω με τέτοιους ανθρώπους η συζήτηση πάει αναπόφευκτα στο “δηλαδή εσύ είσαι ο έξυπνος κι εμείς οι ηλίθιοι”. Πράγμα που, τελικά δεν σηκώνει παρά μια απάντηση “ναι ρε μαλάκα, τράβα κάνε ένα IQ test και άραξε στα κυβικά σου”.
     Αλλά “στα ψηλά τα σκαλοπάτια” που λέει και το τραγούδι *, από κει που διοχετεύονται οι εντολές, μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι κάθονται ηλίθιοι. Και αν κάτι φαίνεται να τους έχει ξεφύγει, το πιθανότερο είναι ότι κάτι έχει ξεφύγει από μας.

     * Παρεμπιπτόντως [άσχετο, αλλά] το εν λόγω του Καλδάρα είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών.

     Reply

Leave a Reply